merginos sveikos,as cia ne i tema ,bet gal extra galit padeti.ar jeigu teismo keliu nustatineciau tevyste,tevas galetu po teismo sprendimo tevyste pripazinti,bet savo pavardes neduoti,ir kokie min elimentai gali buti priteisti ,slepiant tevui pajamas.aciukas.

QUOTE(Skierkute @ 2012 05 24, 22:13)
As jau isibegejau i vezias, augam, tobulejam, gerai issimiegam.. turim pienlige nervuojancia biski bet daugiau nieko
laukia paskutinis egzas, bakalauro gynimas ir tada jau laaafaaa 

pala, a koky varda berniukui davei?

saunuole, kad mokslu nepaleidi

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 24, 21:01)
Arijus

zodziu viskas tiesiog didelis didziausias nuostabumas

Annomis, kur jau as greita? Su elniu jau geri keli menesiai kaip issiskyrem, to "friends with benefits" plano taip ir neisbandem, ko man laukti?
Labas rytas.... penktadienis..................

QUOTE(Wonder Woman @ 2012 05 24, 22:11)
Annomis, kur jau as greita? Su elniu jau geri keli menesiai kaip issiskyrem, to "friends with benefits" plano taip ir neisbandem, ko man laukti?

Hai...
o jau tinginys siandien....miego trukumas
syryt tik parsibaladojau namo,buvau Kaune,brangiausias gryzo y LT,tai ten stovejo,lekiau aplankyt,nes namu taip ir nepasieks
valdzia pasiule issiimt siulus visus,ir lekt atgal y darbus
uch kaip nekenciu as jo to darbo
daluze,mintys
ypac paskutine

o jau tinginys siandien....miego trukumas

syryt tik parsibaladojau namo,buvau Kaune,brangiausias gryzo y LT,tai ten stovejo,lekiau aplankyt,nes namu taip ir nepasieks

daluze,mintys

QUOTE(Daluze14 @ 2012 05 25, 12:28)
Jeigu tavo draugė buvo neištikima su kitu ir tu dabar sėdi ant dvylikaukščio krašto ruošdamasis nušokti, tai tu prisimink, kad pas tave ragai, o ne sparnai.
Vyrai kaip vištos - dešimt metrų nuo namų ir jau neprisimena kieno yra.

QUOTE(Daluze14 @ 2012 05 25, 11:28)

Jei jūsų mergina besimylėdama skleidžia baisius garsus sukluskite! Gal ji knarkia?
Jeigu tavo draugė buvo neištikima su kitu ir tu dabar sėdi ant dvylikaukščio krašto ruošdamasis nušokti, tai tu prisimink, kad pas tave ragai, o ne sparnai.

Labas mano grzuoles
oras super
kaip uzsakytas
Siandien varysim paziuret naktinio UK gyvenimo
Pukitukui pazadejom su dviauksciu autiku varyt,tai net pietu miegot nuejo
pati savo vaiku netikiu
Blyn reikia jam veiklos, i parka nuvarem, tai tas zavadyla tuoj vaikus lakstyt pajunge
Palesem saltibarsciu, dabar foto i kompa keliu, nes fotike nebetelpa
aisiu metiniu ledu valgyti

Siandien varysim paziuret naktinio UK gyvenimo

Palesem saltibarsciu, dabar foto i kompa keliu, nes fotike nebetelpa