QUOTE(Karusia @ 2012 05 07, 22:06)
mėnesį negeriantys ir neturėtų šanso susigrąžinti, ten gi savi kriterijai susigrąžinant.
Karusia, nežinočiau tokių atvejų- nesakyčiau. vilniuje gal sunkiau, bet mažame miestelyje kaip dabar yra. Kas nors parašė į vietinę spaudą- o ten VTAT nežiūri, ten tėvai geria, vaikus kankina- nulekia vaikus paima. Kokia pijokė kokiam ps
iaudo žurnalistui pasako- o mano vaikus atėmė, aš ten negeriu dar kažko nedarau- trynkt vaikus atidavė. Gi rajone visi saugo savo kėdes, kurios ir taip pagal partinę priklausomybę padalintos. Žinau ne vieną šeimą- kuriai tai gražina, tai atima tuos vaikus.
Pas mus va ant kiemo kaip grybas po lietaus per išeigines atsirado globotinis dar vienas. Mūsų vaikų amžiaus. Su akmenim pasišvaistė. Gyvena pasgiminaičius. Tarnybos įtikino paimt ba giminaitis. Šiandien ant kiemo karaullllllllll. Vaiko likę giminaičiai prisistatė.
Papildyta:
QUOTE(jurgaite @ 2012 05 07, 22:19)
Mdas, atsirado mat "zdraste, ja vaša tiotia"
jei va taip rimtai ir nuosekliai išdėstyti pati negalėčiau. Tektų mokamai ir pas advokatą. Dabar žinau, kokius aš tuos klausimus ir reikalavimus galiu sudėlioti.