Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(daiset @ 2012 05 23, 15:51)
SVEIKOS MERGINOS , O AS SU NAUJIENOMIS. GEGUZES 20 D. MUMS GIME DUKRYTE AUŠRA smile.gif

didžiuliai sveikinimai..... wub.gif
Atsakyti
Nuoširdžiausi sveikinimai, Daiset wub.gif

user posted image
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS , O AS SU NAUJIENOMIS. GEGUZES 20 D. MUMS GIME DUKRYTE AUŠRA smile.gif

sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(daiset @ 2012 05 23, 13:51)

Sveikinu!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

As siandien atlikau dideli darba biggrin.gif istrauke man nelemtas 2 saknis cool.gif laukiu kol praeis nuskausminimas, tada zinosiu ar labai man negera ar ne biggrin.gif MB buvo su mazgium parke, vaikas kaip tycia siurpriza iskrete, nespejo iki tuliko lotuliukas.gif gerai,kad atsarginius sortus imeciau i tase.

Ir dar, MB rado paspirtuka ax.gif kazkas arba ismete, arba tiesiog pamirso lotuliukas.gif tai nupirksim kelias naujas detales ir bus kaip naujas thumbup.gif Vaikis duodasi po namus su juo dabar
Atsakyti
Daiset, valio! sveikinu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš va, po dviejų darbadienių. Sekėsi puikiai - dirbau lauko bare su ponu Volfu Engelman biggrin.gif ir dviem vyrukais barmenais. Tiesa, vakar dar furšete pusę dienos teko padirbėt su 400 svečių - tai sunkiau buvo, plius dar gi tas karštis, o šiandien - tai lafa, kai vien tik lauke. Plius, merginos buvom gal tik dvi, o visi kiti - vyrai. Tai kur beeisi, vis "labas gražuole, dar ateik mūsų aplankyt" biggrin.gif (ten daug mini bariukų po visą teritoriją išbarstyta buvo). Žodžiu, ir pajudėjau, ir užsidirbau, ir vyrų dėmesio apsčiai gavau. Jėga smile.gif
Papildyta:

Sveikinu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sima123 @ 2012 05 22, 13:00)
Labas visoms, ...ka daryt kai artimas zmogus nebenori gyvent?  verysad.gif Tevukui diagnozavo plauciu emfizema ( nyksta plauciai ), o jis atsisako gydytis verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O kuo jis motyvuoja savo nenorą gydytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annomis: 23 gegužės 2012 - 19:22
sveikos, as labai trumpam ir lekiu i mokslus, veliau dirbti.

visu pirma, tai sveikinimai daiset ir jos visa seimyna su naujagime wub.gif
QUOTE(puuupi @ 2012 05 23, 19:10)
As siandien atlikau dideli darba  biggrin.gif istrauke man nelemtas 2 saknis  cool.gif
-----
Ir dar, MB rado paspirtuka  ax.gif kazkas arba ismete, arba tiesiog pamirso  lotuliukas.gif tai nupirksim kelias naujas detales ir bus kaip naujas  thumbup.gif Vaikis duodasi po namus su juo dabar

thumbup.gif
-----
na va, prasom, ir nebereikes naujo pirkti biggrin.gif

QUOTE(annomis @ 2012 05 23, 21:30)
Aš va, po dviejų darbadienių. Sekėsi puikiai

thumbup.gif

Medeja mus visai pamirso sad.gif viliuos nieko blogo nenutiko
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 23, 20:42)
sveikos, as labai trumpam ir lekiu i mokslus, veliau dirbti.

Aha, ir aš jos pasigedau.
Atsakyti
MUMS GIME DUKRYTE AUŠRA smile.gif

Sveikinimai kuo didžiausi wub.gif O Jus abi jau namuose?
Kai pagalvoju apie tokį maža nuostabų kūdikėlį... norėčiau ir aš ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 23 gegužės 2012 - 21:04
QUOTE(daiset @ 2012 05 23, 12:51)

Sveikinu,kaip miela... wub.gif

mano pana atrodo jau issikapste is ligu (tfu tfu tfu),siandien jau nera tempos,laksto zvali visa ir linksma lyg niekur nieko, tik truputi isbalus ji man atrodo. Tai vat pirmadieni mausim abi atgal i sanatorija.
puuupi,siandien matyt vaikams nespejimu i tulika diena... maniske ant kilimo pavare dideli reikala doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 23 gegužės 2012 - 22:18
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 23, 18:42)
na va, prasom, ir nebereikes naujo pirkti  biggrin.gif
thumbup.gif
-----

bigsmile.gif ir vaikis nusprende,kad melynas jam visai tinka, kad nebenori zalio
-----
vat man irgi idomu kur jinai pradingo lens.gif

esu ziauriai alkana, paskutini karta valgiau apie pirma val. doh.gif o tokio lengvo maisto nerasta namie... turiu sriubos, bet neleido karsto valgyt verysad.gif teks siurbciot salta
Atsakyti

Laba,mergaites 4u.gif

Visai nebespeju pasireiksti doh.gif bet po Daiset naujienu,tai negaliu betylet Ruzaviausi sveikinimai

Naujokei 4u.gif

Z.Jsaunu thumbup.gif ,aisku dar ilgai laukti,bet mes lauksim su tavim biggrin.gif

Annomissmagu del chalturkes thumbup.gif

Kalbejot apie dietas,tai nemanau,kad maisto ribojimas ar saikingas sportas lygu kanciai smile.gif Priesingai,lenkiu galva pries tas,kurios turi valios (maniske tai kazkur,kaip pasakytu Upjora,vadalojasi) biggrin.gif Sportuoti tai patinka,bet siuo metu nelabai randu laiko doh.gif tai jau ir rezultatas +4kg doh.gif nes apetitas tai zveriskas,bet nuo rytojaus (ne nuo pirmadienio) susiimsiu(kol rasiau sukirtau gabala pyrago doh.gif biggrin.gif )

Puupigausit kita dovanele mastyt biggrin.gif

As irgi kasdien skaitau vildamasi naujienu is Medejos ax.gif
Papildyta:

Imelda thumbup.gif kad geriau mazylei

Tiesa,del slaptazodziu naujokem,tai as "uz",kiek pamenu Imelda su Eladija kontakta turejo g.gif
Atsakyti