QUOTE(Germinė @ 2012 05 18, 08:27)
px man tos rankos ar kojos.Vaiko gaila.Ir liūdna,kad žiniasklaida pasitikėt negalima.Juk visiems nuoširdžiai rūpi,kaip D.jaučiasi,kaip praėjo pirma naktis ne namie...Istorija įgrisus,nuvalkiota,išpūsta.Domėjausi šiek tiek tik pačioj pradžioj,nes pasirodė,kad apie mano Žuvytę šneka.Bet kai per pirmą bandymą paimt išgirdau klykiantį vaiką........
Mes pusantrų metų bandom atprast vagiliaut iš šaldytuvo.Tik aš pro duris-Vyšnia šmirinėt po kampus.Valgyt palieku net ir valandai išeidama,maistas įvairus,visad yra iš ko rinktis.Vaisių pintinė nuolat papildoma.Saldainiai ne stebuklas.Bet...šaldytuve pastoviai gyvena bent vienas tuštutėlis uogienė stiklainis.Po gal prieš pora savaičių aptikto apelsinų džemo likučio ir rimto pokalbio,kad ne jai vienai padėta,kad nuskriaudė kitus,kad namie nėra maisto,kurio negalima būtų valgyti,bet ne taip...užvakar spanguolių indelis vėl švytėjo tuštuma,o mano vaikas žiūrėjo man į akis ir verkė:mamyte,bet šį kartą tikrai ne aš

Nei man gaila tos uogienės,nei aš savo vaikystę užmiršau

Bet tas prisiekinėjimas kaskart-tikrai tikrai ne aš,patikėk,kodėl tu manim netiki?

Ir aiškink neaiškinęs,kad situaciją užbaigtų pasakymas-aš,labai norėjau...
Teismo sprendimas ivykdytas. Pagaliau mama ir dukra kartu.

Yra teismai, tarnybos, tegu ir dirba.
Nepadejo aiskinimai, jog negrazu. Jei ko reikia, paprasyk. Bet ne, darau kaip noriu ir kada noriu. As tokiu vagiliavimus ir narsymus po ne jai priklausancias vietas nufilmavau ir parodziau per tv (video), kaip tai atrodo is salies ir kad tai ne ji padare. Problema issprendem, kad pati sau parduotuveje issirenka tai kas patinka, ka megsta ir ko daugiausia valgys.
QUOTE(Karusia @ 2012 05 18, 09:01)
nebark, neklausk, neaiškink.
konstatuok - uogienė suvalgyta. neieškok kaltų. tiesiog blynai be uogienės, nes uogienės nebėra.
negaudyk meluojant. po blynų be uogienės 'buitinėje situacijoje' užjausk, kad tikriausiai buvo nesmagu prieš brolį ir seseris... ir negaudyk vėl...
ka daryt vaikui jei taip norisi tos uogienes... AS kaip pvz sakau, ir jums asmeniskai netaikau.
neisgerkit kavos ryte, kai labai norisi

Arba atsisakykit cepelinu valgyti, kai jie ka tik isvirti sestadienio pietums