Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirai: ne meilužis, o dvigubas gyvenimas

QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 09, 09:09)
Autorei - mergyte, keisk kažką. Jei taip tesi - sudegsi. Esi įsimylėjusi meilužį ir dar ta patį jauti vyrui. Pati tragiškiausia situacija. Dar meteliai ir tu aplamai jau nesigaudysi kur tave traukia. O šiuo atveju siūlyčiau meginti retinti susitikimus. Stipriai praretinti. Iki tol kol pasiilgsi tik jo sekso, o ne kaip žmogaus. Taip bus visiem geriau. O gal šiuo atveju geriau ir iš viso nutraukti visus ryšius su juo, Šiaip nesu ištikimybės šalininkas - bet čia jau daugiau nei neištikimybė. O nusprendę gyvent su meilužiu kartu tu sugriausi 2 antrų pusių gyvenimus, ir to pasekoje tikėtina kad ir savo. Nes pasikeis aplikybės ir gana stipriai. Žinoma riktis turi pati - ir niekas čia tau tikslaus atsakymo neduos, tiesiog prisėsk ir pamėgink mintyse apsispręsti ko nori iš tikrųjų. Nes iš tikrųjų man galvoje modeliuojasi situacija kad liksi galų gale be vyro be meilužio ir net be vaiko sad.gif. Viena. Ir turėsi viską pradėt iš pat pradžių sad.gif

Jus visiskai teisi,tragiska situacija,taciau butu dar tragiskiau jeigu as ir toliau nieko nedaryciau..Taip iskart pasakyti kad viskas daugiau mes nesimatom ir taskas - padaryti negaliu,per didelis sukretimas ir man butu,nes ne vienerius metus bendraujam ir as prie to zmogaus esu prisirisusi. Viska darysiu po teuputi. Turejau daug laiko apmastyti, todel zinau kad man reikia tik mano seimos, niekada negaleciau statyt laimes ant kitu zmoniu asaru. Nes nei mano vyras,nei jo zmona nenusipelne kankintis del musu nesugebejimo atsisakyti mus jungiancios aistros (ivardinkime taip, ne meile tikrai mus jungia).
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 09, 09:42)
kam jus tuoketes? Kodel? as jusu nesmergkiu jokiu budu, as bandau suvokti ka zmogus masto tokioje situacijoje.
Neesu visiska pacane as jau, nezinau kas mane gyvenime sutiks, todel noriu zinoti ka masto zmogus kai taip vyksta.

Jei ziuret is pat pradziu,galbut nuo musu pacios pazinties pradzios. Jis atsirado tada,kada mano gyvenimas griuvo. As issiskyriau su draugu,kuri beproto mylejau,kuriam jauciau viska,nerupejo kiti nei trupucio,del jo stengiausi kaip ismanydama, bet jis nesugebejo susigyvent su agresijos protrukiais,pavyduliaudavo nezinia del ko,prisigalvodavo nebutu istoriju,neva as darbe su savo kolegom miegu,kad mano drauges visos ******* dirba,ir dar visokiom nesamonem mane santazuodavo,akivaizdus psichologinis smurtas vyravo,kol galiausiai pradejo kelti ranka,ne viena karta gavau lupt,bet galiausiai jis mane taip sudorojo,kad luzo sonkauliai,veidas buvo sudauzytas,prakirsta lupa,israuta tiek plauku kad net pliki ruozeliai mates, negana to suzinojau kad laukiausi,pasidariau isvalyma,nors ir kaip buvo skaudu verysad.gif bet supratau kad man reikia begti nuo jo..Ir vargais negalais pabegau.Netrukus atsirado dabartinis vyras, atsimenu ta pazinties diena,as net nemoku apsakyt to jausmo,pasijauciau lyg bendrauciau su angelu sargu,nors buvo kurie bande susipazinti (neprisileidau nei vieno, nekenciau visu) Jis man daug padejo,begalo daug. As jo deka vel pasijutau gyva ir tada sau prisiekiau kad daugiau niekada nebus jokiu meiliu seiliu, galbut mano tas vidinis nusistatymas turejo itakos,kad as jam ir niekada nejauciau ka jauciau tam pirmam draugui. Taciau mylejau ir tebemyliu as ji tik gal ta meile is dekingumo kilusi g.gif Mums bedraugaujant, jis dirbt pradejo daug,tada as jau atsigavusi buvau po nesekmingu santykiu ir pradejau linksmintis,atsirado pazinciu nauju,bet nerimtu.. atitolom vienas nuo kito,na o toliau istorija jau rasiau,kad atsirado meiluzis ir kas toliaus buvo...

Dings meiluzis tada bus viskas aisku ar mes su vyru busim drauge,manau tik tada suvoksiu ka as istikro jauciu vyrui ir ar mes toliau galesim laimyngai gyvent,kaip as suvokiu be meiluzio pagalbos..
Atsakyti
QUOTE(Raselelt @ 2012 05 08, 10:03)
drinks_cheers.gif

Gerasirde autore. Abydna man sioje istorijoje, kad tvarkingas ir geras vyras atiteko "tokiai" moteriskei

drinks_cheers.gif šlykštu skaityt doh.gif galiu pasakyt tik tiek, kad šioje situacijoje kentėsi tik tu pati, to ir palinkėsiu. Gal tik taip suprasi ka padarei. Tik praradusi suprasi koks tas žmogus tau buvo brangus, tik jau bus po viskam.. santykiai kurių variklis tik seksas nieko verti, kažkada ta aistra ir potraukis išblės. Tesiasi tiek metų tik todėl, kad negyvenat kartu o jei pradėsit gyvent atsiras rutina ir monotonija lovoje, o tuomet jam pataps nuobodu ir pradės žvalgytis kitos, jei jau toks skystalas, kad palikęs nėščia žmona bėga pas kita i lova doh.gif žodžiu nevykęs pasirinkimas wink.gif jei jis taip elgiasi su savo vaiko motina tai pasielgs ir su tavim ir su bet kuria kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 05 10, 01:43)
drinks_cheers.gif šlykštu skaityt doh.gif  galiu pasakyt tik tiek, kad šioje situacijoje kentėsi tik tu pati, to ir palinkėsiu. Gal tik taip suprasi ka padarei. Tik praradusi suprasi koks tas žmogus tau buvo brangus, tik jau bus po viskam.. santykiai kurių variklis tik seksas nieko verti, kažkada ta aistra ir potraukis išblės. Tesiasi tiek metų tik todėl, kad negyvenat kartu o jei pradėsit gyvent atsiras rutina ir monotonija lovoje, o tuomet jam pataps nuobodu ir pradės žvalgytis kitos, jei jau toks skystalas, kad palikęs nėščia žmona bėga pas kita i lova  doh.gif žodžiu nevykęs pasirinkimas wink.gif jei jis taip elgiasi su savo vaiko motina tai pasielgs ir su tavim ir su bet kuria kita  smile.gif

Tavo rašliava dar šlykščiau skaityt. Toks jausmas kad penkiolikmetė rašo. Jokio platesnio požiūrio ir bandymo į situaciją įsigilit. Tiesiog nuosprendis. Iš tavo rašliavos darau irgi greitą išvadą biggrin.gif esi bejausme, šalta, grubi ir nuobodi moteris. Taškas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dvigubasgyvenimas @ 2012 05 10, 03:08)
Netrukus atsirado  dabartinis vyras,  atsimenu ta pazinties diena,as net nemoku apsakyt to jausmo,pasijauciau lyg bendrauciau su angelu sargu,nors buvo kurie bande susipazinti  (neprisileidau nei vieno, nekenciau visu) Jis man daug padejo,begalo daug. As jo deka vel pasijutau gyva ir tada sau prisiekiau kad daugiau niekada nebus jokiu meiliu seiliu, galbut mano tas vidinis nusistatymas turejo itakos,kad as jam ir niekada nejauciau ka jauciau tam pirmam draugui. Taciau mylejau ir tebemyliu as ji tik gal ta meile is dekingumo kilusi  g.gif 

Na tai aiškumėlis tada..Jūs savo vyrui elementarios aistros nejaučiate...sunku be galo taip gyventi, suprantu Jus. Tiesą sakant, net nemanau, kad dingus Jūsų meilužiui lovoj reikalai su vyru pagerėtų schmoll.gif schmoll.gif ar neatsiras kitas aistrų objektas į buvusio meilužio vietą? Tokioje situacijoje visko gali būti...
Papildyta:
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 10, 10:16)
Tavo rašliava dar šlykščiau skaityt. Toks jausmas kad penkiolikmetė rašo.  Jokio platesnio požiūrio ir bandymo į situaciją įsigilit. Tiesiog nuosprendis. Iš tavo rašliavos darau irgi greitą išvadą biggrin.gif esi bejausme, šalta, grubi ir nuobodi moteris. Taškas  tongue.gif

Taip, rašliava tai pošlykščiai nuskambėjo, bet negali sakyt kad nėra teisybės jos žodžiuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 05 10, 08:20)
Na tai aiškumėlis tada..Jūs savo vyrui elementarios aistros nejaučiate...sunku be galo taip gyventi, suprantu Jus. Tiesą sakant, net nemanau, kad dingus Jūsų meilužiui lovoj reikalai su vyru pagerėtų schmoll.gif  schmoll.gif ar neatsiras kitas aistrų objektas į buvusio meilužio vietą? Tokioje situacijoje visko gali būti...

Nu atsiras tai atsiras, svarbu jokie jausmai neatsirastų. Meilė, prisirišimas rūpestis lieka šeimoje. O visokios ten akimirkos pramogos - nu daug kam atrodo nepriimtinos, bet realiai nėra jau tokios blogos.
Papildyta:
QUOTE(trintukas @ 2012 05 10, 08:21)

Taip, rašliava tai pošlykščiai nuskambėjo, bet negali sakyt kad nėra teisybės jos žodžiuose smile.gif

Tik spelionės. Ir totaliai pesimistinis mastymas. Kaip užknisa tas požiuris - jei buvo viena bus ir daug kitų. Galima pagalvot vyrai ne žmonės.
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 10, 09:27)
Nu atsiras tai atsiras, svarbu jokie jausmai neatsirastų. Meilė, prisirišimas rūpestis lieka šeimoje. O visokios ten akimirkos pramogos - nu daug kam atrodo nepriimtinos, bet realiai nėra jau tokios blogos.

Va as galvoju o su kuo jus lyginat?
Cia gal ale meile prisirisimas ir rupestis seimoje... ne isdavyste o pramoga kito lovoje... na o kas jums butu bloga? Jei savo sutuoktiniui nezinant butum pedofilas, zudikas, prievartautojas... Norejau pasakyti kad isdavyste galima pateisint kaip mazesne blogybe nei galetu buti kitas elgesys?
Tai susidarau nuomone kad jums:
rupestis seima, savotiska meiles samprata butu - balta spalva
neistikimybe (nesiejat su meile) - pilka
zmogaus kankinimas, nuzudymas, kapu isniekinimas - butu juoda?

Neprisiimkite kiekvieno mano pavyzdzio asmeniskai sau... turiu omenyje kad nepazystu jusu bet is jusu postu susidarau nuomone koks jus galetumet buti, koki vaizda apie jus susidarau. Jis gali buti ir klaidingas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelt @ 2012 05 10, 09:37)
Va as galvoju o su kuo jus lyginat?
Cia gal ale meile prisirisimas ir rupestis seimoje... ne isdavyste o pramoga kito lovoje... na o kas jums butu bloga? Jei savo sutuoktiniui nezinant butum pedofilas, zudikas, prievartautojas... Norejau pasakyti kad isdavyste galima pateisint kaip mazesne blogybe nei galetu buti kitas elgesys?
Tai susidarau nuomone kad jums:
rupestis seima, savotiska meiles samprata butu - balta spalva
neistikimybe (nesiejat su meile) - pilka
zmogaus kankinimas, nuzudymas, kapu isniekinimas - butu juoda?

Neprisiimkite kiekvieno mano pavyzdzio asmeniskai sau... turiu omenyje kad nepazystu jusu bet is jusu postu susidarau nuomone koks jus galetumet buti, koki vaizda apie jus susidarau. Jis gali buti ir klaidingas.  4u.gif

Kalidingas. Aš kalbu apie seksa, o visokie nuktypimai ale žudikai manjakai neliečiami. Aš tiesiog turėjau omenyje kad seksas šone, kai nenukeinčia šeima, nėra toks jau tragiškas įvykis kaip kai kam atrodo. Gerai paanalizavus ir pasirėmus logika prieini prie išvados kad realiai niekas neišduodamas.
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 10, 13:00)
Kalidingas. Aš kalbu apie seksa, o visokie nuktypimai ale žudikai manjakai neliečiami. Aš tiesiog turėjau omenyje kad seksas šone, kai nenukeinčia šeima, nėra toks jau tragiškas įvykis kaip kai kam atrodo. Gerai paanalizavus ir pasirėmus logika prieini prie išvados kad realiai niekas neišduodamas.

tuoj tave išmėsinės
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 10, 14:00)

Norit pasakyti kad jusu antra puse nekencia jusu nuejimo i kaire?
Ar ji/jis nekencia tik iki tos akimirkos kol nesuzino?
Seip jau jei jus esate tikra/tikras (dar nesupratau, nepastebejau kokia gimine atstovaujate) kad nekenkiate seimai tai pasakykite apie tai savo antrai pusei. Kam slepti?
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 10, 15:00)

lotuliukas.gif doh.gif na Jūsų logika labai subtiliai vyriška 4u.gif Man tik įdomu pasidarė, jei tarkim po sexo šone parsineši namo kokių vabaliukų ar šiaip veneros dovanėlę...ot juokinga būtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 05 10, 13:30)
lotuliukas.gif  doh.gif na Jūsų logika labai subtiliai vyriška 4u.gif Man tik įdomu pasidarė, jei tarkim po sexo šone parsineši namo kokių vabaliukų ar šiaip veneros dovanėlę...ot juokinga būtų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o jei neparsineši? Nejuokinga tada? smile.gif
Atsakyti