Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

merginos sveikos,as cia ne i tema ,bet gal extra galit padeti.ar jeigu teismo keliu nustatineciau tevyste,tevas galetu po teismo sprendimo tevyste pripazinti,bet savo pavardes neduoti,ir kokie min elimentai gali buti priteisti ,slepiant tevui pajamas.aciukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 05 24, 22:13)
As jau isibegejau i vezias, augam, tobulejam, gerai issimiegam.. turim pienlige nervuojancia biski bet daugiau nieko smile.gif laukia paskutinis egzas, bakalauro gynimas ir tada jau laaafaaa biggrin.gif

pala, a koky varda berniukui davei? bigsmile.gif

saunuole, kad mokslu nepaleidi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 24, 21:01)
pala, a koky varda berniukui davei?  bigsmile.gif

saunuole, kad mokslu nepaleidi  4u.gif

Arijus smile.gif ziauriai aktyvus vaikas, diena mazai miega ziauriai, stebi aplinka arba sukioja galva, gaudo karusele biggrin.gif
zodziu viskas tiesiog didelis didziausias nuostabumas smile.gif)
Atsakyti
Annomis, kur jau as greita? Su elniu jau geri keli menesiai kaip issiskyrem, to "friends with benefits" plano taip ir neisbandem, ko man laukti?
Atsakyti
Labas rytas.... penktadienis.................. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 05 24, 22:11)
Annomis, kur jau as greita? Su elniu jau geri keli menesiai kaip issiskyrem, to "friends with benefits" plano taip ir neisbandem, ko man laukti?

drinks_cheers.gif teisingai, jau senai tau reikejo kazko naujo dairytis thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Jei jūsų mergina besimylėdama skleidžia baisius garsus – sukluskite! Gal ji knarkia?

Jeigu tavo draugė buvo neištikima su kitu ir tu dabar sėdi ant dvylikaukščio krašto ruošdamasis nušokti, tai tu prisimink, kad pas tave ragai, o ne sparnai.

Vyrai kaip vištos - dešimt metrų nuo namų ir jau neprisimena kieno yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 25 gegužės 2012 - 10:42
Hai... 4u.gif 4u.gif

o jau tinginys siandien....miego trukumas doh.gif

syryt tik parsibaladojau namo,buvau Kaune,brangiausias gryzo y LT,tai ten stovejo,lekiau aplankyt,nes namu taip ir nepasieks verysad.gif valdzia pasiule issiimt siulus visus,ir lekt atgal y darbus doh.gif uch kaip nekenciu as jo to darbo doh.gif

daluze,mintys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ypac paskutine hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 05 25, 12:28)
Jeigu tavo draugė buvo neištikima su kitu ir tu dabar sėdi ant dvylikaukščio krašto ruošdamasis nušokti, tai tu prisimink, kad pas tave ragai, o ne sparnai.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 05 25, 11:28)
user posted image

_________________________ thumbup.gif

Jei jūsų mergina besimylėdama skleidžia baisius garsus – sukluskite! Gal ji knarkia?

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mano grzuoles smile.gif oras super biggrin.gif kaip uzsakytas thumbup.gif

Siandien varysim paziuret naktinio UK gyvenimo bigsmile.gif Pukitukui pazadejom su dviauksciu autiku varyt,tai net pietu miegot nuejo blink.gif pati savo vaiku netikiu blink.gif Blyn reikia jam veiklos, i parka nuvarem, tai tas zavadyla tuoj vaikus lakstyt pajunge lotuliukas.gif

Palesem saltibarsciu, dabar foto i kompa keliu, nes fotike nebetelpa cool.gif aisiu metiniu ledu valgyti cool.gif
Atsakyti
Labas. Aš gyva, tik sergu labai. Atidirbu, kažkaip paršliaužiu namo ir guliu be fazių. Kai tik galėsiu-parašysiu daugiau. Darbe prisijungti neturiu galimybės.
Atsakyti