Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirai: ne meilužis, o dvigubas gyvenimas

O aš puikiai suprantu, kad galima mylėti ne vieną, o kelias moteris vienu metu... Visa bėda, kad pasidalinti į kelias dalis neįmanoma. Tuomet renkiesi, nors širdis plyšta. Įdomus mūsų gyvenimas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 06 17, 22:12)
O aš puikiai suprantu, kad galima mylėti ne vieną, o kelias moteris vienu metu... Visa bėda, kad pasidalinti į kelias dalis neįmanoma. Tuomet renkiesi, nors širdis plyšta.  Įdomus mūsų gyvenimas...  4u.gif

tipo negalit issirinkt kuria pastoviai dulkinti? maciau viena toki, baisios sielos kancios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 06 17, 23:16)
tipo negalit issirinkt kuria pastoviai dulkinti? maciau viena toki, baisios sielos kancios  g.gif

Ne, kurią mylėti - nedulkinu nei vienos... Ech tos moterys, joms visos mintys susiveda į vieną... 4u.gif
Tiksliau kaip visoms paskirstyti gyvenimo laiką, nes meilė yra visoms... O kad meilė būtų kuo labiau pilnavertė, reikia tuo daugiau laiko, dėmesio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diletant: 17 birželio 2012 - 22:29
jau manes nebeveikia tokios sapaliones.
Atsakyti
QUOTE(dvigubasgyvenimas @ 2012 05 09, 00:22)
Mano atveju butent lovos reikalai priverte mane ieskot laimes kitur, tik negalvojau kad viskas taip komplikuosis. Vyras neturi atleist vadeliu,o jei jis nesugeba moters islaikyt tai jau jo bedos. Kas del  sazines - ne kiek negrauze kad as ejau pas kita todel kad nemaciau vyro kancios, nemaciau jokiu problemu savo seimoje. Tik dabar kai meiluzis pradejo rupet daugiau nei vyras susigriebiau ka as po galais darau  doh.gif

kokie dar lovos reikalai jus priverte? kas antra diena-priezastis ieskoti kito pimpalo??? jus man atleiskit, bet snekat nesamones visiskas doh.gif o jus kalbejot su vyru pries lipdama ant kito, kad jums reikia daugiau sekso? g.gif
ir jei nematet jokiu problemu seimoje, tai gal nereikejo rizikuot tos seimos sugriaut? doh.gif
taip, zmogus ne robotas, bet ir ne gyvuliukas-jis galva turi, kuria reikia naudotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dvigubasgyvenimas @ 2012 05 06, 15:57)
su vyru musu santykiai geri ir tikrai negaleciau issiskirti del meiluzio..oj ne per daug visko yra sukurta kad paimt ir ranka nubraukt. Taciau poagrindine problema kodel as negaliu issiskirti su meiluziu yra ta kad kad ir kaip gerai mes su vyru sutartume kaip draugai kaip seima,man neuztenka lovoje jo. Na jis ramaus budo, jam reikia msziau nei man ir ka bedaryciau na daugiau isspaust neina  verysad.gif

kai mesi meilužį pasakysiu gero gydytojo telefoną, kuris tavo vyrukui suteiks energijos toje tavo mėgamoje srityje. Ir beje susirask dar viena papildomą darbą, kuo daugiau dirbsi tuo mažiau bus pagundų listi ten kur neverta. sėkmės tau sprendimuose.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 16:38)
taip, užkariautojai. Vyrai medžiokliai.
Moterys? Jos, manau, prisigalvoja n priežasčių. Kiek žinau:vyri nemeilė, nedėmesys, moters noras įrodyt sau, kad ji geidžiama, noras patirti virpuliukų ir avantiūrą, sexo trūkumas, meilė kitam vyrui....

labai teisingai pasakyta, ir tu priezasciu vienu metu gali buti ne viena.. O kai dar hormonai galutinai nugesina prota, kaip tada su savim kovot? g.gif Smerkia manau tos, kurioms niekad rimtai galvele nebuvo susisukus, arba progos nebuvo, arba tiesiog prigimtis kitokia, ne taip aistros verda, kaip pas kai kuriuos biggrin.gif Juk nepaneigsit, kad vieni zmones buna aistringesni uz kitus, bet nemanau, kad tai suteikia teise pirmiesiems teisti antruosius.. Kaip galima smerkti tai, ko nesupranti? Siauraprotiskumas, ne kitaip g.gif

QUOTE(Montekrista @ 2012 05 10, 16:47)
O jei virpuliukų užsinori po 10 metų santuokos? 15?

Yra toks liaudies posakis, zile galvon, velnias uodegon lotuliukas.gif

QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 10, 17:06)
Jei sugebėsi kad pakilt šiek tiek aukščiau virš savininkiškumo lygio tai gal pradėsi po truputį kitaip galvot

O tai isduokit paslapti, kaip taip kontempliuotis, kad nebesisavintum savo vyro/zmonos?

QUOTE(Amūra @ 2012 05 10, 17:36)
o tokių kurie negali savo antro galo nulaikyti kelnėse man labai gaila, esat labai nelaimingi  smile.gif

Tikrai taip, ner ko pavydet neramioms dusioms biggrin.gif

QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 17:43)
as tai toki draugeli turejau

doh.gif Yra toks vienas ir mano pazistamu rate, daug diskutavom ta tema, ir kad ir kaip bandyciau as jo filosofija perprast, nu niekaips nesiseka g.gif Arba tokiam poziuriui truksta kazko - logikos, ar apskritai zmogiskumo, arba kazkas nedasakoma.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieglius: 22 birželio 2012 - 11:00
Kažkas nenuormalaus... O jeigu ir vyras iš jūsų negauna pilnai ko nori? Gal jis norėtų pietums valgyti kepsnius vyno padaže, o jūs to nedarote, tai jam siūlote susirasti virėją? Pagalvokit kaip jūs jaustumėtės vyro vietoje. Meilužis išvis nevertas pagarbos, žmona laukėsi, o jis vartėsi su kita. Juk ne gyvuliai esam, tam ir duotas mūsų protas. Vyro pamilti reikia ne tik gerąsias savybes, bet ir blogąsias ir su jomis susitaikyti. Siūlyčiau palikti vyrą, vistiek jis sužinos. Kaip pasakė man vienas vyras, kuris išdavinėjo savo žmoną penkiolika metu: jeigu apie santykius su meiluže žino daugiau nei du žmonės sužinos ir žmona. Žinau vieną skaudų atvejį, kada vyras augino vaiką, o žmona davėsi, kol jis jos neužtiko. Tai visa laimė. kad teismas jam paliko auginti vaikutį, nes nežinau ar būtų atsitiesęs. Praėję daug laiko, bet įvykis paliko juodą dėmę...
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 06 17, 23:27)
Ne, kurią mylėti - nedulkinu nei vienos... Ech tos moterys, joms visos mintys susiveda į vieną...  4u.gif
Tiksliau kaip visoms paskirstyti gyvenimo laiką, nes meilė yra visoms... O kad meilė būtų kuo labiau pilnavertė, reikia tuo daugiau laiko, dėmesio...

Kazanova atsirado mat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 22, 15:20)
Kazanova atsirado mat  doh.gif

thumbup.gif va va drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 06 17, 23:12)
O aš puikiai suprantu, kad galima mylėti ne vieną, o kelias moteris vienu metu... Visa bėda, kad pasidalinti į kelias dalis neįmanoma. Tuomet renkiesi, nors širdis plyšta.  Įdomus mūsų gyvenimas...  4u.gif

Tikiuosi jūsų pasirinkta moteris, nemyli dar kokių keturių vyrų ir nesirenka jums už nugaros...
Atsakyti
QUOTE(Skaiste0225 @ 2012 06 22, 15:32)
Tikiuosi jūsų pasirinkta moteris, nemyli dar kokių keturių vyrų ir nesirenka jums už nugaros...

o as tai tikiuosi, kad butent tai ji ir daro tongue.gif kaip jis su moterimis-lai ir su juo sitaip mirksiukas.gif
Atsakyti