Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirai: ne meilužis, o dvigubas gyvenimas

QUOTE(xxkamane @ 2012 05 07, 14:49)
Mieloji, ar tau reiktu vyro, kuris bunant tau nesciai suoktu apie meile ir grazu gyvenima kitai?
O tavo meiluzis butent toks smile.gif kol jis tau tik meiluzis viskas grazu ir aistringa, o jei bus nebe busi jo zmonos vietoje.
dabar pamastyk apie savo seima, vyra ir pasistenk issukti viska taip, kad ju neivelti i visa ta s..., kitaip gali likti aplamai prie suskilusios geldos, jei meiluzis prades dar ir santazuoti, kad jo nepaliktum. 4u.gif

Mano atveju as manau,kad jis ne ta moteri pasirinko kurti gyvenima. Norejo ramaus gyvenimo - ji ir gavo. O dabar isitveres manes laikos nes kelio atgal nera. Kiek as esu supratusi jis visada galvojo kad ugningesnio charakterio moterys,kurios yra seksualios,moka pakalbeti, visada patraukia aplinkiniu vyru demesi ne jam, nes jis ramiai nakti negaletu miegot. Taciau pamirso kad ir tokios moterys gali myleti,buti istikimos, ir nuostabios motinos.
O kas del manes tai,kaip viena forumiete parase - problema manyje,as dar tik viena koja savo vidumi ilipus i seimos gyvenima,nors is sono ziurint viskas tobula.
Blaivia galva mastant as santuokoje net negyvenau be meiluzio pasonej blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasniuke @ 2012 05 07, 12:27)
Sokas butu jam tada, jei jo zmona suzinotu, o jums butu sokas, jei jusu vyras suzinotu  lotuliukas.gif Buvo laikas, kai galejot su tuo meiluziu meginti, bet kazkodel tada jam jusu nereikejo, o kai saukstai po pietu, tai tada visiems "pamirsti'' jausmai atbunda. Nebukit naivi  mirksiukas.gif Jei vyras geras, tai ir gyvenkit, nes geri vyrai oi kaip nesimeto. O toki, kuris per lovas eina nescia zmona palikes bet kada susirasit  4u.gif

lotuliukas.gif per lovas kuris eina, na cia tai tiesa sakot
Papildyta:
QUOTE(Virsuneles @ 2012 05 07, 11:50)
Nu taip, viska gerai apgalvokit, kaip ta vargseli, nabageli meiluzi nuo soko ir streso apsaugot  biggrin.gif gal sakau, pirma pagalvokit apie savo vyra, kaip ji apsaugot nuo viso sito brudo, kur namo penkis metus nesiojates  mirksiukas.gif
Matosi, kam pirmumo teise jusu sirdyje  doh.gif

As apie vyro apsaugojima galvojau - apsaugoti vyra reiskia pasistengt kad nesuzinotu apie meiluzi doh.gif
beabejo as negaliu net pagalvot (ir tiesa sakant nelabai pagalvodavau kas butu jeigu mano vyras suzinotu apie viska),tik dabar kai parasiau cia as pradejau apie tai mastyt, pasiskaicius forumieciu pasisakymus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dvigubasgyvenimas @ 2012 05 07, 23:09)
Mano atveju as manau,kad jis ne ta moteri pasirinko kurti gyvenima. Norejo ramaus gyvenimo - ji ir gavo. O dabar isitveres manes laikos nes kelio atgal nera.  Kiek as esu supratusi jis visada galvojo kad ugningesnio charakterio moterys,kurios yra seksualios,moka pakalbeti, visada patraukia aplinkiniu vyru demesi ne jam, nes jis ramiai nakti negaletu miegot. Taciau pamirso kad ir tokios moterys gali myleti,buti istikimos, ir nuostabios motinos.
O kas del  manes tai,kaip viena forumiete parase - problema manyje,as dar tik viena koja savo vidumi ilipus i seimos gyvenima,nors is sono ziurint viskas tobula.
Blaivia galva mastant as santuokoje net negyvenau be meiluzio pasonej  blink.gif
Papildyta:

as gal klaidingai supratau, bet pasiskaitykite sita sakini ramiai dar karta, ka jis apie jus mano? jus tai tenkina?
mane tai zemintu, nes vyras, kuris veda is kelio ir suokia apie kazkokius neispasakytus santykius laiko mane lengvabude. na jau ne, aciu, ilgalaikiai santykiai be ateities ir dar su tokiu poziuriu.... schmoll.gif
nebent ne taip supratau unsure.gif
Atsakyti
Nu bet palaukit, vedybos gi ne is meiles buvo dideles. Vaikelis atsirado. O kas buvo ne taip, viskas ir liko ir po vaikelio. Sakyciau kirst viska su anuo, tik maisaties inesa dideles. Tada ziuret, ar Jusu vyras Jums tinkamas. Po laiko jau, bet vistiek issisprest teks.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 05 06, 17:02)
Kai turi meilužį, su kuriuo nei stengtis, nei įtikt, nei spręst kažko nereikia, pasitinka su stajaku ir pavarto visaip kaip, vyras šalia tokio net ir nebeskaniai turbūt atrodo. irnesakyk.gif

notworthy.gif thumb_yello.gif

Iš tiesų žiauru. Ar jūs apskritai tikra, kad vaikas nuo jūsų vyro? Juk tuo metu vartėtės su dviem vyrais. Man apskritai juokinga, kaip suaugusi moteris save teisina, kad neturėjo kas jai protingai patartų, dėl to ji su meilužiu susidėjo doh.gif . Jei jau norisi ant svetimo ..... į rojų joti, tai nė pririšimas prie radiatoriaus nepadėtų sulaikyti. Be to, kas geriau gali už jus žinoti, kas jums geriausia? Ko norėjot, tą ir turit. Keista man ši istorija. Vyras kas vakarą negali. Gali kas antrą. Bet su meilužiu kas vakarą vis tiek nesimatot, rečiau, vadinasi, visai ne priežastis vyro pajėgume. Aš tai manau, kad nei jūs nutrauksit tų santykių, nei ką, jei jau 5 metus taip tęsiasi irnesakyk.gif . Blauzdos per skystos, o ir noro didelio nematyti. Vis atsiras priežasčių viską palikti taip, kaip yra - putka vis tiek patenkinta, baisu meilužiui "sugriauti" gyvenimą, nuliūdinti vargšelį laugh.gif . Et, vis tik gera jūsų širdis.
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 05 08, 08:49)
notworthy.gif  thumb_yello.gif

Iš tiesų žiauru. Ar jūs apskritai tikra, kad vaikas nuo jūsų vyro? Juk tuo metu vartėtės su dviem vyrais. Man apskritai juokinga, kaip suaugusi moteris save teisina, kad neturėjo kas jai protingai patartų, dėl to ji su meilužiu susidėjo doh.gif . Jei jau norisi ant svetimo ..... į rojų joti, tai nė pririšimas prie radiatoriaus nepadėtų sulaikyti. Be to, kas geriau gali už jus žinoti, kas jums geriausia? Ko norėjot, tą ir turit. Keista man ši istorija. Vyras kas vakarą negali. Gali kas antrą. Bet su meilužiu kas vakarą vis tiek nesimatot, rečiau, vadinasi, visai ne priežastis vyro pajėgume. Aš tai manau, kad nei jūs nutrauksit tų santykių, nei ką, jei jau 5 metus taip tęsiasi irnesakyk.gif . Blauzdos per skystos, o ir noro didelio nematyti. Vis atsiras priežasčių viską palikti taip, kaip yra - putka vis tiek patenkinta, baisu meilužiui "sugriauti" gyvenimą, nuliūdinti vargšelį  laugh.gif . Et, vis tik gera jūsų širdis.

drinks_cheers.gif

Gerasirde autore. Abydna man sioje istorijoje, kad tvarkingas ir geras vyras atiteko "tokiai" moteriskei
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 08, 07:16)
as gal klaidingai supratau, bet pasiskaitykite sita sakini ramiai dar karta, ka jis apie jus mano? jus tai tenkina?
mane tai zemintu, nes vyras, kuris veda is kelio ir suokia apie kazkokius neispasakytus santykius laiko mane lengvabude. na jau ne, aciu, ilgalaikiai santykiai be ateities ir dar su tokiu poziuriu.... schmoll.gif

Autore, atkreipkit demesi i sia izvalga mirksiukas.gif
QUOTE(Liebchen @ 2012 05 08, 07:49)
Keista man ši istorija. Vyras kas vakarą negali. Gali kas antrą. Bet su meilužiu kas vakarą vis tiek nesimatot, rečiau, vadinasi, visai ne priežastis vyro pajėgume. Aš tai manau, kad nei jūs nutrauksit tų santykių, nei ką, jei jau 5 metus taip tęsiasi irnesakyk.gif .

Ko gero tikrai ne pajegume esme, o neissilakstyme mirksiukas.gif O jei per 5 metus neissprende dar sios problemos, tai kai suzinos meiluzio zmona arba autores vyras - issispres viskas akimirksniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 05 08, 07:49)
notworthy.gif  thumb_yello.gif

Iš tiesų žiauru. Ar jūs apskritai tikra, kad vaikas nuo jūsų vyro? Juk tuo metu vartėtės su dviem vyrais. Man apskritai juokinga, kaip suaugusi moteris save teisina, kad neturėjo kas jai protingai patartų, dėl to ji su meilužiu susidėjo doh.gif . Jei jau norisi ant svetimo ..... į rojų joti, tai nė pririšimas prie radiatoriaus nepadėtų sulaikyti. Be to, kas geriau gali už jus žinoti, kas jums geriausia? Ko norėjot, tą ir turit. Keista man ši istorija. Vyras kas vakarą negali. Gali kas antrą. Bet su meilužiu kas vakarą vis tiek nesimatot, rečiau, vadinasi, visai ne priežastis vyro pajėgume. Aš tai manau, kad nei jūs nutrauksit tų santykių, nei ką, jei jau 5 metus taip tęsiasi irnesakyk.gif . Blauzdos per skystos, o ir noro didelio nematyti. Vis atsiras priežasčių viską palikti taip, kaip yra - putka vis tiek patenkinta, baisu meilužiui "sugriauti" gyvenimą, nuliūdinti vargšelį  laugh.gif . Et, vis tik gera jūsų širdis.

tai aisku kad nuo mano vyro vaikelis smile.gif va tame ir esme kad anksciau tampemes su juo,buvo keli bandymai nutraukt viska - bet nesekmingai. O dabar, net nezinau, jauciu kad man to nebereikia, nenoriu taip gyvent kad prota maisytu. Nes priejome ta taska kada reikia skirtis, nes hormonu audros (kaip dabar suvokiu tikrai ne jausmai) perzenge ribas visas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 05 06, 17:02)
Netikiu, kad svetimoj lovoj vartaliojiesi dėl sekso trūkumo. biggrin.gif
O ką pati pasistengei padaryti, kad gautum daugiau sekso? Viliojai, gundei visokiom kvarbatkom pasipuošus? biggrin.gif  Sugalvojai ką nors naujo? Kalbėjotės, kodėl taip? O gal visai ne lovoj bėda?
Gal vyras sutiktų tave patenkinti kitokiais būdais (liežuviu, pirštais, žaisliukais), tu gautum, o jis jeigu nenori....  ax.gif

Nors ką aš čia kalbu. Kai turi meilužį, su kuriuo nei stengtis, nei įtikt, nei spręst kažko nereikia, pasitinka su stajaku ir pavarto visaip kaip, vyras šalia tokio net ir nebeskaniai turbūt atrodo. irnesakyk.gif

Stopudovai parašyta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelt @ 2012 05 08, 09:03)
drinks_cheers.gif

Gerasirde autore. Abydna man sioje istorijoje, kad tvarkingas ir geras vyras atiteko "tokiai" moteriskei

Tokiu kaip mano istoriju yra tikrai daug, zmogus ne robotas, jo neuzprogramuosi,kad neitu i sona. Mano atveju butent lovos reikalai priverte mane ieskot laimes kitur, tik negalvojau kad viskas taip komplikuosis. Vyras neturi atleist vadeliu,o jei jis nesugeba moters islaikyt tai jau jo bedos. Kas del sazines - ne kiek negrauze kad as ejau pas kita todel kad nemaciau vyro kancios, nemaciau jokiu problemu savo seimoje. Tik dabar kai meiluzis pradejo rupet daugiau nei vyras susigriebiau ka as po galais darau doh.gif
Ir jei atvirai as nelaikau savo vyro vargseliu,nes apziuretas, patenkintas gyvena. Butu vargsas jei viskas isaisketu,tada butu tragedija visiems mums.
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 08, 07:16)

Na apie ilgalaikius santykius tai neverta net kalbet,nes mes sukure seimas,nei jis nei as nesiruosiam palikti savo antru pusiu. Keleta rasiusiuju patare pagalvot ar as ji isivaizduoju buityje, galiu drasiai pasakyt kad tikrai ne.
Musu santykiai istikruju negrindziami meile..
Atsakyti
QUOTE(dvigubasgyvenimas @ 2012 05 09, 00:22)
Tokiu kaip mano istoriju yra tikrai daug, zmogus ne robotas, jo neuzprogramuosi,kad neitu i sona. Mano atveju butent lovos reikalai priverte mane ieskot laimes kitur, tik negalvojau kad viskas taip komplikuosis. Vyras neturi atleist vadeliu,o jei jis nesugeba moters islaikyt tai jau jo bedos. Kas del  sazines - ne kiek negrauze kad as ejau pas kita todel kad nemaciau vyro kancios, nemaciau jokiu problemu savo seimoje. Tik dabar kai meiluzis pradejo rupet daugiau nei vyras susigriebiau ka as po galais darau  doh.gif
Ir jei atvirai as nelaikau savo vyro vargseliu,nes apziuretas, patenkintas gyvena. Butu vargsas jei viskas isaisketu,tada butu tragedija visiems mums.
Papildyta:

Na apie ilgalaikius santykius tai neverta net kalbet,nes mes sukure seimas,nei jis nei as nesiruosiam palikti savo antru pusiu. Keleta rasiusiuju patare pagalvot ar as ji isivaizduoju buityje, galiu drasiai pasakyt kad tikrai ne.

Be abejo vyras kaltas... jus juk stengetes pagerinti savo seimos santykius kito vyro lovoje
Atsakyti
Autorei - mergyte, keisk kažką. Jei taip tesi - sudegsi. Esi įsimylėjusi meilužį ir dar ta patį jauti vyrui. Pati tragiškiausia situacija. Dar meteliai ir tu aplamai jau nesigaudysi kur tave traukia. O šiuo atveju siūlyčiau meginti retinti susitikimus. Stipriai praretinti. Iki tol kol pasiilgsi tik jo sekso, o ne kaip žmogaus. Taip bus visiem geriau. O gal šiuo atveju geriau ir iš viso nutraukti visus ryšius su juo, Šiaip nesu ištikimybės šalininkas - bet čia jau daugiau nei neištikimybė. O nusprendę gyvent su meilužiu kartu tu sugriausi 2 antrų pusių gyvenimus, ir to pasekoje tikėtina kad ir savo. Nes pasikeis aplikybės ir gana stipriai. Žinoma riktis turi pati - ir niekas čia tau tikslaus atsakymo neduos, tiesiog prisėsk ir pamėgink mintyse apsispręsti ko nori iš tikrųjų. Nes iš tikrųjų man galvoje modeliuojasi situacija kad liksi galų gale be vyro be meilužio ir net be vaiko sad.gif. Viena. Ir turėsi viską pradėt iš pat pradžių sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dvigubasgyvenimas @ 2012 05 08, 23:22)
Tokiu kaip mano istoriju yra tikrai daug, zmogus ne robotas, jo neuzprogramuosi,kad neitu i sona. Mano atveju butent lovos reikalai priverte mane ieskot laimes kitur, tik negalvojau kad viskas taip komplikuosis. Vyras neturi atleist vadeliu,o jei jis nesugeba moters islaikyt tai jau jo bedos. Kas del  sazines - ne kiek negrauze kad as ejau pas kita todel kad nemaciau vyro kancios, nemaciau jokiu problemu savo seimoje. Tik dabar kai meiluzis pradejo rupet daugiau nei vyras susigriebiau ka as po galais darau  doh.gif
Papildyta:

kam jus tuoketes? Kodel? as jusu nesmergkiu jokiu budu, as bandau suvokti ka zmogus masto tokioje situacijoje.
Neesu visiska pacane as jau, nezinau kas mane gyvenime sutiks, todel noriu zinoti ka masto zmogus kai taip vyksta.

Atsakyti