QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 05 20, 08:00)
Sveika, BMTS vieną kartą dėjau 10g, kitą kartą 15g.
O konservanto stengiuosi kuo mažiau dėti, supilstau į mažus buteliukus šeimai ir greit susinaudoja. Jei daryčiau tokį kiekį tiktai sau, tai dvigubai daugiau dėčiau cosgard:)
Aciu
Merginos pasipasakokit, kaip zolytes/gelytes maceruojat
Nauja zaliava auga, tuoj vel visos puls bijunu, rozuniu ziedus skabyti
As medetku ir levandu ziedus tamsaus stiklo indukuose (120 ml) uzpyliau capryliu. Menesi laiko panesiojau nuo vienos sauletos palanges, ant kitos, papurtydavau. Zaliavos nekeiciau, nes maceratas ir taip labai grazios oranzines spalvos patapo (daug tamsesnis nei medetku maceratas is AZ). Kiekis nedidelis, tai pagaulejau perkosineti zaliava. Medetku maceratas palyginti svarus, su pipete reikiama kieki pasisemiau kremuka gaminant, o is levandu ziedu labai daug siuksliu
Kaip perkosinejat maceratus? Skaiciau vienam amerikietiskam forume, kad pasiteisino moteriska pedkelne
nes merliukas ir kavos filtrai daug macerato sugeria, plius ziedlapiuose jo lieka, tai biski gaila, ypac, kai nedideli kieki pasigamini.