Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 08, 12:36)
Say, baisu ką ir sakyti. Norėtųsi matyti nuotrauką kiek didėlesnę, kad matytųsi oda daugiau. To brūkšnio, einančio nuo nosies galėtų nebūt. Akies su blakstienomis norėtųsi ryškesnės. Daugiau nežinau ką sakyt. Ar atspėjau bent dalį?  biggrin.gif

didesnė flickre yra. čia,matai, juosta, tos odos nelabai ir matysi, grūdas gožia.
man gaila, kad lango nesužiūrėjau ir ji kerta nosį, bet pvz. dėl akių visai negaila, nes fokusas ne į jas buvo. bet nu kalbėkit, kalbėkit, man gi smalsu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 08, 13:24)
kadangi du šimtus metų nieko nerodžiau, tai ką nors rodau.

žinau klaidas, bet vis tiek laukiu kritikos. šiaip, pasitreniruoti naujokėms komentaruose wink.gif

nu va, skaitydama šias temas, įsikaliau į galvą , kad jei JB nuotrauka, tai jokių būdu negali būti pilka, o čia visiškai pilka g.gif O šiaip patinka ta plunksna, ir svajingas žvilgsnis, daugiau nežinau ką ir pasakyt..smile.gif
Atsakyti

žinau klaidas, bet vis tiek laukiu kritikos. šiaip, pasitreniruoti naujokėms komentaruose wink.gif
]

man kazkaip virsugalvio labai truksta...
O ir siaip, nelabai as 'tokiose'nuotraukose gaudausi...
Tik idomu, kaip ta plunksna laikosi biggrin.gif

Nuotraukoje tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 08 gegužės 2012 - 12:55
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 08, 12:54)
man kazkaip virsugalvio labai truksta...
O ir siaip, nelabai as 'tokiose'nuotraukose gaudausi...
Tik idomu, kaip ta plunksna laikosi biggrin.gif

Nuotraukoje tu?

plunksnelė padėta ir tiek, mergina nejuda biggrin.gif
ne aš biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(gladiole @ 2012 05 08, 08:15)
O kaip si

Kokios fainos dvynukės smile.gif labai panašios į aktores sesutes Olsen, berots tokia jų pavardė smile.gif tik jau jos užaugusios biggrin.gif

Karts nuo karto issitraukiu fotika pafotkinu Saule arba Ruta, bet ner kada nuotrauku ikelti smile.gif Viena ranka valgau, kita ranka su kompu dirbu, o su koja Ruta supu, kad nors truputi numigtu biggrin.gif ir cia taip viskas vyksta kol Saule pietu miega, va tokia ta mano kasdienybe biggrin.gif

Lig praeiteoje ar uzpraeitoje temoje uzmaciau viena akim diskusija apie korteliu formatavima. Kodel reikia jas formatuoti, ir ar formatuojat jas pries kiekviena svarbu fotografavima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 08, 13:56)
plunksnelė padėta ir tiek, mergina nejuda biggrin.gif
ne aš biggrin.gif

Mergina daili labai..
Man visokios plunksneles ant/prie/po mergeliu nesiziuri...Bet tai as tik liezuviu malu, o pati nieko nedarau blush2.gif blush2.gif
Shame on me...

Gladioles dyvnes- nuostabus turtas....Nerealios abi...Nuotraukoj tik spalvos nelabai, bet vaikai labai zavus.....
Kur teisybe-du ir abu tokie faini lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gladiole, nu fantastiskos tavo mergytes zinok. Tokias auksaplaukes turint laukiam is taves idomesniu nuotrauku 4u.gif Sitoj tai labai melynuoja veidukai ir truksta joms erdves.
QUOTE(sayonara @ 2012 05 08, 11:24)

Man trugdo ta linija is nosies ir gal dar noretusi kad butu matyt kaklo siek tiek (kad nebutu galva atskirai nuo kuno), bet siaip labai patiko bigsmile.gif

Whatewer, neatsimenu jau kada tavo nuotraukas maciau, davai jau parodyk ka nors, uzteks liezuviu malti biggrin.gif

As atnesu Auto. Norejosi kazko labai sviesaus ir kazko panasaus i tai kas gavos. Bet kaip is salies ziuris noreciau isgirst, nes MB nepatiko smile.gif Taigi, labai lauksiu komentaru smile.gif
user posted image
Ir dar geles vakar fotografavau, tai paprastokai gavos, bet ant kazko treniruotis reik. Jeigu tarsit koki zodi, busiu dekinga.
user posted image

cia daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 08 gegužės 2012 - 14:28
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 14:07)
Man trugdo ta linija is nosies ir gal dar noretusi kad butu matyt kaklo siek tiek (kad nebutu galva atskirai nuo kuno), bet siaip labai patiko bigsmile.gif

As atnesu Auto. Norejosi kazko labai sviesaus ir kazko panasaus i tai kas gavos. Bet kaip is salies ziuris noreciau isgirst, nes MB nepatiko smile.gif Taigi, labai lauksiu komentaru  smile.gif

4u.gif

dėl Tavo pirmos foto. viskas ok, išskyrus viršutinės kūno dalies kalbos nebuvimą, sustingimą. grakščios kojos, blauzdų linija ir tas petys lyg pozuojant žurnalui burda moden smile.gif doh.gif ir dar viršus nervina, nukreipia dėmesį. daryčiau gal kvadratą. apdirbimas my style smile.gif gėlytės plius plaukai labai ok. knyga nenatūraliai laikoma.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 08, 09:59)
delicious, man gražu ir rankytė nemaišo, tik marškinėliai mergaitės ir netvarkingi plaukučiai nilabai, bet berniuko žvilgsniukas atperka  wub.gif

ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 14:07)

As atnesu Auto. Norejosi kazko labai sviesaus ir kazko panasaus i tai kas gavos. Bet kaip is salies ziuris noreciau isgirst, nes MB nepatiko smile.gif Taigi, labai lauksiu komentaru  smile.gif

Ir dar geles vakar fotografavau, tai paprastokai gavos, bet ant kazko treniruotis reik. Jeigu tarsit koki zodi, busiu dekinga.

sutinku su chiquitka, kadangi back'as nieko labai ypatingo nesakantis, norėtųsi šiek tiek daugiau merginos ax.gif Jei tai nebūtų juosta, kirpčiau kvadratu po nosim žemyn, akcentuodama petį su plunksna mastau.gif

Auto visai patinka, gal tik poza mažumėlę dirbtinė, tarsi bijotum, kad nukris šiek tiek daugiau palaidinės, nei tu norėtum 4u.gif Gėlę norisi kvadratu kirpt, kadangi akis žiūrint krypsta į didijį apatinį žiedą, kuris žiūri į priešingą pusę, nei nuotraukoje palikta juodos erdvės - nukirpus kvadratu pagrindinis gėlės žiedas žiūrėtųsi "patogiau". IMHO smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 08 gegužės 2012 - 14:20
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 15:07)

mmmm wub.gif bręstu ir aš sprogimui tokias nuotraukas matydama.
Atsakyti

Kaip tais nedrįstu komentuoti, ale man trūksta dar kaklo linijos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Delicious @ 2012 05 08, 10:51)

Labai mielas apsikabinimas smile.gif trūksta labai erdvės.

chiquitka -> pritariu dėl pozos, bet kojos atrodo fantastiškai! biggrin.gif ir taip, viršaus čia nereik tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 08, 14:40)
Kaip tais nedrįstu komentuoti, ale man trūksta dar kaklo linijos smile.gif
Papildyta:

Labai mielas apsikabinimas smile.gif trūksta labai erdvės.

chiquitka -> pritariu dėl pozos, bet kojos atrodo fantastiškai! biggrin.gif ir taip, viršaus čia nereik tiek smile.gif

a ko jau čia nedrįsti, iltinių dantukų bijai? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti