Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa

QUOTE(alfija @ 2012 05 11, 16:15)

alfija, 11 Geg 2012 - 16:15, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬ā€œĆ„ĀÄā€šĀ¬Ć…ā€”Ćā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀšÄ†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀšĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬ā€œĆ„ĀÄā€šĀ¬Ć…ā€”Ćā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀšÄ†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬ā€œĆ„ĀÄā€šĀ¬Ć…ā€”Ćā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀšÄ†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀšĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀœĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬ā€œĆ„ĀÄā€šĀ¬Ć…ā€”Ćā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀšÄ†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀšÄ†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€ĀšĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā :

taip ir aiškinti, kad ta vieta nėra skirta rodymui, todėl mes ir rengiamės, ir pridengiam tą vietą. Jei būtų labai gražu- visi nuogi vaikščiotumėm.
Elgesio sutrikimai. Elgesio sutrikimus koreguoti reikia, ir pakankamai griežtai juos koreguoti. Kartais ir iš tiesų viskas kaip karas gali pasirodyti.
Ne taip seniai pirmą kartą apsidžiaugiau labai, kai visai mažiui manęs nematant ir nežinant jog aš jį stebiu išgirdau draugui sakomus žodžius- aš negaliu išeiti iš kiemo. Manęs neleidžia. Pirma turiu pasiklausti. Reiškia nors kažkas toj galvelėj užsilieka.

taip ir aiškinti, kad ta vieta nėra skirta rodymui, todėl mes ir rengiamės, ir pridengiam tą vietą. Jei būtų labai gražu- visi nuogi vaikščiotumėm.
Elgesio sutrikimai. Elgesio sutrikimus koreguoti reikia, ir pakankamai griežtai juos koreguoti. Kartais ir iš tiesų viskas kaip karas gali pasirodyti.
Ne taip seniai pirmą kartą apsidžiaugiau labai, kai visai mažiui manęs nematant ir nežinant jog aš jį stebiu išgirdau draugui sakomus žodžius- aš negaliu išeiti iš kiemo. Manęs neleidžia. Pirma turiu pasiklausti. Reiškia nors kažkas toj galvelėj užsilieka.

Mažius šaunuolis. Įdirbio daigeliai dyksta kaip salotos mano darže...vešliai. Džiaugiuosi už jus.

Vat su ta vieta. Rodyt kaip ir galima, nieko stebuklingo...tik va kada ir kam, ir ar apsimoka. Ką jauti rodydamas ir ką jaučia kiti matydami. Praėjo noras taip provokuoti. Mažius turi dar niuansų, bet kažkaip susitvarkysim, manau...

Man užkliuvo "Karas". kas laimėtojas tokiame kare? Koreguoti man labiau sekasi švelnumu. Nenuolaidžiai, bet susitariant ir griežtai laikantis susitarimų.
Atsakyti
Sunute - abu pralaimėtojai 4u.gif
o situacija - susitari, apsitari, išnagrinėji visus įmanomus, regis, atvejus. ir pasitaiko 'nenumatyta aplinkybė', kuriai ištikus, vaikui pradeda atrodyti, kad visi susitarimai draudimai leidimai nebegalioja. net ir nebuvo jų.
tarkime - baigėsi kapsulė parkeryje, o kitos kapsulės penale nėra, yra tik atsarginis parkeris. ką darytum tu? aš tai imčiau atsarginį parkerį. Braškė sulaužė parkerio plunksną, nes 'vis tiek nerašo'.
ji suvokia, kad nerašo, nes baigėsi kapsulė, bet tuo metu jai atrodė kitaip.
ir taip, dabar rašo 6 parkeriu - čia šiemet. net ir po to, kai vienas parkeris buvo pirktas iš jos pinigų.
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2012 05 11, 21:35)

Man užkliuvo "Karas". kas laimėtojas tokiame kare? Koreguoti man labiau sekasi švelnumu. Nenuolaidžiai, bet susitariant ir griežtai laikantis susitarimų.

Akcentuoju žodį- gali. Ne karas. Klausantis, skaitant mums internete gali pasirodyti kaip karas.
Tarp manęs ir mažiaus. Tarp Karusios ir Braškės. Bet ne visai tap. Bus bendras karas tarp blogo įpročio vienoje pusėje, ir manęs ir mažiaus bendrai kitoje pusėje. Mano griežtas neleidimas įvykdyti tam ko norisi, pasidavimas impulsams ir yra pagalba jam. Pagalba keičiant elgesį, mąstymą. Ar vaikas supranta kad pagalba. Supranta, taip iš karto nesidžiaugia bet supranta. Kažkada ateis laikas ir jam pačiam su savim bus gerai.
Tas pats ir su Braške. Jos abi įveikinėja Braškės problemas.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 05 11, 21:38)
Akcentuoju žodį- gali. Ne karas. Klausantis, skaitant mums internete gali pasirodyti kaip karas.
Tarp manęs ir mažiaus. Tarp Karusios ir Braškės. Bet ne visai tap. Bus bendras karas tarp blogo įpročio vienoje pusėje, ir manęs ir mažiaus bendrai kitoje pusėje. Mano griežtas neleidimas įvykdyti tam ko norisi, pasidavimas impulsams ir yra pagalba jam. Pagalba keičiant elgesį, mąstymą. Ar vaikas supranta kad pagalba. Supranta, taip iš karto nesidžiaugia bet supranta. Kažkada ateis laikas ir jam pačiam su savim bus gerai.
Tas pats ir su Braške. Jos abi įveikinėja Braškės problemas.

tūkstantį kartų drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2012 05 11, 21:15)
Sunute - abu pralaimėtojai 4u.gif
o situacija - susitari, apsitari, išnagrinėji visus įmanomus, regis, atvejus. ir pasitaiko 'nenumatyta aplinkybė', kuriai ištikus, vaikui pradeda atrodyti, kad visi susitarimai draudimai leidimai nebegalioja. net ir nebuvo jų.
tarkime - baigėsi kapsulė parkeryje, o kitos kapsulės penale nėra, yra tik atsarginis parkeris. ką darytum tu? aš tai imčiau atsarginį parkerį. Braškė sulaužė parkerio plunksną, nes 'vis tiek nerašo'.
ji suvokia, kad nerašo, nes baigėsi kapsulė, bet tuo metu jai atrodė kitaip.
ir taip, dabar rašo 6 parkeriu - čia šiemet. net ir po to, kai vienas parkeris buvo pirktas iš jos pinigų.

Jei paguos, maniškis n-tuoju rašo smile.gif . Yra nemaža tokių neprognozuojamų sprendimų, pykčių ir netinkamo elgesio pykčio pasekmėje. Ech kiek tos kantrybės reikės...bet va, paskaitai alfijos pasiekimus su mažiumi ir geriau palieka...ne vien alfijai
Atsakyti
ateinam iki kažkokio taško, iki elgesio motyvų, kuriuos pakeisti mums visoms labai sunku. Toks įspūdis, kad ateinam iki pusmečio. Paskui kartojam ratą.
Kiek teko kalbėti, bendrauti su moterim ir čia, ir šiaip be interneto. Ir labai mokytom, ir tom katros gyvenimo universitetus baigusios- va taip ir murkdomės.
Yra toks elgesio, sutrikusio elgesio tipas ir viskas. Iki pavadinimo sindromas ar liga- dar kelis dešimtmečius eisim. Kaip iki autizmo kad ėjo. Blogiausia yra tai, kad niekas nesispecializuoja, negvildena tos problemos. Ji sunki, sudėtinga ir jookio pelno nenešanti problema. Na nešanti, bet ir darbo įdėti reikia nemenkai. Čia ne kokią savivertę kelti, ar "depresiją" gydyti, ar arachno fobiją įveikti biggrin.gif . Čia asmenybę perdėlioti. Ir nėr ir negali šiai dienai būti geresnės pagalbos kaip saviveiklos būdu atsiradus patirtis- ką tokiu atveju su vaiku daryti. Kaip įveikti iškilusias kliūtis.
Atsakyti
Niu padėkite man tą vaiką (14 metų) suprasti, gal lengviau bus doh.gif
Suplyšo jo batai. Penktadienį nupirkau naujus, gryžo iš mokyklos visas toks fainas, pasakoja apie lietuvių kalbos pamoką per kurią teismas vyko, jis advokatas buvo, nuotaika superinė, žvengiam. Sakau, ai, tiesa, batus tau nupirkau. O jie maiše, kartu su batais Augustui ir Rimgailei (jie vis plyšta visiems ir plyšta doh.gif ) Jis taip atsainiai- aha. Nustebau, nenori pažiūrėti kaip atrodo? Demonstratyviai paskuko galvą į maišą ir piktai surėkė- KĄ, MAN DABAR VALANDĄ Į JUOS SPOKSOTI? unsure.gif blink.gif Nurijau pirmą šūda, palaukiau kol praeis noras tais batais jam per galvą vožti ir ramiai klausiu po gerų dešimt minučių- nesuprantu tavo reakcijos, norėjai batų, nupirkau (čia ne tas variantas, kad norėjo dalyvauti pirkime, pas mus turgus tik penktadienį ryte, todėl visada batus perku be vaikų, kol jie mokykloj), diena tavo gera, nuotaika puiki, kodėl taip su manim kalbi? KO TU AMŽINAI PRIE MANĘS KABINĖJIESI, VISKAS TAU NEGERAI. Ir nuvarė savo kambarin cool.gif
Ne tas variantas, kad nepatiko (trys batų poros maiše, nesimato), ne tas, kad buvo be nuotaikos. Kas dar unsure.gif
Atsakyti
Paauglystė. Elementari.
O šiaip tai ir iš tiesų o ko tu norėjai? Tuo tarpu? Kad jis prie tų batų pultų? Nemažiukas gi jau, nebe unaras. Iš tiesų tai spjauti reik į tokias situacijas. Nesureikšminti. Bet būna, pasitaiko.Žodžiu pirm atsisakyk ko tu pati tuo momentu norėjai.
Man kartas nuo karto irgi pasitaiko. Paskui susivokiu- nu pati per daug reikšmės ir vietos paskyriau nereikšmingam dalykui.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 05 12, 21:22)
Paauglystė. Elementari.
O šiaip tai ir iš tiesų o ko tu norėjai? Tuo tarpu? Kad jis prie tų batų pultų? Nemažiukas gi jau, nebe unaras. Iš tiesų tai spjauti reik į tokias situacijas. Nesureikšminti. Bet būna, pasitaiko.Žodžiu pirm atsisakyk ko tu pati tuo momentu norėjai.
Man kartas nuo karto irgi pasitaiko. Paskui susivokiu- nu pati per daug reikšmės ir vietos paskyriau nereikšmingam dalykui.

Namie 4 paaugliai ir tik jam elementari bash.gif:
Norėjau išgirsti ačiū smile.gif Pas mus namie visi dėkoja, už pietūs, saldainį, naujas kojines. Neįžvelgi kažko daugiau nei eilinis paaugliškas išsišokimas? nenoriu, kad po metų kitų jis mane pasiųstu cool.gif Ir kauip reguot? Nereguot? Tada bus norma šaukti ant mamos.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 05 12, 21:28)
Namie 4 paaugliai ir tik jam elementari bash.gif:
Norėjau išgirsti ačiū  smile.gif Pas mus namie visi dėkoja, už pietūs, saldainį, naujas kojines. Neįžvelgi kažko daugiau nei eilinis paaugliškas išsišokimas? nenoriu, kad po metų kitų jis mane pasiųstu  cool.gif  Ir kauip reguot? Nereguot? Tada bus norma šaukti ant mamos.

tai pas mus namuose irgi visi padėkoja už pietus, už pyragus, už daug dalykų. Bet būna tokių momentų, kai tų padėkų ir aš irgi įsimanau ne vietoj, ne laiku. Gal parašyti neišeina, bet maždaug jausmais gaudau kaip ten galėjo būti. Nepasiūs. Ir iš viso, nesuk galvos kaip ten bus po kažkiek metų. Nedaryk toli einančių išvadų.(man kartais irgi darosi tos išvados, ale paskui suprantu, kad čia mano baimės ir nerimas? o ne realios išvados apie realius dalykus) .
Šelma, taikosi ne kas teisesnis, o tas kuris protingesnis biggrin.gif .
Visai neseniai pas mus namuose irgi buvo keturi paaugliai. Ir tik vienas galutinai ir nepataisomai nukvakęs, teisingiau nukvakus. Kaip jau ten tie hormonai vaikšto- taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 12 gegužės 2012 - 20:47
QUOTE(alfija @ 2012 05 12, 21:45)
ale paskui suprantu, kad čia mano baimės ir nerimas? o ne realios išvados apie realius dalykus

Šelma, taikosi ne kas teisesnis, o tas kuris protingesnis

Visai neseniai pas mus namuose irgi buvo keturi paaugliai. Ir tik vienas galutinai ir nepataisomai nukvakęs, teisingiau nukvakus. Kaip jau ten tie hormonai vaikšto- taip.

Nenoriu dėkingumo ir garbinimo kažkokio, tik elementarios pagarbos. Bliamba, kaip pavargstu kartais verysad.gif

Žinau, bet kolkas durnių durnė esu. Dar dieną duosiu jam galimybę protingesniu pasirodyt ax.gif

Ir čia reikia galvoti- ačiū die, ne visi rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif Šviesiau smile.gif
Atsakyti

Pasiskaiciau straipsni, internete radau http://www.infomed.l...esio-sutrikimas

Bet is paminetu simptomu ne vienas mano mazajai netinka. Manau ji yra tiesiog aktyvi, gal labai aktyvi - Reikia prisiminti, kad daugelis vaikų yra labai aktyvūs, bet jei tai netrudo jų veiklai ir bendravimui, tai nėra sutrikimas.

Bet ka daryti kai per daug plepa. Pamoku metu sedi atskirai nuo kt vaiku. Laikas nuo laiko pasodina kartu su kt vaikais, bet jos plepejimas trukdo kt vaikams. Ir lapelius is mokyklos pabodo gauti del per daug plepejimo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2012 05 13, 01:39)
Pasiskaiciau straipsni, internete radau http://www.infomed.l...esio-sutrikimas

Bet is paminetu simptomu ne vienas mano mazajai netinka. Manau ji yra tiesiog aktyvi, gal labai aktyvi - Reikia prisiminti, kad daugelis vaikų yra labai aktyvūs, bet jei tai netrudo jų veiklai ir bendravimui, tai nėra sutrikimas.

Bet ka daryti kai per daug plepa. Pamoku metu sedi atskirai nuo kt vaiku. Laikas nuo laiko pasodina kartu su kt vaikais, bet jos plepejimas trukdo kt vaikams. Ir lapelius is mokyklos pabodo gauti del per daug plepejimo  doh.gif  verysad.gif

Laureta, manau plepėjimas - ne ta problema su kuria mokytoja ir jūs nesusitvarkytumėt. Juk problema visai ne ten?
Kaip su taisyklių laikymusi? tam tikrų ribų jautimu? Santykiai su kitais vaikais?
Susikaupimas? Mokslo rezultatai?
Jei viskas gerai, o problema tik plepėjime, tuomet gyvenkit ir džiaukitės.
Atsakyti