QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 25, 18:19)
Labas mano grzuoles

oras super

kaip uzsakytas
Siandien varysim paziuret naktinio UK gyvenimo

Pukitukui pazadejom su dviauksciu autiku varyt,tai net pietu miegot nuejo

pati savo vaiku netikiu

Blyn reikia jam veiklos, i parka nuvarem, tai tas zavadyla tuoj vaikus lakstyt pajunge
Palesem saltibarsciu, dabar foto i kompa keliu, nes fotike nebetelpa

aisiu metiniu ledu valgyti
smagu skaityt kad atostogauti sekasi puikiai!
QUOTE(sima123 @ 2012 05 25, 20:51)
Kas del tevo, tai jam senokai jau kosulys kankindavo, bet prisiruose persisviest tik dabar tai vat ir diagnoze....Dabar visi zyziam kad eitu pas daktaru, o jis ... aij man uztenka jau prisigyvenau

, na bus matyt, tikiuosi kad priversim nueit, nes reikia gydytis, nes jei nesigydys tiesiog viena diena uzdus...
-----
O siaip gyvenu kaip visada...namai darbas namai...uzrasiau savo vaikina i pirma klase, tai rudeni jau zygiuosim.
-----
Tai vat tokios naujienos, aij dar irgi plaukuosena esu pakeitus, idejau pasirodymui i fotki

.
man siek tiek panasu i
pagailekit manes
-----
kokie svarbus paiskeitimai
nuejau ir as i mokykla pasiklausti, tai gavau, paruosta issiusti laiska su info. tai va, bus susirinikimai du, o svarbiausia, dukriukas nuo rugsejo i mokykla iskeliauja pilnai dienai
-----
sima, o na rodos tau tamsus plaukai labiau tinka
kaip su brangiuoju sekas?
vakar prasidaviau visa diena, po darbo vaziavom ieskot dukriukui basuciu, ko norejau, patiko - negavau

vakare buvau susitikus su baldu, veliau ofisai, vel velai parsivilkau, dukra keles 6 ryto. man dar mmmmm prasidejo, tai esu pikta. visai ne laiku man ta kelione i svecius, mieliau likciau namie ant sofkutes pakritusi.
visoms gero savaitgalio