Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirai: ne meilužis, o dvigubas gyvenimas

QUOTE(Raselelt @ 2012 05 10, 15:17)
Norit pasakyti kad jusu antra puse nekencia jusu nuejimo i kaire?
Ar ji/jis nekencia tik iki tos akimirkos kol nesuzino?
Seip jau jei jus esate tikra/tikras (dar nesupratau, nepastebejau kokia gimine atstovaujate) kad nekenkiate seimai tai pasakykite apie tai savo antrai pusei. Kam slepti?

Nu rimtai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 15:31)
o jei neparsineši? Nejuokinga tada? smile.gif

man bet kuriuo atveju juokinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelt @ 2012 05 10, 13:17)
1. Norit pasakyti kad jusu antra puse nekencia jusu nuejimo i kaire?
Ar ji/jis nekencia tik iki tos akimirkos kol nesuzino?
2. Seip jau jei jus esate tikra/tikras (dar nesupratau, nepastebejau kokia gimine atstovaujate) kad nekenkiate seimai tai pasakykite apie tai savo antrai pusei. Kam slepti?

Aš niekur neminėjau kad vaikštau į kairę. Čia man samprotavimas ir suvokimas. O dėl laiko - nežinai ir neskauda.
2. Vyras aš vyras. Jei eisiu tai gal ir pasakysiu. O gal ir ne. Pagal situaciją. Bet kuriuo atveju žinau kad nuo to šeima neiširs. Užbėgdamas už akių sakau ir žmonai atleisčiau tongue.gif Ir tik nepradėkit vėl tos dainelės apie tai kad pas mus šeimoj ne viskas tvarkoje. Nes dar reikia paieškoti šeimų kur viskas butų taip gerai kaip pas mus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(trintukas @ 2012 05 10, 13:30)
lotuliukas.gif  doh.gif na Jūsų logika labai subtiliai vyriška 4u.gif Man tik įdomu pasidarė, jei tarkim po sexo šone parsineši namo kokių vabaliukų ar šiaip veneros dovanėlę...ot juokinga būtų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pirma parnerius reikai rinktis atsakingai. Antra. Prezervatyvai jau nnnnnn metų gyvuoja ir saugo. Trečia - Viso to gėrio gali pasigauti ir dar nnnn vietų be sesko jei nebūsi atsargus.
Atsakyti
Frigidnas, o jus toks tikras,jog zmona jums atleistu n kartu ir neiseitu palikus jus dulkintis kairen desinen? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 15:05)
Frigidnas, o jus toks tikras,jog zmona jums atleistu n kartu ir neiseitu palikus jus dulkintis kairen desinen? smile.gif

Žinoma viskas tusi ribas. Bet visgi spėju kad jei jau išeitų tai nebent ką nors įsimylėtų. Nemanau kad dėl sekso šone ji mane mestų. Per daug jau šilti pas mus santykiai.
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 10, 15:09)
Žinoma viskas tusi ribas. Bet visgi spėju kad jei jau išeitų tai nebent ką nors įsimylėtų. Nemanau kad dėl sekso šone ji mane mestų. Per daug jau šilti pas mus santykiai.

oi mazai pazistat moteris dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 15:11)
oi mazai pazistat moteris dar biggrin.gif

Kiekviena myli kitaip. Aš irgi atleisčiau.
Atsakyti
as atleisciau viena karta. ir nuejima kairen, ir gavima akin, ir pan nesamones. bet jei po to seka pakartojimai, tai ciao amigo, susirask grindu skudura trypt biggrin.gif
Atsakyti
o aš, manau, kad atleisčiau neištikimybes, jei jausčiausi mylima ir toliau, ir jei tai liestų tik jo galą, neatimant iš šeimos nei laiko, nei finansų, nei dėmesio. Žinoma, ir pati atleisčiau "varžtelius". Bet ne iš keršto.
Atsakyti
cia kazkoks kitoks meiles supratimas visai. kas tada ta meile be pagarbos? rimtai idomu man tas kitas mastymas, kuo tai remiasi? pavyzdi koki gal...
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 15:20)
cia kazkoks kitoks meiles supratimas visai. kas tada ta meile be pagarbos? rimtai idomu man tas kitas mastymas, kuo tai remiasi? pavyzdi koki gal...

O aš nesuprantu, kuo čia dėta pagarba. Kaip sexas šone reiškia nepagarbą mylimam?
Atsakyti
akivaizdziai. cia pasakymo"tu prasta lovoje" israiska veiksmais. kuri gi noretu taip pasijusti?
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 15:26)
akivaizdziai. cia pasakymo"tu prasta lovoje" israiska veiksmais. kuri gi noretu taip pasijusti?

aaa, vadinasi, jums vyri neištikimybė reikštų-tu prasta lovoj. Bet juk vyrai (esu tuo tikra) dažniausiai kairėn eina ned ėl geresnio sexo, o dėl VIRULIUKŲ, pasakysiu negražiai-ant kito kūno, net jei jis ne toks gražus kaip jūs, jiems akimirksniu stojasi... Naujos teritorijos užkariavimas, nauji potyriai. Net jei jūs darot lovoj viską ir puikiai-kita tai darys tiesiog KITAIP. Va tai vyrams ir įdomu.
Atsakyti