Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Labas rytas!

Vėl čia šilta.Valio

Edgarita,nu jau pasipasakojai,tai mes dabar daėsim tave kad į klinikas nueitum.Aš pradedu. biggrin.gif Telefoną į rankas ir skambinies,kad gautum taloną.Skambini tuoj pat.
O vaikas ir man aktyvus,ypač viešumoje,bet pastebiu,kad išauginėja.Taip,kad kantrybės.Ir gal griežčiau.... g.gif Juk LT ir šikinėn užmesti gali. biggrin.gif Geras patarimas,eglės reik už tokį patarimą.

Puuupi,oi,kokia mandra babulytė. biggrin.gif Linkiu sveikatos užsispyrėlei.O artimiesiems kantrybės.
Gerai,kad priminei Asdą,buvau pamiršus.O ir Sainsbury's man patinka,tik toli.Bet išsiruošiu.Siut nemoku,bet norėčiau išmokti,gal į kursus užsirašyt. g.gif biggrin.gif

Mort,duok ir man gabalatį. bigsmile.gif

Vsio,išmaunam.

Geros dienos visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 24, 09:53)
Labas rytas!
Vėl čia šilta.Valio
Edgarita,nu jau pasipasakojai,tai mes dabar daėsim tave kad į klinikas nueitum.Aš pradedu.  biggrin.gif Telefoną į rankas ir skambinies,kad gautum taloną.Skambini tuoj pat.
O vaikas ir man aktyvus,ypač viešumoje,bet pastebiu,kad išauginėja.Taip,kad kantrybės.Ir gal griežčiau.... g.gif Juk LT ir šikinėn užmesti gali.  Geras patarimas,eglės reik už tokį patarimą.
Puuupi,oi,kokia mandra babulytė. biggrin.gif Linkiu sveikatos užsispyrėlei.O artimiesiems kantrybės.
Gerai,kad priminei Asdą,buvau pamiršus.O ir Sainsbury's man patinka,tik toli.Bet išsiruošiu.Siut nemoku,bet norėčiau išmokti,gal į kursus užsirašyt.  g.gif  biggrin.gif

Mort,duok ir man gabalatį. bigsmile.gif
Vsio,išmaunam.

Geros dienos visoms. 4u.gif

000059.gif 000059.gif 000059.gif te tau biggrin.gif

nu jo...reiks pasiskambyt gal kada ax.gif prie progos...

o su maniskiu,tai ir taip labai griestai jau mes,bet... doh.gif

labas rytas,kas kavos?
uj miegojom siandi,iki pat darbar...ykalsiu kavokes ir reiks lekt iki miesto....

siandi sapnavau kad vestuves mano buvo,su vt vel zenijaus doh.gif doh.gif o ziedai tokie su dideliom akim buvo doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz sveikinimus smile.gif
o namie tikrai kazkaip keista kai yra mazas leliukas smile.gif
Atsakyti
Laaaaaaaaabas rytas savo Pukelinksiai is UK thumbup.gif aaaaaaaaaaaaaatooooooooooostogos thumbup.gif lafa cool.gif

QUOTE(daiset @ 2012 05 23, 14:51)
SVEIKOS MERGINOS , O AS SU NAUJIENOMIS. GEGUZES 20 D. MUMS GIME DUKRYTE AUŠRA smile.gif

koooooookios naujienos bigsmile.gif SVEIKINAM thumbup.gif

Upjora, mano bratka siandien dirba, sakau gal sekmadieni susibegam? g.gif nes kitu dienu as nelabai randu, jis vien del musu klientams atsakineja, kad nedirbs ax.gif Siandien esu be telefono biggrin.gif vakare skambtelsiu mirksiukas.gif

Ka cia dar g.gif ai galvojau nudvesiu kaol lektuvas pakilo doh.gif nu nemegstu kai jie kildami iskart sukt ima wacko.gif nusileidom super thumbup.gif O Pukitukas po visa lektuva davesi doh.gif lotuliukas.gif

Zodziu busiu laisvesne parasysiu, ainu kofes i lauka gert cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 24, 07:53)
O vaikas ir man aktyvus,ypač viešumoje,bet pastebiu,kad išauginėja.Taip,kad kantrybės.Ir gal griežčiau.... g.gif Juk LT ir šikinėn užmesti gali. biggrin.gif Geras patarimas,eglės reik už tokį patarimą.
-------
Gerai,kad priminei Asdą,buvau pamiršus.O ir Sainsbury's man patinka,tik toli.Bet išsiruošiu.Siut nemoku,bet norėčiau išmokti,gal į kursus užsirašyt.  g.gif  biggrin.gif

Maniskio nesugaudysi kai kur einam doh.gif namie ramiai nusedet negali, o ka kalbet apie pasivaiksciojima po parduotuves kokias

Duosiu ir as tau 000059.gif 000059.gif 000059.gif
-------
Aciukas smile.gif
man sainsbury's nieko buna, tik ne musiskiam... musu to skyriaus darbuotojai ne koki skoni turi lotuliukas.gif va buvom nuvaziave i kita miesta, tai ten bent jau pasirinkimas normalus buvo cool.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 24, 08:26)
Laaaaaaaaabas rytas savo Pukelinksiai is UK  thumbup.gif 

Geru atostogu 4u.gif
Atsakyti
Pupppi 4u.gif dzekavojam smile.gif kol kas tinginiauju biggrin.gif iki siol su chalatuku varieju ax.gif

Tuoj foto mesiu i kompa biggrin.gif brolio brangioji foto nori, vakar juos biski pafotkinau su pivinuke ax.gif
Atsakyti
kaip jaustis, kai baigi darba pries 12, o vaikas keliasi gerokai pries 5???
gi kilo manoji pasisiot gan velai, ir viskas, nebeuzmigo, nes sviesu buvo doh.gif

Upjora, apsipirkineti daug netenka, nes vis mama kokiu rubeliu gauna is klienciu thumbup.gif Next'e paperku tik kai ispardavimas. dar patinka M&S, Monsoone skubu pirkti sagiuku kai nuolaidos prasideda. jei reikia siai dienai tai einu i H&M, maciau ir Tk max'e buna kartais vyresniems vaikams rubu. Saynsburys, Tesco, Asdos rubu parduotuviu nera po ranka, nesivarginu toleliau vaziuot.

as mastau ar ne Gap'e gali rasti tinkamesniu rubeliu saviskei. koks taviskes ugis?

puuupi, na ir senimas siais laikais doh.gif biggrin.gif
mano mociutei siemet 90 sukanka blink.gif jau n metu vos juda is skausmo su dviem lazdelem, bet i vazimely jos nepasodinsi schmoll.gif kalba neina apie kasdien, bet nesutinka, net jei kur pavazuot toliau, pamatyt ka, aplinkinims lengviau, greiciau.

Pukitas, saunu kad laimingau nuskridot 4u.gif

Edgarita, del leliuko.... turi su kuo, o ir veselia keliat, taip kd prasom susitvrkyti sveikata, ypac kai antro leliuko taip noris 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 24 gegužės 2012 - 15:10
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 24, 15:04)
Upjora, apsipirkineti daug netenka, nes vis mama kokiu rubeliu gauna is klienciu  thumbup.gif Next'e paperku tik kai ispardavimas. dar patinka M&S, Monsoone skubu pirkti sagiuku kai nuolaidos prasideda. jei reikia siai dienai tai einu i H&M, maciau ir Tk max'e buna kartais vyresniems vaikams rubu. Saynsburys, Tesco, Asdos rubu parduotuviu nera po ranka, nesivarginu toleliau vaziuot.

Pukitas, saunu kad laimingau nuskridot  4u.gif

davai davai, snekekit kur ir ka pigiau pirkt lotuliukas.gif mums reikia pinigine paplonint lotuliukas.gif

Aciu, nors man stresas kai reikia skrist doh.gif nu blyn taip atrodo skridau iki USA ir nieko, o va dabar tai doh.gif
Atsakyti
Kas klause apie fotki objekta, tai nieko naujo. Bet yra naujas objektas smile.gif po savaitgalio placiau papasakosiu, nes, tikiuosi, bus ka pasakoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 05 24, 19:58)
Kas klause apie fotki objekta, tai nieko naujo. Bet yra naujas objektas smile.gif po savaitgalio placiau papasakosiu, nes, tikiuosi, bus ka pasakoti smile.gif

Alia greita gi tu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 05 24, 21:36)
Alia greita gi tu.  mirksiukas.gif

ji gi pradejo dirbti dideleje kompanijoje smile.gif
Papildyta:

vakarienei homusas su darzovemis ir kalnas lyginimo doh.gif doh.gif
savaitgaliui isvarau pas drauge, tai nenoriu mamai palikti
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sveikinimai daiset sulaukus mazutes wub.gif smile.gif
As jau isibegejau i vezias, augam, tobulejam, gerai issimiegam.. turim pienlige nervuojancia biski bet daugiau nieko smile.gif laukia paskutinis egzas, bakalauro gynimas ir tada jau laaafaaa biggrin.gif

Atsakyti