QUOTE(dvigubasgyvenimas @ 2012 05 06, 23:14)
taip baisiai skamba 5metai apgavysciu,bet kaip ir rasiau tos apgavystes nebuvo daznos (ech nu bet ar tai dbr svarbu
) man to ir reikejo kad kazkas pasakytu,ka tu darai??? nes niekam negaliu issipasakoti,nei su kuo pasitarti...
Papildyta:
vyrui del sekso su manim gerai kas liecia visokius gundymus,sexy drabuzelius ir pan. tik man jis per mazai jo duoda,na atvirai pasakysiu man reik i vakara bent jau viena karta, o jam gerai ir kas antra diena ta viena padaryti arba dar reciau,jis toks yra,na net nezinau kaip paaiskinti. Juk vyrai visi skirtingi,paziurekit,vieni atsiprasant pisliai,o kiti ramiakai,tai vat mano is ju ir yra.
Jus per anksti sukuret seima, bet db tai jau neturi reiksmes, jau yra SEIMA, gerbkit ja, gerbkit vyra, galu gale save
Suprantu, jei vyras blogas, nemalonus su juo gyvenimas, tai skirkis, ir lakstyk kiek nori, bet blyn, penkis metus iskeitinet vyra kaip kokia kojine, tai atsiprasau
Kiekvienoj seimoj yra visko, reikia moketi viska islaviruoti, sneketis, seima tai darbas
as pati anksti sukuriau seima, bet man ji sventas reikalas.
Linkiu jums susivokimo kas siam pasauly svarbiausia. Gal kaip nors kitaip butu galima isspresti ano galo problemas?
nebutinai, skaudinant artimus zmones, pagalvokit...