Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirai: ne meilužis, o dvigubas gyvenimas

QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 10, 15:59)
Aš niekur neminėjau kad vaikštau į kairę. Čia man samprotavimas ir suvokimas. O dėl laiko - nežinai ir neskauda.
2. Vyras aš vyras. Jei eisiu tai gal ir pasakysiu. O gal ir ne. Pagal situaciją. Bet kuriuo atveju žinau kad nuo to šeima neiširs. Užbėgdamas už akių sakau ir žmonai atleisčiau  tongue.gif Ir tik nepradėkit vėl tos dainelės apie tai kad pas mus šeimoj ne viskas tvarkoje. Nes dar reikia paieškoti šeimų kur viskas butų taip gerai kaip pas mus  smile.gif
Papildyta:

Pirma parnerius reikai rinktis atsakingai. Antra. Prezervatyvai jau nnnnnn metų gyvuoja ir saugo. Trečia -  Viso to gėrio gali pasigauti ir dar nnnn vietų be sesko jei nebūsi atsargus.

Jei man vyras leistu eiti i kaire... kiltu itarimas ar jis mane myli unsure.gif
Jus turbut kitaip meile suprantate. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 15:29)
aaa, vadinasi, jums vyri neištikimybė reikštų-tu prasta lovoj. Bet juk vyrai (esu tuo tikra) dažniausiai kairėn eina ned ėl geresnio sexo, o dėl VIRULIUKŲ, pasakysiu negražiai-ant kito kūno, net jei jis ne toks gražus kaip jūs, jiems akimirksniu stojasi... Naujos teritorijos užkariavimas, nauji potyriai. Net jei jūs darot lovoj viską ir puikiai-kita tai darys tiesiog KITAIP. Va tai vyrams ir įdomu.

uzkariautojai nauju teritoriju biggrin.gif o kodel moterys ta daro?
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 15:36)
uzkariautojai nauju teritoriju biggrin.gif o kodel moterys ta daro?

taip, užkariautojai. Vyrai medžiokliai.
Moterys? Jos, manau, prisigalvoja n priežasčių. Kiek žinau:vyri nemeilė, nedėmesys, moters noras įrodyt sau, kad ji geidžiama, noras patirti virpuliukų ir avantiūrą, sexo trūkumas, meilė kitam vyrui....
Atsakyti
tai cia jau ne prigimties diktuojamas poelgis. kazkodel is visu tu priezasciu man normaliausia atrodo meile kitam vyrui. bet tai sunkiai pakeliama situacija butu.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 15:42)
tai cia jau ne prigimties diktuojamas poelgis. kazkodel is visu tu priezasciu man normaliausia atrodo meile kitam vyrui. bet tai sunkiai pakeliama situacija butu.

jums normaliausia, nes siejat sexą su meile. Man pvz sexas šone tik dėl virpuliukų būtų įdomus. Aš medžiotoja turbūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 16:18)
o aš, manau, kad atleisčiau neištikimybes, jei jausčiausi mylima ir toliau, ir jei tai liestų tik jo galą, neatimant iš šeimos nei laiko, nei finansų, nei dėmesio. Žinoma, ir pati atleisčiau "varžtelius". Bet ne iš keršto.

Neatima laiko - vyras vedasi meiluze i jusu namus (nors ir tai laikas kol dulkinama meiluze jau kazkiak laiko is seimos atima).
Pykit nepykit nu bet fui... toks poziuris i gyvenima schmoll.gif net nupurto nuo minties kad tokie ****** zmones kasdien pro mane praeina. brrr

QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 16:29)
aaa, vadinasi, jums vyri neištikimybė reikštų-tu prasta lovoj. Bet juk vyrai (esu tuo tikra) dažniausiai kairėn eina ned ėl geresnio sexo, o dėl VIRULIUKŲ, pasakysiu negražiai-ant kito kūno, net jei jis ne toks gražus kaip jūs, jiems akimirksniu stojasi... Naujos teritorijos užkariavimas, nauji potyriai. Net jei jūs darot lovoj viską ir puikiai-kita tai darys tiesiog KITAIP. Va tai vyrams ir įdomu.

Hm... tie virpuliukai kaip ir tarp 1-5 vietos tarp to kas jums tinka ir patinka
Pats geriausias variantas su tokiu poziuriu nekurti seimos o tiesiog susirasti drauga 1-2 men (priklausomai nuo to po kiek laiko tas zmogus jums atsibosta) ir keisti i kita.
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 10, 09:16)
Tavo rašliava dar šlykščiau skaityt. Toks jausmas kad penkiolikmetė rašo.  Jokio platesnio požiūrio ir bandymo į situaciją įsigilit. Tiesiog nuosprendis. Iš tavo rašliavos darau irgi greitą išvadą biggrin.gif esi bejausme, šalta, grubi ir nuobodi moteris. Taškas  tongue.gif

tokia reakcija daug ka apie žmogų pasako. tongue.gif matyt pažystama situacija, kad taip jautriai reaguoji.. eik išsiverk i kampa.. biggrin.gif o gal netyčia ir būsi tas antrasis bigsmile.gif nieko neižeidžiau tik išsakiau savo moteriška nuomonę, manau kiekvienas tam turi teisę. smile.gif
O tau palinkėčiau būt vyriškesniam ir neimt taip giliai visko i širdi.. mirksiukas.gif matosi supermamos tave veikia ne i gera pusę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 10 gegužės 2012 - 15:45
QUOTE(Raselelt @ 2012 05 10, 15:44)
Neatima laiko - vyras vedasi meiluze i jusu namus (nors ir tai laikas kol dulkinama meiluze jau kazkiak laiko is seimos atima).
Pykit nepykit nu bet fui... toks poziuris i gyvenima  schmoll.gif net nupurto nuo minties kad tokie ****** zmones kasdien pro mane praeina. brrr
Hm... tie virpuliukai kaip ir tarp 1-5 vietos tarp to kas jums tinka ir patinka
Pats geriausias variantas su tokiu poziuriu nekurti seimos o tiesiog susirasti drauga 1-2 men (priklausomai nuo to po kiek laiko tas zmogus jums atsibosta) ir keisti i kita.

Na jau, paukštis savam lizde nešika. Per pietų pertraukas vartosi neištikimieji, teisėtieji nieko net neįtaria, deja. O gal ir gerai.
O jei virpuliukų užsinori po 10 metų santuokos? 15?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 15:44)
jums normaliausia, nes siejat sexą su meile. Man pvz sexas šone tik dėl virpuliukų būtų įdomus. Aš medžiotoja turbūt biggrin.gif

aha biggrin.gif man jau anksciau buvo susidares ispudis, jog kalbate kaip vyras biggrin.gif na, taip lyg jang - veiksmo energija dominuotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 15:52)
aha biggrin.gif man jau anksciau buvo susidares ispudis, jog kalbate kaip vyras biggrin.gif na, taip lyg jang - veiksmo energija dominuotu smile.gif

Aš ir pati žinau, kad šioj srity esu vyras biggrin.gif Nežinau kodėl , bet gyvent netrukdo biggrin.gif Gal todėl vyras mano arba eina tyliai tyliai kairėn arba visai neina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 17:24)
O aš nesuprantu, kuo čia dėta pagarba. Kaip sexas šone reiškia nepagarbą mylimam?

Jums gal nereiškia, o kitam reiškia. Nereik maut visų ant vieno kupraliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 05 10, 15:56)
Jums gal nereiškia, o kitam reiškia. Nereik maut visų ant vieno kupraliaus smile.gif

o kas mauna?
Atsakyti