Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirai: ne meilužis, o dvigubas gyvenimas

QUOTE(Amūra @ 2012 05 10, 16:41)
Aktyviausias:  Už miegamojo durų...
( 474 žinučių šiame forume / 36% šio nario visų žinučių )
suprantu kad jautri tema..  lotuliukas.gif

nejautri, man ten patinka, ir vyrą patenkint spėju, nu kažkaip pavyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai toki draugeli turejau, kuris pats norejo ne tik kairen eiti bet ir as kad eiciau, tik butina buvo viska pasakoti viens kitam, o geriausia - namo parsivesti. jis taipogi buvo atvedes i namus ir moteru, ir vyru, sake, kad taip yra kazkaip labai labai sazininga ir taip turi but. nuolatos tokio elgesio saziningumapabrezdavo. ir labai buvo nustebes ir iskaudintas, kad pries mane buvusi moteris,kuri su juo sita gyvenima gyveno (pagal jjo taisykles) ir pagimde vaika ne nuojo. sakyciau nezinotu is kur vaikai randasi. jis ir mastydavo garsiai "gal geriau ne tu, o Daiva, o gal Erika geriau, o gal tu, o geriausia visos kartu, skambinu dabar Erikai, kad atvaziuotu, gal nori Pauliaus?" nu tokiam stiliuje varydavo. man buvo meile seile prota aptemdziusi, tai kentejau ir bandziau suvokti prisitaikyti, galvojau gal tik as is ano simtmecio nieko nesuprantu... zodziu kol truko kantrybe. jis labai stebejosi kaip as ji toki sazininga aukso gabala palieku, juk viska man dave (t.y. maista pirko, kasdien po kazkiek ten isleisdavo del manes, jo zodziai). normaliai, ne? man paskui apskritai vyrams antipatija kaip rusiai buvo sukilusi. ir kai paskaitau, jog eit kairen yra norma, tai savaime sita saziningaji prisimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 16:43)
as tai toki draugeli turejau,

keista, kad neišmetėt jo pirmą dieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 16:45)
keista, kad neišmetėt jo pirmą dieną g.gif

bandziau suprast ir mokiausi tolerancijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 16:48)
bandziau suprast ir mokiausi tolerancijos biggrin.gif

na žinot, man tai čia kvailumu kvepia doh.gif Jis-ok, toks jo suvokimas, sąžiningas tai jau tikrai. bet jūs kokio velnio kentėjot???Ką, miegodavot su kitais, nes jis to norėjo???? NU žinot, čia jau jūsų to meto kvailumas buvo. Jis, pasikartosiu, visgi buvo sąžiningas. Tiesiog judu netikot vienas kitam.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 16:18)
o aš, manau, kad atleisčiau neištikimybes, jei jausčiausi mylima ir toliau, ir jei tai liestų tik jo galą, neatimant iš šeimos nei laiko, nei finansų, nei dėmesio. Žinoma, ir pati atleisčiau "varžtelius". Bet ne iš keršto.

Joa, dar visai neseniai maniau neatleisčiau, suaugau, atleisčiau. Tik dėmesį, mintis, o gal net finansus reikėtų dalintis su ta unsure.gif

QUOTE(Raselelt @ 2012 05 10, 17:00)
Uztai paukstis sika savam narvelyje  lotuliukas.gif nu neesme
O jei vyras butu puikus seimos zmogus, geras tevas, rupestingas ir t.t. ir pan. apmastyciau kaip mes susipazinom del ko as ji pamilau ir kokios savybes jame isliko arba jei pasikeite ar pasikeitimas i bloga ar i gera ar galima blogas savybes toleruoti ar galima jas pakeisti ar sumazinti ju bloguma... Zodziu meginciau su mylimu zmogumi tuos virpuliukus sukelti. Manau kad tie virpuliukai butu daug labiau ohoho su vyru kuris jau zino ka megsti ko nori apie ka svajoji.
O beto del virpuliuku SAU nestatyciau ragu VYRUI.

Manyti ir žinoti yra du skirtingi dalykai.

QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 17:43)
as tai toki draugeli turejau, kuris pats norejo ne tik kairen eiti bet ir as kad eiciau, tik butina buvo viska pasakoti viens kitam, o geriausia - namo parsivesti. jis taipogi buvo atvedes i namus ir moteru, ir vyru, sake, kad taip yra kazkaip labai labai sazininga ir taip turi but. nuolatos tokio elgesio saziningumapabrezdavo. ir labai buvo nustebes ir iskaudintas, kad pries mane buvusi moteris,kuri su juo sita gyvenima gyveno (pagal jjo taisykles) ir pagimde vaika ne nuojo. sakyciau nezinotu is kur vaikai randasi. jis ir mastydavo garsiai "gal geriau ne tu, o Daiva, o gal Erika geriau, o gal tu, o geriausia visos kartu, skambinu dabar Erikai, kad atvaziuotu, gal nori Pauliaus?" nu tokiam stiliuje varydavo. man buvo meile seile prota aptemdziusi, tai kentejau ir bandziau suvokti prisitaikyti, galvojau gal tik as is ano simtmecio nieko nesuprantu... zodziu kol truko kantrybe. jis labai stebejosi kaip as ji toki sazininga aukso gabala palieku, juk viska man dave (t.y. maista pirko, kasdien po kazkiek ten isleisdavo del manes,  jo zodziai). normaliai, ne? man paskui apskritai vyrams antipatija kaip rusiai buvo sukilusi. ir kai paskaitau, jog eit kairen yra norma, tai savaime sita saziningaji prisimenu biggrin.gif

Neblogas biggrin.gif swingtėvelis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 16:49)
na žinot, man tai čia kvailumu kvepia doh.gif Jis-ok, toks jo suvokimas, sąžiningas tai jau tikrai. bet jūs kokio velnio kentėjot???Ką, miegodavot su kitais, nes jis to norėjo???? NU žinot, čia jau jūsų to meto kvailumas buvo. Jis, pasikartosiu, visgi buvo sąžiningas. Tiesiog judu netikot vienas kitam.

aisku kvailumas ir dar koks. ne, nemiegojau su kitais, jie pabudavo ir eidavo lauk, suprate, kad nieko nebus. prievartos tai nebuvo. man tiesiog atrodo, jog jis taike dviguba morale. ne mano atzvilgiu, man nespejo. bet tarkim tai momteriai kuri kito vaika pagimde budama su juo. nes maise su purvais juodai, ir jis, ir jo seima, ir jo svingeriai draugai, visi sake, jog ji paskutine ten tokia ankžokia visokia. aiskiai dvigubi standartai.
siaip dekinga esu visoms savo patirtims su vyrais, nes galu gale aiskiai supratau ko noriu ir ko nenoriu, ypac - kad nebebandysiu keisti savo vertybiu sistemos vardan kokio nors patino. o vienai siaip irgi neblogai smile.gif megstu daug erdves sau tureti, kuo daugiau tuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 16:55)
aisku kvailumas ir dar koks. ne, nemiegojau su kitais, jie pabudavo ir eidavo lauk, suprate, kad nieko nebus. prievartos tai nebuvo. man tiesiog atrodo, jog jis taike dviguba morale. ne mano atzvilgiu, man nespejo. bet tarkim tai momteriai kuri kito vaika pagimde budama su juo. nes maise su purvais juodai, ir jis, ir jo seima, ir jo svingeriai draugai, visi sake, jog ji paskutine ten tokia ankžokia visokia. aiskiai dvigubi standartai.
siaip dekinga esu visoms savo patirtims su vyrais, nes galu gale aiskiai supratau ko noriu ir ko nenoriu, ypac - kad nebebandysiu keisti savo vertybiu sistemos vardan kokio nors patino. o vienai siaip irgi neblogai smile.gif megstu daug erdves sau tureti, kuo daugiau tuo geriau.

saule, tai kodėl pati daug patyrus ir anaiptol nespindėjusi išmintingais sprendimais, taip smerkiate kitas, kurios galbūt kartoja jūsų klaidas? smile.gif ir kodėl ta, kuri startavo puikiai, supranta ar bent bando suprasti klystančias. a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista: 10 gegužės 2012 - 17:00
nesmerkiu. as is visos sirdies noriu, kad moterys savo noru neliptu i suda. gal negerai suformuluoju minti.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 17:01)
nesmerkiu. as is visos sirdies noriu, kad moterys savo noru neliptu i suda. gal negerai suformuluoju minti.

Nori jas įspėti, kad nedarytų tavo klaidų? Jei taip - daryk tai kiek švelniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 17:03)
Nori jas įspėti, kad nedarytų tavo klaidų? Jei taip - daryk tai kiek švelniau biggrin.gif

pasistengsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 15:14)
Kiekviena myli kitaip. Aš irgi atleisčiau.

Ir as atleisciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 16:07)
aš tai savininkė biggrin.gif nu negalėčiau žinoti, kad vyras kitą debesysna kelia  biggrin.gif

O pati noretum kito buti pakelta? mirksiukas.gif Tik atvirai, o.k? smile.gif
Atsakyti