Na, bet šita ana..., kaip čia dabar išstenėti be bobiško pavydo figūra
Aš jei daryčiau auto, tai tik kokią karikatūrą
QUOTE(sayonara @ 2012 05 08, 15:53)
a ko jau čia nedrįsti, iltinių dantukų bijai?
Išsišakojusio liežuvio
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 08, 14:56)
Išsišakojusio liežuvio
bet tai Tu bent jau žinai jo paskirtį? jis skirtas TYRINĖTI aplinką. vot. labai prasminga
QUOTE(sayonara @ 2012 05 08, 13:12)
dėl Tavo pirmos foto. viskas ok, išskyrus viršutinės kūno dalies kalbos nebuvimą, sustingimą. grakščios kojos, blauzdų linija ir tas petys lyg pozuojant žurnalui burda moden ir dar viršus nervina, nukreipia dėmesį. daryčiau gal kvadratą. apdirbimas my style gėlytės plius plaukai labai ok. knyga nenatūraliai laikoma.
Aciu Del sustingimo tai taip, nu neeina man dar visiskai atsipalaiduot O Burdos zurnala tai paskutini karta pries koki 10 metu maciau, tai dabar nezinau kaip cia suprast - ar gerai ar blogai
QUOTE(Delicious @ 2012 05 08, 13:19)
Auto visai patinka, gal tik poza mažumėlę dirbtinė, tarsi bijotum, kad nukris šiek tiek daugiau palaidinės, nei tu norėtum Gėlę norisi kvadratu kirpt, kadangi akis žiūrint krypsta į didijį apatinį žiedą, kuris žiūri į priešingą pusę, nei nuotraukoje palikta juodos erdvės - nukirpus kvadratu pagrindinis gėlės žiedas žiūrėtųsi "patogiau". IMHO
Aciu. Gele tai taisysiu, tiesa sakai, ne i ta gala nukirpau
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 08, 13:20)
mmmm bręstu ir aš sprogimui tokias nuotraukas matydama.
Geriau gal apsieikim be auku
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 08, 13:40)
chiquitka -> pritariu dėl pozos, bet kojos atrodo fantastiškai! ir taip, viršaus čia nereik tiek
Nu ikalbejot, bandysiu kirpt ta virsu Aciu.
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 08, 13:54)
Na, bet šita ana..., kaip čia dabar išstenėti be bobiško pavydo figūra
Nu jau nu jau, jeigu cia i mano soda, tai cia optine apgaule
Tuom ir gera yra fotografija, kad zinant kampus ir rakursus bet kokius trukumus galima paslept. Tik to deja mokytis ir mokytis...
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 15:23)
Aciu Del sustingimo tai taip, nu neeina man dar visiskai atsipalaiduot O Burdos zurnala tai paskutini karta pries koki 10 metu maciau, tai dabar nezinau kaip cia suprast - ar gerai ar blogai
aš irgi prieš 20 metų mačiau, todėl ir iškilo tos dirbtinės tetos prieš akis.. šiaip nekreipk dėmesio, aš mėgėja per dantį patraukti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 15:23)
Nu jau nu jau, jeigu cia i mano soda, tai cia optine apgaule
Tuom ir gera yra fotografija, kad zinant kampus ir rakursus bet kokius trukumus galima paslept. Tik to deja mokytis ir mokytis...
Ir dar pasirodo reikia žinoti kur tas kojas dėti Aš va išėjau į balkoną ir tekšt į š... Kaiminką apibariau, kad balandžiai ant palangės tuštinasi, tai ji matyt lizdą išmetė...dabar pas mane į balkoną tikriausiai kraustosi balandėliai Pamatysiu tą minkštąją, kuri man balkonan prikrovė ir ir ir nufotografuosiu, va
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 08, 16:42)
Ir dar pasirodo reikia žinoti kur tas kojas dėti Aš va išėjau į balkoną ir tekšt į š... Kaiminką apibariau, kad balandžiai ant palangės tuštinasi, tai ji matyt lizdą išmetė...dabar pas mane į balkoną tikriausiai kraustosi balandėliai Pamatysiu tą minkštąją, kuri man balkonan prikrovė ir ir ir nufotografuosiu, va
QUOTE(gladiole @ 2012 05 08, 15:45)
Tu nesijuoki, aš tam balkone dabar laisvai galiu 2ND daryti - 1kakutis, 2kakutis, 3...
QUOTE(sayonara @ 2012 05 08, 14:30)
aš irgi prieš 20 metų mačiau, todėl ir iškilo tos dirbtinės tetos prieš akis.. šiaip nekreipk dėmesio, aš mėgėja per dantį patraukti
Rimtai? Tu? Netikiu
Na bet dirbtine teta is zurnalo geriau manau, negu dedes Petro kvailai issisiepusios dukterecios su uzmerktom akim ir pastatytais ragais megiama nuotrauka is seimos albumo, tai priimsiu kaip komplimenta
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 08, 14:48)
Tu nesijuoki, aš tam balkone dabar laisvai galiu 2ND daryti - 1kakutis, 2kakutis, 3...
Ieisi cia i istorija kaip pacio "estetiskiausio" ND kureja
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 08, 13:33)
Būtum kitaip pasakius, būčiau į mytą svinariezą atsinešus. Bet aš stebiu. Visas.
QUOTE(Delicious @ 2012 05 08, 10:51)
Ar ne perdaug suspausti vaikai (šedevro čia kažkokio neieškokit, paprasti naminiai vaikai, be gilesnės potekstės, užmanymo...)? Ar kliūna mergaitės ranka judesy?
http://farm6.staticf..._5572bcc99c.jpg
Labai miela akimirka pagauta, berniuko žvilgsnis
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 08, 10:59)
yra, nors knygos kelios namuos apie jį, bet vis neatsiverčiamos
QUOTE(sayonara @ 2012 05 08, 13:24)
kadangi du šimtus metų nieko nerodžiau, tai ką nors rodau.
žinau klaidas, bet vis tiek laukiu kritikos. šiaip, pasitreniruoti naujokėms komentaruose
žinau klaidas, bet vis tiek laukiu kritikos. šiaip, pasitreniruoti naujokėms komentaruose
Gražus modelis, tik foto pilkoka mano akims, ir lango rėmas per nosį eina.
Dėl myto taip ir nesupratau - registravomės 13 dienai, sekmadieniui, tik neaiškus laikas dar, ar kažkas keitėsi?
QUOTE(sayonara @ 2012 05 08, 15:57)
bet tai Tu bent jau žinai jo paskirtį? jis skirtas TYRINĖTI aplinką. vot. labai prasminga
zinojau, zinojau....
Nesu visiskai tupa
QUOTE(Laukine25 @ 2012 05 08, 17:27)
Būtum kitaip pasakius, būčiau į mytą svinariezą atsinešus. Bet aš stebiu. Visas.
Ten tu?
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 05 08, 17:41)
Dėl myto taip ir nesupratau - registravomės 13 dienai, sekmadieniui, tik neaiškus laikas dar, ar kažkas keitėsi?
Tai 11 ar 13? as jau nebesuprantu....Buvo planuota 13, paskui lyg 11... Kazkokia netvarka Kas nors trinktelekite kumsteliu arba kojele...Kelinta diena ir valanda?