Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirai: ne meilužis, o dvigubas gyvenimas

QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 15:29)
aaa, vadinasi, jums vyri neištikimybė reikštų-tu prasta lovoj. Bet juk vyrai (esu tuo tikra) dažniausiai kairėn eina ned ėl geresnio sexo, o dėl VIRULIUKŲ, pasakysiu negražiai-ant kito kūno, net jei jis ne toks gražus kaip jūs, jiems akimirksniu stojasi... Naujos teritorijos užkariavimas, nauji potyriai. Net jei jūs darot lovoj viską ir puikiai-kita tai darys tiesiog KITAIP. Va tai vyrams ir įdomu.

Aha labai taiklu.

QUOTE(Amūra @ 2012 05 10, 15:44)
tokia reakcija daug ka apie žmogų pasako.  tongue.gif matyt pažystama situacija, kad taip jautriai reaguoji.. eik išsiverk i kampa..  biggrin.gif o gal netyčia ir būsi tas antrasis  bigsmile.gif  nieko neižeidžiau tik išsakiau savo moteriška nuomonę, manau kiekvienas tam turi teisę.  smile.gif
O tau palinkėčiau būt vyriškesniam ir neimt taip giliai visko i širdi..  mirksiukas.gif  matosi supermamos tave veikia ne i gera pusę  biggrin.gif

ne tau tikrai 15. Aš tave per dantį patraukiau o tu net to nesupratai biggrin.gif:D:D Net nėra ko diskutuot
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 16:47)
Na jau, paukštis savam lizde nešika. Per pietų pertraukas vartosi neištikimieji, teisėtieji nieko net neįtaria, deja. O gal ir gerai.
O jei virpuliukų užsinori po 10 metų santuokos? 15?

Uztai paukstis sika savam narvelyje lotuliukas.gif nu neesme
O jei vyras butu puikus seimos zmogus, geras tevas, rupestingas ir t.t. ir pan. apmastyciau kaip mes susipazinom del ko as ji pamilau ir kokios savybes jame isliko arba jei pasikeite ar pasikeitimas i bloga ar i gera ar galima blogas savybes toleruoti ar galima jas pakeisti ar sumazinti ju bloguma... Zodziu meginciau su mylimu zmogumi tuos virpuliukus sukelti. Manau kad tie virpuliukai butu daug labiau ohoho su vyru kuris jau zino ka megsti ko nori apie ka svajoji.
O beto del virpuliuku SAU nestatyciau ragu VYRUI.
Atsakyti
Kad ir kaip virpuliuotum su vyru, su svetimu/a tai bus KITAIP
Atsakyti
QUOTE(Raselelt @ 2012 05 10, 16:00)
Uztai paukstis sika savam narvelyje  lotuliukas.gif nu neesme
O jei vyras butu puikus seimos zmogus, geras tevas, rupestingas ir t.t. ir pan. apmastyciau kaip mes susipazinom del ko as ji pamilau ir kokios savybes jame isliko arba jei pasikeite ar pasikeitimas i bloga ar i gera ar galima blogas savybes toleruoti ar galima jas pakeisti ar sumazinti ju bloguma... Zodziu meginciau su mylimu zmogumi tuos virpuliukus sukelti. Manau kad tie virpuliukai butu daug labiau ohoho su vyru kuris jau zino ka megsti ko nori apie ka svajoji.
O beto del virpuliuku SAU nestatyciau ragu VYRUI.

O jei jau viskas išbandyta? Jei šeimyninis seksas pasiekė tokį lygį kad toliau tik... hmmm tikriasiai iškrypimai liko. Ir vis tiek noris tų virpuliukų.
Nu čia kiekvieno reikalas. Jei sugebėsi kad pakilt šiek tiek aukščiau virš savininkiškumo lygio tai gal pradėsi po truputį kitaip galvot
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 10, 16:06)
O jei jau viskas išbandyta? Jei šeimyninis seksas pasiekė tokį lygį kad toliau tik... hmmm tikriasiai iškrypimai liko. Ir vis tiek noris tų virpuliukų.
Nu čia kiekvieno reikalas. Jei sugebėsi kad pakilt šiek tiek aukščiau virš savininkiškumo lygio tai gal pradėsi po truputį kitaip galvot

aš tai savininkė biggrin.gif nu negalėčiau žinoti, kad vyras kitą debesysna kelia biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo, čia kol nepabandysi, tol nesužinosi. Gal dėl to ir seka po vieno karto antras trečias ketvirtas iš pašlo pojiechala ir antrose trečiose santuokose tas pats, nes kartą peržengęs ribas, o jei dar patiko, tai ir mėgausies. Gal tada geriau nei nepradėt vardan šventos ramybės.
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 05 10, 16:09)
Nu jo, čia kol nepabandysi, tol nesužinosi. Gal dėl to ir seka po vieno karto antras trečias ketvirtas iš pašlo pojiechala ir antrose trečiose santuokose tas pats, nes kartą peržengęs ribas, o jei dar patiko, tai ir mėgausies. Gal tada geriau nei nepradėt vardan šventos ramybės.

drinks_cheers.gif faktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 15:54)
Aš ir pati žinau, kad šioj srity esu vyras biggrin.gif Nežinau kodėl , bet gyvent netrukdo biggrin.gif Gal todėl vyras mano arba eina tyliai tyliai kairėn arba visai neina biggrin.gif

jauciu bijo eit biggrin.gif o jei dar savininke, tai isvis biggrin.gif ot vaidmenim susikeite biggrin.gif jauciu Jus ir mamuto didziaja dali namo parnesat, o ne jis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 16:30)
jauciu bijo eit biggrin.gif o jei dar savininke, tai isvis biggrin.gif ot vaidmenim susikeite biggrin.gif jauciu Jus ir mamuto didziaja dali namo parnesat, o ne jis biggrin.gif

biggrin.gif nea. mamutą jis tempia, jis mano didelis gauruotas žvėris wub.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 10, 09:27)

Tik spelionės. Ir totaliai pesimistinis mastymas. Kaip užknisa tas požiuris - jei buvo viena bus ir daug kitų. Galima pagalvot vyrai ne žmonės.

tokių vyrų aš vyrais nelaikau wink.gif
Pas jus šeimoje aiškiai matosi kokie santykiai, jei vyras gali eiti i kaire moteris taip pat gali, ir tai jums yra norma. Jūsų niekas nesieja esat patys paprasčiausi kambariokai, jei vyras naktimis sėdi skyrelyje už miegamojo durų.. smile.gif kad nekiltų klausimų ka aš ten veikiau biggrin.gif tai pasakysiu, kad karta smalsumo dėlei apsilankiau.. manau neatsiras ta kuri nesilankė. smile.gif
Tai iš to sprendžiu, kad netenkinat vienas kito lovoje ir savo sex fantazijas išsipildai virtualiai o gal pasisemi ikvepimo.. biggrin.gif jei vietoj to, kad su savo mylima moterim pasimylėt, blevyzgoji forume su kitomis doh.gif
esu šalta, grubi, neidomi ir t.t tavo žodžiais.. na bet va su vyru jau 13 metų kartu ir mums lygiai taip pat gerai, lovoje, buityje ir visur kitur. Nesam vienas kito išdavę, mums ištikimybė pati didžiausia vertybė santykiuose. Na ir patikėk nereikia smile.gif o tokių kurie negali savo antro galo nulaikyti kelnėse man labai gaila, esat labai nelaimingi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 10, 16:59)
ne tau tikrai 15.

pridėk dar 15 wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 10 gegužės 2012 - 16:38
QUOTE(Amūra @ 2012 05 10, 16:36)
tokių vyrų aš vyrais nelaikau wink.gif
Pas jus šeimoje aiškiai matosi kokie santykiai, jei vyras gali eiti i kaire moteris taip pat gali, ir tai jums yra norma. Jūsų niekas nesieja esat patys paprasčiausi kambariokai, jei vyras naktimis sėdi skyrelyje už miegamojo durų..  smile.gif  kad nekiltų klausimų ka aš ten veikiau  biggrin.gif  tai pasakysiu, kad karta smalsumo dėlei apsilankiau..  manau neatsiras tos kuri nesilankė.  smile.gif
Tai iš to sprendžiu, kad netenkinat vienas kito lovoje ir savo sex fantazijas išsipildai virtualiai o gal pasisemi ikvepimo..  biggrin.gif  jei vietoj to, kad su savo mylima moterim pasimylėt, blevyzgoji forume su kitomis  doh.gif

esu šalta, grubi, neidomi ir t.t tavo žodžiais..  na bet va su vyru jau 13 metų kartu ir mums lygiai taip pat gerai, lovoje, buityje ir visur kitur. Nesam vienas kito išdavę, mums ištikimybė pati didžiausia vertybė santykiuose. Na ir patikėk nereikia  smile.gif o tokių kurie negali savo antro galo nulaikyti kelnėse man labai gaila, esat labai nelaimingi  smile.gif

lotuliukas.gif good.gif už nusišnekėjimą lotuliukas.gif ale kokia tiesa, didžiausios moralizuotojos-didžiausios paleistuvės bigsmile.gif 17 metelių jau vartėtės pataluos, nepilnameeetė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista: 10 gegužės 2012 - 16:40
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 17:37)
lotuliukas.gif  good.gif už nusišnekėjimą  lotuliukas.gif  ale kokia tiesa, didžiausios moralizuotojos-didžiausios paleistuvės  bigsmile.gif 17 metelių jau vartėtės pataluos, nepilnameeetė

Aktyviausias: Už miegamojo durų...
( 474 žinučių šiame forume / 36% šio nario visų žinučių )

suprantu kad jautri tema.. lotuliukas.gif

na ne tau kalbėt, isivaizduoju kiek perliuku galima būtų iš slaptos temelės ištraukt.. biggrin.gif ten gi savo antrus galus demonstruojatės, tai matyt pagal save ir sprendi.. biggrin.gif

matyt tik tokiam žmogui kaip tu ir nesuprantamas dalykas, kaip galima su vyru draugaut ir lovoje nesivartyt.. doh.gif nespresk apie kitus pagal save..wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 10 gegužės 2012 - 16:53