Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

[quote=baltuke,2012 06 05, 08:36]
Man SERMION'AS superinis vaistas, tik nesuprantu kodėl gydytojai jo nerekomenduoja prie IS.
g.gif
Man visada jo liepia gerti , o kai nelašino hormonų tai jį lašino per lašinę. Ir kai neuritai būdavo akių gydytoja visada jį liepdavo gerti.

Nusipirkau kordicepso (Tiens) ir nežinau ar sutapimas ar ne- labai pagerėjo kojų reikalai, praėjo tas sunkumas ir vibracija, neįtikėtinai tiesiog - nu vakar tai skraidžiau biggrin.gif , šiandien neišsimiegojau, nes "Įvykis" per lnk baigės tik 00,40 blush2.gif
Tik aptirpęs pilvas yra ir koja biškiuką, bet jau nuo vakar darbe su aukštakulniais sėdžiu assa.gif
Atsakyti
[quote=Apart,2012 06 05, 09:56]
Man SERMION'AS superinis vaistas, tik nesuprantu kodėl gydytojai jo nerekomenduoja prie IS.
g.gif
Man visada jo liepia gerti , o kai nelašino hormonų tai jį lašino per lašinę. Ir kai neuritai būdavo akių gydytoja visada jį liepdavo gerti.

Nusipirkau kordicepso (Tiens) ir nežinau ar sutapimas ar ne- labai pagerėjo kojų reikalai, praėjo tas sunkumas ir vibracija, neįtikėtinai tiesiog - nu vakar tai skraidžiau biggrin.gif , šiandien neišsimiegojau, nes "Įvykis" per lnk baigės tik 00,40 blush2.gif
Tik aptirpęs pilvas yra ir koja biškiuką, bet jau nuo vakar darbe su aukštakulniais sėdžiu assa.gif
[/quote]
Apart lb smagu girdet, kad jau neblogai jautiesi 4u.gif O kiek tas cordicepsas tiens kainuoja? nes galvoju gal ir man pabandyt, nes esu skaiciusi kelis gerus atsiliepimus ir pries tai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2012 06 04, 22:17)
Man karta dare kraujo tyrimus ar antikuniu vaistams neatsirado, bet atsakymo taip niekas ir nesake lotuliukas.gif  jei skyria vaistus toliau reiskia viskas gerai. O siap tai liepia paciai padaryt bilirubina, ALT, AST ir atsinesti. Labai gerai kad turime dabar atskira kabineta, nes man tekdavo kartais valandas laukti kol 20min pastuksens, pavedzios plaktuku ir israsys nauja doze. Puse dienos visa tai uzktukdavo  doh.gif  o jums kokius tyrimus dare?

Na sesele daktarei primine, kad as vartoju avonexa nuo spalio, o kraujo tyrimas ne karto nedarytas, tai susigriebe padaryt smile.gif tai gal ir ziurejo tuos kepenu fermentus unsure.gif bet manau dar pati nuesiu pasidarysiu, nes baisoka kad kepenims nepakenktu g.gif
Atsakyti
Aš irgi geriu kordicepsą (Tiens) ir Grape (Tiens) ir dar smegenų kalcis (Tiens) labai mums tinka. Tik kainos LT didelės. Jeigu yra galimybė, tai Londone šitie papildai žymiai pigesni.
Net neįsivaizduoju ką daryčiau be jų doh.gif *
Ir aukštakulniai sugrįžo ir nuovargis retas svečias 4u.gif
Sveikatėlės visiems mirksiukas.gif

[quote=Apart,2012 06 05, 10:56]
g.gif

[/quote]
Atsakyti
Geriau sermion ir as - siek tiek padejo. Ji daugiau pleciantys.Prirasydavo ir dar kitokiu tinkanciu nuo parkinsono. Beje vaistukus rasydavo tik Vilniuje. Persikelus kitur - nebesiulo. Pagerus nuo parkinsono taip atpalaiduodavo kojas, kad nebesuvaldydavau. Jei jos kliudavo , tai pavartojus vaistu linkdavo visai. Nutariau , kad per stiprus buvo. As is tu , kur nusiperka, bet gert nebaigia. Valiojasi stalciuje kaip vaistineje visokios tabletytes. Per tuos kelerius metus ju ten prisikaupe kalnai.

Vat tik svaigimai nezmonoski vel kartojas. Siandien kaip suletintam kine vaikstau- nuovargis vel atslinko nezmoniskas. Eik pasportuok, prasiblaskylk skamba kaip keiksmazodis- nebegaliu pajudet- ner jegu. Sakyciau atkritimas, bet man visad kojas atimdavo per atktycius, o cia kas per velniava?
Ar buvo jums taip kada- skauda visa kuna, galva ir ner jegu net pasedet? Ar gali but cia toks atkrytis?

Ir dar iveikiau knyga "Kerepla". Pasidziaugiau, kad mes turime Lietuvoje dar padorius gydytojus ir pati sistema nustatant IS veikia zymiai tobuliau.
Tiesa entuziazmo nepridejo.

Niuri diena veikia- laukiu lietaus ir islendancios saules- pageres tikiuos.
Atsakyti
[quote=ruteleee26,2012 06 05, 11:38]
Apart lb smagu girdet, kad jau neblogai jautiesi 4u.gif O kiek tas cordicepsas tiens kainuoja? nes galvoju gal ir man pabandyt, nes esu skaiciusi kelis gerus atsiliepimus ir pries tai smile.gif

100 kapsulių- 156 lt.
Atsakyti
sveikos mielosios smile.gif tikiuosi visos sveikos, laimingos- juk pagaliau mes vasaros sulaukem smile.gif

o as cia su klausimeliu..zinau, kad jau apie tai raset..bet dar karteli- pms ir visos moteriskos bedos.. isderina vaistai? vis klausiu neurologu, jie sako, kad ne..bet tokia tragedija man su visais tais dalykais. arba nieko, arba jau kai paliedzia..- potvyniai didziausi.. blush2.gif niekas nepadeda, absoliuciai niekas..ginekologas pasiulyt irgi nieko nesiulo..gal kas turejo kokiu bedu su tuo?
Atsakyti
QUOTE(sypsena000 @ 2012 06 18, 00:02)
sveikos mielosios smile.gif tikiuosi visos sveikos, laimingos- juk pagaliau mes vasaros sulaukem smile.gif

o as cia su klausimeliu..zinau, kad jau apie tai raset..bet dar karteli- pms ir visos moteriskos bedos.. isderina vaistai? vis klausiu neurologu, jie sako, kad ne..bet tokia tragedija man su visais tais dalykais. arba nieko, arba jau kai paliedzia..- potvyniai didziausi.. blush2.gif niekas nepadeda, absoliuciai niekas..ginekologas pasiulyt irgi nieko nesiulo..gal kas turejo kokiu bedu su tuo?

labas,

jei esi gimdzius, tai spirale tau galetu padet... man viska sureguliavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2012 06 18, 07:56)
labas,

jei esi gimdzius, tai spirale tau galetu padet... man viska sureguliavo g.gif

cia gal ir ne ta opera, bet jei turi omeny mirena, tada taip, jei paprasta - tikrai ne...
Atsakyti
negimdziusi.. galvoju vaistai kalti..nu ka cia daugiau kaltinti? blush2.gif g.gif manau, tikrai jie isreguliavo..jau antri metai eina kaip turiu vaistus.. kaip jus manot? nei kuriam cia gydytojui skustis, nes nei vienam nerupi.o as net paeit negaliu kaip visko daug pas mane buna.. bliamba taip kartais nervina- nu kodel neidomu tiems gydytojams kas kur daros organizme..ne mano sritis..ne mano..
dry.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsena000 @ 2012 06 18, 18:03)
negimdziusi.. galvoju vaistai kalti..nu ka cia daugiau kaltinti? blush2.gif  g.gif  manau, tikrai jie isreguliavo..jau antri metai eina kaip turiu vaistus.. kaip jus manot? nei kuriam cia gydytojui skustis, nes nei vienam nerupi.o as net paeit negaliu kaip visko daug pas mane buna.. bliamba taip kartais nervina- nu kodel neidomu tiems gydytojams kas kur daros organizme..ne mano sritis..ne mano..
dry.gif  gun_bandana.gif

O jus nebandet kraujo tyrima pasidaryt? kazkada kai dar nesirgau IS, tai per menesines taip kraujuodavau ir ilgai, poto padare kraujo tyrima ir paaiskejo, kad trombocitu labai mazai ir todel kraujas nekresa doh.gif poto kai kraujas susitvarke tai ir menesines susitvarke smile.gif o kiek skaiciau musu vaistai kartais gali paveikti kraujo sudeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 18, 15:38)
cia gal ir ne ta opera, bet jei turi omeny mirena, tada taip, jei paprasta - tikrai ne...

as apie mirena smile.gif
Atsakyti
Sveikos, rasau cia nes man reikia jusu serganciuju patarimo 4u.gif
mano mama serga IS jau 32 metus, t.y nuo 16 metu, dabar jai 48 metai..
Siuo metu esu uzsienyje, labai susinervinau nes suzinojau jog siandien ja guldo i ligonine..kasdien plepame skaipu...
Pirmadieni jie su tetciu kepe saslykus pas mociute, vakare ja purte drebulys...visas kitas dienas jautesi normaliai..niekas neskaudejo, nebuvo bloga, taigi griztu prie pasakojimo kad pirmadienio nakti jai sukilo tempa ziauriai, antradieni pavyko susisiekti skaipu..diena tempa buvo nukritusi, siandien vel skambinau atsiliepe tetis, pasake kad iskeviete gydytoja seimos o ji apziurejus mama leipe gultis i ligonine tyrimams..kaip sunku man..ka man galvot ar cia persalimas..gal kokia infekcija pasigavo...sake tetis lyg ir gydytoja pastebejo jog pilvas papustas...sakau gal cia slapimtakiai kokie kalti....prasau tik nesakykit kad tempa rodo IS pablogejima.....nezinau ka galvot
esu susinervavus ir mano pasakojimas nerislus...nezinau ka ir galvoti ar tempa auksta nakti ji buvo beveik 40 ..tetis minejo kad net pakele ji is miegu mamos drebulys.....ar ta tempa gali rodyt pablogejima....?

Papildyta:
ar cia tik persalimas..kiek su mama snekejau tai ji sako jokiu skausmu nejuacianti kaip buna pries pablogejima...tik va kojos nebelaiko...vakar kai nukritus tempa buvo tai atejo man pasukti skaipu siandien tokia auksta tempa nebepaeina
Papildyta:
dabar save grauziu nes mamai pries 4 meneisus pripirkau vaistu is fohow kordicepso linci fenikso padejo kas liecia kojas..gal nebus nuo tu vaistu cia taip..nes butent ji juos jau geria tiek laiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mel@nija: 20 birželio 2012 - 16:33