Savo saldytuve radau Emu taukus, kuriuos pirkau, kai mazajai buvo stiprus issutimas. Ar Jus juos naudojote kokiuose nors mixuose? Galvoju, gal juos galima panaudoti kokiems kremams, ar dar gresnei kudikio odeles apsaugai sukurti?
Beje, dar toks seimyninis klausimas- kaip Jusu MB reagavo, kai Jus tik pradejote dometis naturalia kosmetika? Maniskis ragais ir nagais priesinasi- vakar uztepiau Alioniuko bloge rasta fiksavimo priemone (Beje, super priemone - ACIU! net nemaniau, kad is tokiu paprastu priemoniu kazkas gausis (zinoma, dadejau ksantano, bet vien tik del malonesnio pojucio) tai jis pasake, kad bet koki tauka uztepus ant plauku atrodys taip pat, ir jokie mano bandymai ta paniegti ejo perniek zinoma, cia grynai del pasipriesinimo naujai versmei seimoje
Basttet, MB nenaudoja nieko ką gaminu aš. Jis net dantų pastą iš principo perka Blen-a-med ir nenaudoja manosios (Aš perku ekologišką, nedarau.)
Žodžiu, sunku su vyrais tikrai
QUOTE(Basttet @ 2012 05 17, 22:37)
kaip Jusu MB reagavo, kai Jus tik pradejote dometis naturalia kosmetika?
paklause kazkada kiek cia viskas kainuoja liepiau nesikisti ,nes as i jo garaza nekisu nosies
kas del naudojimo nelabai jam kazka ir darau reiktu sumeistauti koki balzama po skutimo ir pasakyti kad pirktinis tai naudos ir bus patenkintas
as irgi taip galvoju, kad jeigu natur produkta ipylus i koki naudojamos firmos indeli- naudotu ir dar liaupsintu, kaip gerai pradejo jie gamint reiks kada eksperimenta toki ir atlikt- tik prakusiu siek tiek daugiau, nei lupu balzamo, ar fiksavimo priemones daryme
paklause kazkada kiek cia viskas kainuoja liepiau nesikisti ,nes as i jo garaza nekisu nosies
kas del naudojimo nelabai jam kazka ir darau reiktu sumeistauti koki balzama po skutimo ir pasakyti kad pirktinis tai naudos ir bus patenkintas
Papildyta:
o as jau maniau, kad tik mano toks pirmykstis
QUOTE(zydrem @ 2012 05 17, 22:52)
Papildyta:
o as jau maniau, kad tik mano toks pirmykstis
QUOTE(Refresh @ 2012 05 17, 22:48)
Basttet, MB nenaudoja nieko ką gaminu aš. Jis net dantų pastą iš principo perka Blen-a-med ir nenaudoja manosios (Aš perku ekologišką, nedarau.)
QUOTE(zydrem @ 2012 05 17, 22:52)
man tas pats..viskas smirda, viskas negerai, bet va jau koks geras yra nivea kremas, kokia gera yra blend-a-med
ir kai pradeda bumbėt, kad masę pinigų išleidžiu dėl kažkokių teplionių, tai kartais net ir pykt pradedu:)
Na man paprasčiau, greit galiu vyrą sutramdyt, nes jam mano kremukus naudot reikia (žvynelinė), ir dar jis medžioja - tai dėl pinigų irgi neturi argumentų prieš, juk kiek kainuoja šautuvas, džipukas medžioklei, kuras ir t.t., ir laikas žinoma irgi... Bet vis tiek manęs buteliukams pavyduliauja, kad aš prie kompo ar knygose įlindus. Ką padarysi, tokiu hobiu užsikrečia labai maža dalis vyrų...
QUOTE(Basttet @ 2012 05 17, 21:37)
Beje, dar toks seimyninis klausimas- kaip Jusu MB reagavo, kai Jus tik pradejote dometis naturalia kosmetika?
mano tai priprates nes pas mane ir nerimo priemoniu, ir dekupazo, ir dar floristiniu tai dar kosmetikos gamybai rados -nelabai ir nustebo tik paklause cia kada ar apsimoka -sakiau -aisku -ir psio mielai naudoja jam gaminama po skutimosi reikaliuka pabaigia ir dar praso -reiskias ok
tik kai jau apsiimu krema ir t.t. gamint, jis dukrai sako -mama vel raganauja
QUOTE(Basttet @ 2012 05 17, 23:37)
Beje, dar toks seimyninis klausimas- kaip Jusu MB reagavo, kai Jus tik pradejote dometis naturalia kosmetika?
Na, maniškis, vadinasi, "tolerantiškiausias" iš visų Jis tik baburba kokios čia vėl "barmatuchos" pridarei arba nuo tavo muilo man galvą niežti, bet kadangi namuose daugiau tokios paskirties priemonių kaip ir nelabai yra, tai naudoja, kol neprigirebia pirktinės
Oi, kol parašiau, pasirodo, ir tolerantiškesnių, geriau dresuotų atsirado
Merginos, šiandien duše pradėjo kirbėti mintis: o jei pavyktų suorganizuoti susibūrimą namuose (čia aš apie tą idėją, vystytą prieš kelis puslapius). Gyvenu name, liepos mėnesį didžiosios dukros ruošiasi į stovyklą, vyras į komandiruotę, o mažiausioji dukra gal sutiks važiuoti pas močiutę. Mano žinioje būtų visas namas su terasa Gal po darbo galima būtų susibėgti? Ar mažokai laiko, nepatogus? Tiesa, namas Vilniaus priemiestyje
QUOTE(Basttet @ 2012 05 17, 22:37)
Beje, dar toks seimyninis klausimas- kaip Jusu MB reagavo, kai Jus tik pradejote dometis naturalia kosmetika? Maniskis ragais ir nagais priesinasi- vakar uztepiau Alioniuko bloge rasta fiksavimo priemone (Beje, super priemone - ACIU! net nemaniau, kad is tokiu paprastu priemoniu kazkas gausis (zinoma, dadejau ksantano, bet vien tik del malonesnio pojucio) tai jis pasake, kad bet koki tauka uztepus ant plauku atrodys taip pat, ir jokie mano bandymai ta paniegti ejo perniek zinoma, cia grynai del pasipriesinimo naujai versmei seimoje
Maniskis koki pusmeti bambejo ir i ta puse net neziurejo. Po to pasalo rankas ir pats pasiprase kuom nors patept. Po to nebebamba, bet nepasakyciau kad ka ir naudoja. Baigiasi jo samunas,, sakau viskas sitas buteiukas paskutinis, baigsis naudosi mano darytus, tai ziuriu taupo Nors mane vis pagiria, kad plaukai ilgiau buna nesusiriebalave, kad veidas lygesnis. Bet pats nesirįzta pereit prie natur...
prajuokino, nes daugelis Jusu pasakojimo detaliu mums yra labai pazistamos (del vyru) Del to sampuno taupymo- maniskis dabar ir praustis sampunu pradejo, kai as natur muilus sudejau Dar kazkaip pakencia skysta muila is muilo riesutu daryta- bet, manau, tik todel, kad prireikus nusipraust rankas nieko daugiau nebera sake atskirai nuo musu naudos blend-a-med`us ir panasia chemija
QUOTE(Basttet @ 2012 05 18, 08:50)
prajuokino, nes daugelis Jusu pasakojimo detaliu mums yra labai pazistamos (del vyru) Del to sampuno taupymo- maniskis dabar ir praustis sampunu pradejo, kai as natur muilus sudejau Dar kazkaip pakencia skysta muila is muilo riesutu daryta- bet, manau, tik todel, kad prireikus nusipraust rankas nieko daugiau nebera sake atskirai nuo musu naudos blend-a-med`us ir panasia chemija
gal galite pasidalinti receptu?