QUOTE(zuvyte26 @ 2012 05 09, 20:04)
AZ Nr. 1 nebandžiau, kai susipirkinėjau ingredientus, temoj buvo kalba kad su šituo emulsikliu sunkiai susikalba merginos, tai ir nepirkau.
Olive Douceur mėgstu, man dienai vasarai jis labai patinka, jau pasakojau, po juo mano oda "nedūsta". Kofeiną gali naudoti visam veidui, tikrai galima, vasarai net labai naudinga, buvau skaičiusi ir temoj pasakojus, kad jis kažkiek turi antikancerogeninį poveikį. Tiesiog pirmam kartui dėk minimumą. Su Ester de sucre dar negaminau... Pasiskaityk Alioniuko receptus su juo, buvo pasakojus ponybes kaip jį naudoti, turi kaprizėlių jei gerai pamenu.
Kažką su santykiu supainiojai. 7proc. emulsiklio/13 riebalų ir 80 hidrolatų ar kaip? 7 emulsiklio daugoka.
Rima44, Thymus zygis sinonimas Spanish thyme, ispaniškas čiobrelis, retenybę turi. Nebuvau ispanijoje, tai mano kolekcijoje tokio nėr Lietuvoj auga Thymus serpyllum, paprastasis čiobrelis (lyg ir daugiausia timolio ir korvakrolio), ir Thymus vulgaris, vaistinis čiobrelis, auginamas soduose, daržuose, tik chemotipo nežinau - eterinių nemanau kad kas gamina, nesukaupia mūsų šaltos vasaros metu augalėliai tiek daug gėrių kaip pietuose, o atkeliavęs pas mus iš pietų. Kažkuri iš merginų buvo rašius, kad ir citrininio čiobrelio augimvietę yra aptikus.
Prie prienligės galiu parašyt receptą iš S. Battaglia knygos ( jis cituoja iš Worwood V. The fragrant pharmacy) - kol kas nereikėjo, nebandžiau.
5 lašai vokietijos ramunėlių (german chamomile)
5 lašai levandų
5 lašai arbatmedžio
sulašinti į 100g. acidophilus jogurto ir gerai išmaišyti. Naudoti "į ten" užpylus ant tampono, apiplovimui, kai labai daug išskyrų, stiprus niežulys. Galima aišku daryt mažiau, po lašą į 20g jogurto. Kitas būdas - jogurtą dar atskiesti vandeniu, tada sulašinti EA, ir praplauti viduj kartą per dieną. Bet visada reikia kartu stiprint imunitetą ir pašalint priežastį jei įmanoma.