Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Daiset sveikinimai ruzaviausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laba, siandien maniskiui isleistuves is darzelio, tai parejom nusikale abu kaip ciuces, tiek veiklos buvo, ale pailsejo pusvalanduka ir vel i lauka ismove.

Kas del tevo, tai jam senokai jau kosulys kankindavo, bet prisiruose persisviest tik dabar tai vat ir diagnoze....Dabar visi zyziam kad eitu pas daktaru, o jis ... aij man uztenka jau prisigyvenau doh.gif , na bus matyt, tikiuosi kad priversim nueit, nes reikia gydytis, nes jei nesigydys tiesiog viena diena uzdus...

O siaip gyvenu kaip visada...namai darbas namai...uzrasiau savo vaikina i pirma klase, tai rudeni jau zygiuosim.

Tai vat tokios naujienos, aij dar irgi plaukuosena esu pakeitus, idejau pasirodymui i fotki smile.gif .

Gero savaitgalio visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 05 24, 23:11)
Annomis, kur jau as greita? Su elniu jau geri keli menesiai kaip issiskyrem, to "friends with benefits" plano taip ir neisbandem, ko man laukti?

Vadinas, greit laikas bėga...
Papildyta:
QUOTE(sima123 @ 2012 05 25, 19:51)
plaukuosena esu pakeitus, idejau pasirodymui i fotki smile.gif .

Graži plaukuosena - tau tinka.

O aš šiandien vėl chaltūrkėj buvau. Antradienį dirbdama, vienam barmenui savo nr. daviau - tai šiandien man skambino vieno restorano vadovas, sako, anas tavo nr. davė - gal padirbt nori? smile.gif Tai padirbėjau.
Atsakyti
labas rytas. tyluma..... g.gif
as su kava...siandien tinginio diena tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 25, 18:19)
Labas mano grzuoles  smile.gif  oras super  biggrin.gif  kaip uzsakytas  thumbup.gif 
Siandien varysim paziuret naktinio UK gyvenimo  bigsmile.gif  Pukitukui pazadejom su dviauksciu autiku varyt,tai net pietu miegot nuejo  blink.gif  pati savo vaiku netikiu  blink.gif  Blyn reikia jam veiklos, i parka nuvarem, tai tas zavadyla tuoj vaikus lakstyt pajunge  lotuliukas.gif

Palesem saltibarsciu, dabar foto i kompa keliu, nes fotike nebetelpa  cool.gif  aisiu metiniu ledu valgyti  cool.gif

smagu skaityt kad atostogauti sekasi puikiai! bigsmile.gif

QUOTE(sima123 @ 2012 05 25, 20:51)
Kas del tevo, tai jam senokai jau kosulys kankindavo, bet prisiruose persisviest tik dabar tai vat ir diagnoze....Dabar visi zyziam kad eitu pas daktaru, o jis ... aij man uztenka jau prisigyvenau doh.gif , na bus matyt, tikiuosi kad priversim nueit, nes reikia gydytis, nes jei nesigydys tiesiog viena diena uzdus...
-----
O siaip gyvenu kaip visada...namai darbas namai...uzrasiau savo vaikina i pirma klase, tai rudeni jau zygiuosim.
-----
Tai vat tokios naujienos, aij dar irgi plaukuosena esu pakeitus, idejau pasirodymui i fotki smile.gif .

man siek tiek panasu i pagailekit manes
-----
kokie svarbus paiskeitimai bigsmile.gif

nuejau ir as i mokykla pasiklausti, tai gavau, paruosta issiusti laiska su info. tai va, bus susirinikimai du, o svarbiausia, dukriukas nuo rugsejo i mokykla iskeliauja pilnai dienai rolleyes.gif
-----
sima, o na rodos tau tamsus plaukai labiau tinka ax.gif
kaip su brangiuoju sekas?

vakar prasidaviau visa diena, po darbo vaziavom ieskot dukriukui basuciu, ko norejau, patiko - negavau doh.gif vakare buvau susitikus su baldu, veliau ofisai, vel velai parsivilkau, dukra keles 6 ryto. man dar mmmmm prasidejo, tai esu pikta. visai ne laiku man ta kelione i svecius, mieliau likciau namie ant sofkutes pakritusi.
visoms gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Grizom is pajurio thumbup.gif super pusdienis praejo. gerai,kadf sumastem ryte ten nulekt, ne taip daug zmoniu buvo, nes eidami atgal vos prasibraut pro minia galejom cool.gif Mazgius prisilakste, prisiduko, mamka po to dar spejo po shopingus palakstyt truputi. Tik viska sugadino labai netiketai parejusios mmm (laukiau ju tik po savaites) doh.gif

Sima, man patiko tavo plaukuosena 4u.gif noriu sau kazko panasaus. reiks atsispausdint tavo nuotrauka ir nestis i kirpykla biggrin.gif

Medeja, sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

ir kurgi visos prapuolet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 26, 11:04)
smagu skaityt kad atostogauti sekasi puikiai!  bigsmile.gif

ahoj mergicos biggrin.gif

Atostosgos super thumbup.gif Penktadieni vakare i mietsa buvom iseje bigsmile.gif zinokit galeciau as UK gyvent ax.gif o jau kokia stiliova ir grazi pasijauciau lotuliukas.gif nepatikesit doh.gif as kaip kokia is kosmoso tuoj pradesiu "madistes" fotkint doh.gif eina sau...kokiu tik nori..nuo Merlin Monro iki sveika Liusi, Mirtises is adamsu ir siaip fig znajet koks stilius lotuliukas.gif Zodziu mergai jei norit prasiplaust smegenis ir pradet save mylet varykit i UK lotuliukas.gif

Siandie su Upjora pavalkatavom po Leeds'a cool.gif Jei netingesiu tai imesiu kelias foto smile.gif

Kas cia dar? g.gif ai nebezinau biggrin.gif
Atsakyti
sviekos, vakar rasiau, kompas pakibo, nusispjoviau ir nuejau miegoti lotuliukas.gif

Daiset
didziausi sveikinimai sulaukus savo Ausrines zvaigzdeles wub.gif

labai turininnga savaitgali apturejau, gi penktadieni nulekiau i ta koncerta, manaiu bus paprastas, o ten pasirodo kviestinis vakaras, su vaisiu stalu ir pan, to draugo grupe svente 20 metu jubilieju, tai sukviete 'visus prisidejusius prie grupes istorijos' kurioj cia vietoj mane ipaise, tai iki siol likau nesupratus, ale vis tiek malonu. ten buvo sukviesti visi buve muzikantai tos grupes, osie atvaziavo su savo dabartinem grupem, tai buvo gal 6-7grupes gronancios viska nuo roko ir hevio, po to seke, anot vakaro kaltininko 'diskoteka' t.y. prasidejo jam sesion'as, ejo grot kas norejo, kda norejo ir ka norejo, tokio gero dziazo ir bliuzo jau labai seniai nesiklausiau, o turint omeny kad visa vakara pliumpinau tik gira, ir tai, kad as tikrai nuosirdziai prapurciau lasinius aiksteleje drauge su kitais sveciais (kuriu bent pusei buvo apie 50 metu, ale atvare kaip jaunikliai) isejau dvylikta valanda, kai vakarelis tik ipusejo verysad.gif sake iki paryciu soko (mano sodo kaimynas kadaise grojo irgi, tai ir dalyvavo tame vakare, snektelejau su jo zmona, sake parsivilko apie 5 ryto...)
tada ryte issimiegojau nes nakti pries tai numigau tik dvi valandas, nuvaziavau vaiku is mamos pasiimt ir nuvedziau i kaimynu mergaites gimtadieni.. turejes uztrukti tik pora valandu jis truko iki 10 vakaro, nes su vaikais zaide trys paaugles mergickos, o teveliai tuo metu gere lotuliukas.gif

as laiminga, nes jau seniaia tokio produktyvaus savaitgalio neturejau, ale indai dar stovi nuo vakar neplauti, nes siandien kieme via diena zole pjoviau, braskes ravejau.... doh.gif
Atsakyti
gryzom ir mes is sveciu... pavargusios doh.gif vargino karstis, o ir nepailsejusios is po darbo savaites. zodziu savaitgalis gavos kiek varginantis.

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 27, 17:38)
Siandie su Upjora pavalkatavom po Leeds'a  cool.gif 
-----
Jei netingesiu tai imesiu kelias foto  smile.gif

saunuoles kad susimatet thumbup.gif
-----
nu cia dabar??? huh.gif

QUOTE(julioske @ 2012 05 27, 21:31)
as laiminga, nes jau seniaia tokio produktyvaus savaitgalio neturejau

pagaliau julioske papramogavo thumbup.gif
Atsakyti
sveikos

Pas mane nelaimes po nelaimiu.. Ruosiuos senelio laidotuvem... Kazkoks kosmaras.
Atsakyti
martanux console.gif man labai gaila sad.gif
Atsakyti
martanux, zuiki, laikykis...

as turiu ka pasakot smile.gif einiu i fotki pasipasakot...
Atsakyti