QUOTE(Amūra @ 2012 05 10, 01:43)
šlykštu skaityt galiu pasakyt tik tiek, kad šioje situacijoje kentėsi tik tu pati, to ir palinkėsiu. Gal tik taip suprasi ka padarei. Tik praradusi suprasi koks tas žmogus tau buvo brangus, tik jau bus po viskam.. santykiai kurių variklis tik seksas nieko verti, kažkada ta aistra ir potraukis išblės. Tesiasi tiek metų tik todėl, kad negyvenat kartu o jei pradėsit gyvent atsiras rutina ir monotonija lovoje, o tuomet jam pataps nuobodu ir pradės žvalgytis kitos, jei jau toks skystalas, kad palikęs nėščia žmona bėga pas kita i lova žodžiu nevykęs pasirinkimas jei jis taip elgiasi su savo vaiko motina tai pasielgs ir su tavim ir su bet kuria kita
na kazkaip idomiai paraset, pagal jus suklydes zmogus ir bandantis viska istaisyt turi butinai kentet?? As dariau klaida 5metus,dabar kaip nusprendziau viska keisti jus vietoj to kad palinketumet issaugot seima linkite kad ji sugriutu. Nepateisinu tokio poziurio.
o kas liecia neistikimybe tai reikia ziuret visuma. Jeigu seimoje santykiai geri, viena ir kita puse gyvena laiminga gyvenima,sutuoktiniai nieko isvis niekada neitare, tai neistikimybe tik teoriskai egzistuoja ir tarkim manes del to sazine negrauzia,atvirai pasakius... Juk visi susizgrimba dazniausiai kai kazkuris is antru pusiu suzino,arba labai jau pradeda itarti.
Skaiciau kad labai ilgai jau santuokoje viskas puiku,vyras istikimas. Tebunie,gal taip yra,bet nebukite tokia uztikrinta,nes kartais gyvenimas pateikia labai dideliu staigmenu ir kas liecia vyriska gimine tai
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 15:17)
as atleisciau viena karta. ir nuejima kairen, ir gavima akin, ir pan nesamones. bet jei po to seka pakartojimai, tai ciao amigo, susirask grindu skudura trypt
paskaiciau ir pagalvojau - jei mano vyras eitu i sona ir suzinociau - neatleisciau, negaleciau pakesti tos minties kad jis su kita buvo,viusr tos mintys persekiotu., Bet zinot jei apie mano paklydimus suzinotu,as neprasyciau atleidimo, kad mane priimtu - nes neisivaizduociau kaip reiketu gyvent su ta mintim, kad jis zino apie tai jog kitam save atidavinejau 5metus...... geda
Papildyta:
QUOTE(trintukas @ 2012 05 10, 08:21)
Na tai aiškumėlis tada..Jūs savo vyrui elementarios aistros nejaučiate...sunku be galo taip gyventi, suprantu Jus. Tiesą sakant, net nemanau, kad dingus Jūsų meilužiui lovoj reikalai su vyru pagerėtų ar neatsiras kitas aistrų objektas į buvusio meilužio vietą? Tokioje situacijoje visko gali būti...
Papildyta:
Taip, rašliava tai pošlykščiai nuskambėjo, bet negali sakyt kad nėra teisybės jos žodžiuose
Papildyta:
Taip, rašliava tai pošlykščiai nuskambėjo, bet negali sakyt kad nėra teisybės jos žodžiuose
Reikes isiaiskinti,kada neliks meiluzio pasoneje ar tikrai su vyru nesigaus kazka pakeisti i geraja puse. Bet jeigu eis laikas ir nieko nesigaus ir man vistiek noresis begt kazkur,daugiau neapgaudinesiu - skirsiuos..