QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 09, 09:09)
Autorei - mergyte, keisk kažką. Jei taip tesi - sudegsi. Esi įsimylėjusi meilužį ir dar ta patį jauti vyrui. Pati tragiškiausia situacija. Dar meteliai ir tu aplamai jau nesigaudysi kur tave traukia. O šiuo atveju siūlyčiau meginti retinti susitikimus. Stipriai praretinti. Iki tol kol pasiilgsi tik jo sekso, o ne kaip žmogaus. Taip bus visiem geriau. O gal šiuo atveju geriau ir iš viso nutraukti visus ryšius su juo, Šiaip nesu ištikimybės šalininkas - bet čia jau daugiau nei neištikimybė. O nusprendę gyvent su meilužiu kartu tu sugriausi 2 antrų pusių gyvenimus, ir to pasekoje tikėtina kad ir savo. Nes pasikeis aplikybės ir gana stipriai. Žinoma riktis turi pati - ir niekas čia tau tikslaus atsakymo neduos, tiesiog prisėsk ir pamėgink mintyse apsispręsti ko nori iš tikrųjų. Nes iš tikrųjų man galvoje modeliuojasi situacija kad liksi galų gale be vyro be meilužio ir net be vaiko . Viena. Ir turėsi viską pradėt iš pat pradžių
Jus visiskai teisi,tragiska situacija,taciau butu dar tragiskiau jeigu as ir toliau nieko nedaryciau..Taip iskart pasakyti kad viskas daugiau mes nesimatom ir taskas - padaryti negaliu,per didelis sukretimas ir man butu,nes ne vienerius metus bendraujam ir as prie to zmogaus esu prisirisusi. Viska darysiu po teuputi. Turejau daug laiko apmastyti, todel zinau kad man reikia tik mano seimos, niekada negaleciau statyt laimes ant kitu zmoniu asaru. Nes nei mano vyras,nei jo zmona nenusipelne kankintis del musu nesugebejimo atsisakyti mus jungiancios aistros (ivardinkime taip, ne meile tikrai mus jungia).