Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirai: ne meilužis, o dvigubas gyvenimas

QUOTE(Amūra @ 2012 05 10, 01:43)
drinks_cheers.gif šlykštu skaityt doh.gif  galiu pasakyt tik tiek, kad šioje situacijoje kentėsi tik tu pati, to ir palinkėsiu. Gal tik taip suprasi ka padarei. Tik praradusi suprasi koks tas žmogus tau buvo brangus, tik jau bus po viskam.. santykiai kurių variklis tik seksas nieko verti, kažkada ta aistra ir potraukis išblės. Tesiasi tiek metų tik todėl, kad negyvenat kartu o jei pradėsit gyvent atsiras rutina ir monotonija lovoje, o tuomet jam pataps nuobodu ir pradės žvalgytis kitos, jei jau toks skystalas, kad palikęs nėščia žmona bėga pas kita i lova  doh.gif žodžiu nevykęs pasirinkimas wink.gif jei jis taip elgiasi su savo vaiko motina tai pasielgs ir su tavim ir su bet kuria kita  smile.gif

na kazkaip idomiai paraset, pagal jus suklydes zmogus ir bandantis viska istaisyt turi butinai kentet?? As dariau klaida 5metus,dabar kaip nusprendziau viska keisti jus vietoj to kad palinketumet issaugot seima linkite kad ji sugriutu. Nepateisinu tokio poziurio.

o kas liecia neistikimybe tai reikia ziuret visuma. Jeigu seimoje santykiai geri, viena ir kita puse gyvena laiminga gyvenima,sutuoktiniai nieko isvis niekada neitare, tai neistikimybe tik teoriskai egzistuoja ir tarkim manes del to sazine negrauzia,atvirai pasakius... Juk visi susizgrimba dazniausiai kai kazkuris is antru pusiu suzino,arba labai jau pradeda itarti.

Skaiciau kad labai ilgai jau santuokoje viskas puiku,vyras istikimas. Tebunie,gal taip yra,bet nebukite tokia uztikrinta,nes kartais gyvenimas pateikia labai dideliu staigmenu rolleyes.gif ir kas liecia vyriska gimine tai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 15:17)
as atleisciau viena karta. ir nuejima kairen, ir gavima akin, ir pan nesamones. bet jei po to seka pakartojimai, tai ciao amigo, susirask grindu skudura trypt biggrin.gif

paskaiciau ir pagalvojau - jei mano vyras eitu i sona ir suzinociau - neatleisciau, negaleciau pakesti tos minties kad jis su kita buvo,viusr tos mintys persekiotu., Bet zinot jei apie mano paklydimus suzinotu,as neprasyciau atleidimo, kad mane priimtu - nes neisivaizduociau kaip reiketu gyvent su ta mintim, kad jis zino apie tai jog kitam save atidavinejau 5metus...... verysad.gif geda ph34r.gif

Papildyta:
QUOTE(trintukas @ 2012 05 10, 08:21)
Na tai aiškumėlis tada..Jūs savo vyrui elementarios aistros nejaučiate...sunku be galo taip gyventi, suprantu Jus. Tiesą sakant, net nemanau, kad dingus Jūsų meilužiui lovoj reikalai su vyru pagerėtų schmoll.gif  schmoll.gif ar neatsiras kitas aistrų objektas į buvusio meilužio vietą? Tokioje situacijoje visko gali būti...
Papildyta:

Taip, rašliava tai pošlykščiai nuskambėjo, bet negali sakyt kad nėra teisybės jos žodžiuose smile.gif

Reikes isiaiskinti,kada neliks meiluzio pasoneje ar tikrai su vyru nesigaus kazka pakeisti i geraja puse. Bet jeigu eis laikas ir nieko nesigaus ir man vistiek noresis begt kazkur,daugiau neapgaudinesiu - skirsiuos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvigubasgyvenimas: 11 gegužės 2012 - 00:20
QUOTE(Amūra @ 2012 05 10, 16:36)
tokių vyrų aš vyrais nelaikau wink.gif
Pas jus šeimoje aiškiai matosi kokie santykiai, jei vyras gali eiti i kaire moteris taip pat gali, ir tai jums yra norma. Jūsų niekas nesieja esat patys paprasčiausi kambariokai, jei vyras naktimis sėdi skyrelyje už miegamojo durų..  smile.gif  kad nekiltų klausimų ka aš ten veikiau  biggrin.gif  tai pasakysiu, kad karta smalsumo dėlei apsilankiau..  manau neatsiras ta kuri nesilankė.  smile.gif
Tai iš to sprendžiu, kad netenkinat vienas kito lovoje ir savo sex fantazijas išsipildai virtualiai o gal pasisemi ikvepimo..  biggrin.gif  jei vietoj to, kad su savo mylima moterim pasimylėt, blevyzgoji forume su kitomis  doh.gif
esu šalta, grubi, neidomi ir t.t tavo žodžiais..  na bet va su vyru jau 13 metų kartu ir mums lygiai taip pat gerai, lovoje, buityje ir visur kitur. Nesam vienas kito išdavę, mums ištikimybė pati didžiausia vertybė santykiuose. Na ir patikėk nereikia  smile.gif o tokių kurie negali savo antro galo nulaikyti kelnėse man labai gaila, esat labai nelaimingi  smile.gif

Papildyta:

pridėk dar 15 wink.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasprigau besijuokdamas. Beveik humoreska. Galiu tave nuliūdint - tavo moteriška intuicija pavedė. Seksas su žmona pas mane fantastiškas. Abejoju ar bent nedidelė dalis yra tiek išdarinėję kiek mes. Šeimoj beveik idilė.
O miegamasis - nu reikia gi kažkur atsipalaiduot. Man patinka seksas ir viskas kas su tuo susiję. Nu vat va toks aš matyt iškrypęs. kažkam patinka kalbėt apie skudurus - o man apie seksą. Ir nematau tame nieko blogo.
O dėl ištikimybės - taip ir pas mus tas žodis nesvetimas, tik mes jį kitaip suprantam.
Ai žodžiu su tavim labai nuobodu diskutuot, nes tu nesugebi priimt kitokios nei tavo nuomonės.
Papildyta:
QUOTE(dvigubasgyvenimas @ 2012 05 11, 00:34)

paskaiciau ir pagalvojau - jei mano vyras eitu i sona ir suzinociau - neatleisciau,  negaleciau pakesti tos minties kad jis su kita buvo,viusr tos mintys persekiotu., Bet zinot jei apie mano paklydimus suzinotu,as neprasyciau atleidimo, kad mane priimtu - nes neisivaizduociau kaip reiketu gyvent su ta mintim, kad jis zino apie tai jog kitam save atidavinejau 5metus......  verysad.gif  geda  ph34r.gif

blogai. Pirma taisyklė - tai ką leidi sau - privalai leist ir parneriui
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 11, 08:23)

blogai. Pirma taisyklė - tai ką leidi sau - privalai leist ir parneriui

aha, tikrai kad. visu pirma eikit i kaire abu ir atvirai (apie toki varianta pasakojau kitoj temoj, realu, ne hipotetini.

siaip Frigidnas, man esate itartinas vien del to, kad tarp bobu sedite ir pliurpiate, jau vien sitas mane nuo vyro atbaidytu biggrin.gif toks bobu megejas, rimtai! is real gyvenimo irgi zinau bobu megeja, kuris davesi kairen desinen ir tik su moterim bendravo, nes jam mat idomu labai buvo. paskui viena is kalno meiluziu pastojo, tai kai dejo i krumus, ne pedsako neliko. zmona, trys vaikai, idile - butent idile seimoje buvo daznai kartojamas zodziu junginys. taip kad snekekkit se=nekekit, as tai asmeniskai giliai giliai netikiu, matem tokiu ;D tais paciais zodziais kalbanciu smile.gif tai ne as viena tokiu grazuoliu pazistu, todel nesistebekite perdaug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dvigubasgyvenimas @ 2012 05 11, 02:34)
Reikes isiaiskinti,kada neliks meiluzio pasoneje ar tikrai su vyru nesigaus kazka pakeisti i geraja puse. Bet jeigu eis laikas ir nieko nesigaus ir man vistiek noresis begt kazkur,daugiau neapgaudinesiu - skirsiuos..

Pabandykite, tam gali ir metų ne vienų prireikti. Palaikau Jus, gyvenimas neglostė, bet reikia būti sąžiningu prieš save bent jau. Sakoma"elkis su kitu taip, kaip nori kad su tavim būtų elgiamasi" sėkmės priimant teisingą sprendimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 11, 08:44)
aha, tikrai kad. visu pirma eikit i kaire abu ir atvirai (apie toki varianta pasakojau kitoj temoj, realu, ne hipotetini.

siaip Frigidnas, man esate itartinas vien del to, kad tarp bobu sedite ir pliurpiate, jau vien sitas mane nuo vyro atbaidytu biggrin.gif toks bobu megejas, rimtai! is real gyvenimo irgi zinau bobu megeja, kuris davesi kairen desinen ir tik su moterim bendravo, nes jam mat idomu labai buvo. paskui viena is kalno meiluziu pastojo, tai kai dejo i krumus, ne pedsako neliko. zmona, trys vaikai, idile - butent idile seimoje buvo daznai kartojamas zodziu junginys. taip kad snekekkit se=nekekit, as tai asmeniskai giliai giliai netikiu, matem tokiu ;D tais paciais zodziais kalbanciu smile.gif tai ne as viena tokiu grazuoliu pazistu, todel nesistebekite perdaug  mirksiukas.gif

Leiskit įsikišt. Jau kaip nesąmoninga aiškinti, kad ne vyras, kuris tarp "bobų" sėdi...Beje, jūs save boboms priskiriate, tai jau baisu. Ir jūs tiek daug matėt, ar tas matymas duoda teisę aiškinti, kam kur būti, rašyti ir kaip gyventi? Oi saule, pikta jūs kaip velnias... Pala, ar ne jūs medituojat?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 11, 08:51)
Leiskit įsikišt. Jau kaip nesąmoninga aiškinti, kad ne vyras, kuris tarp "bobų" sėdi...Beje, jūs save boboms priskiriate, tai jau baisu. Ir jūs tiek daug matėt, ar tas matymas duoda teisę aiškinti, kam kur būti, rašyti ir kaip gyventi? Oi saule, pikta jūs kaip velnias... Pala, ar ne jūs medituojat?

as medituoju kai reikia ;D
o kad nesam diedai, tai nenugincysit biggrin.gif ir kad mergaiciu nekaltu taipogi mazoka cia biggrin.gif
Montekrista, as labai ukiskai ir paprastai pasakiau nevyniodama vaton smile.gif cia yra faktas, sukeliantis toki itarima, jog jam itin padidintai sustiprintai rupi moteru kompanija ir man asmeniskai tai siejasi su mergisiaus tipazu. tik tiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 11 gegužės 2012 - 08:54
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 11, 08:44)

siaip Frigidnas, man esate itartinas vien del to, kad tarp bobu sedite ir pliurpiate, jau vien sitas mane nuo vyro atbaidytu biggrin.gif toks bobu megejas, rimtai! is real gyvenimo irgi zinau bobu megeja, kuris davesi kairen desinen ir tik su moterim bendravo, nes jam mat idomu labai buvo. paskui viena is kalno meiluziu pastojo, tai kai dejo i krumus, ne pedsako neliko. zmona, trys vaikai, idile - butent idile seimoje buvo daznai kartojamas zodziu junginys. taip kad snekekkit se=nekekit, as tai asmeniskai giliai giliai netikiu, matem tokiu ;D tais paciais zodziais kalbanciu smile.gif tai ne as viena tokiu grazuoliu pazistu, todel nesistebekite perdaug  mirksiukas.gif

Tušti žodžiai. Aš čia todėl kad miegamojo tema čia dar gyvuoja. Kituose forumuose ta tema dažniausiai mirusi. O į trečius užėjau iš nuobodumo, nes ten aprimo pokalbiai tongue.gif
Ir - kur buvo sakyta kad aš per moteris lakstau? Nelakstau. Ir nelabai ruošiuos. Jei pasitaikys gera proga - gal. Jei ne tikrai neiškosiu. Man tai tikrai nėra būtina. Aš kalbu apie požiūri.
Atsakyti
protingas vyras nebijo pažinti moterų, jam tai tik įnaudą.
Atsakyti
Tai tegul žmogus šviečiasi, tik kai teorija perauga į praktiką šone, tai jau nelabai gerai smile.gif
Atsakyti
Frigidnas, tai ne tusti zodziai, o gyvenimiskos patirties ir stebejimu rezultatas. man atrodo, kad Jus realiai nedaug moteru isvis pazistate dar. arba pazistate tik tokiais, kurioms nuo sampes taures varzteliai atsilaisvina, yra tokia kategorija, ka padarysi. Siaip man Jus savotiskai idomus egzempliorius, mergisiaus grynuolio filosofija.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 11, 09:07)
Frigidnas, tai ne tusti zodziai, o gyvenimiskos patirties ir stebejimu rezultatas. man atrodo, kad Jus realiai nedaug moteru isvis pazistate dar. arba pazistate tik tokiais, kurioms nuo sampes taures varzteliai atsilaisvina, yra tokia kategorija, ka padarysi. Siaip man Jus savotiskai idomus egzempliorius, mergisiaus grynuolio filosofija.

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prastas iš manęs mergišius. Aš moterų per gyvenimą matyt mažiau turėjau nei tu vyrų. O dėl moterų - tu vėl neteisi. mano sferoje labai labai platus spektras. Žinau ir tokių kurius ir be šampo duotų, žinau ir tokių kuriom sugundyt metų prireiktų. O yra ir tokių prie kurių net neįsivaizduoju kaip prieit reiktų.
Atsakyti
na va, o aš manaiu, kad nuo vyro priklauso, kaip greit moteris jam duos biggrin.gif jei patinka-greit, o jei nepatinka-metus zulinkis, nieko nebus, nebent kokį vakarą šampės priliuobs ir tas vyras pasitaikys šalia biggrin.gif
Atsakyti