Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2012 05 30, 11:01)
Apart kaip jauties? As geriu sermion po 1 tablete ryte, galvoju gal reik po 2  g.gif
truputeli lyg ir geriau jauciuos, desine ranka daug gyvesne, po truputi paleidzia tirpima. Nugara dar jauciu, bet lyg geriau, maziau ir skaudena.

Aš tai net nežinau ar dar čia laukti ar jau lėkti pas savo gyd. - jei į Vilnių tai turiu taloną tik po 2 savaičių. Nemaloniausia, kad tokios pasunkėjusios kojos, kaip būtų po svarelį lengvą pririšta(kai prasivaikštau palengvėja), vibracija viduj jaučiasi ir nuovargis padidėjęs labai.
Tai jau savaitė taip. Ai dar aptirpęs šonas yra, kažkaip šyla.
Geriu Sermion dabar ir kordicepsą, dar nusipirkau Q10 akcija Gintarinėj, kažkaip tikdavo labai man, energijos daug pridėdavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 31 gegužės 2012 - 13:33
QUOTE(Apart @ 2012 05 31, 13:05)
Sveikinu su nauju šeimos nariu  4u.gif , aš ir savo l. myliu, kaip antras vaikas (net ir vyrui). Kažkada virė diskusija , kelių metų vaikui galima prilyginti- tai maniškę drąsiai 3, beveik viską supranta. Nes jei kur planuojam važiuoti turim nepaminėti žodžių: "važiuosim, mašina,gamta, o ypač pas babą", tai neišleidžia pro duris, užrėmus laiko,o jei mato, kad neišeis - pakrenta ant nugaros ir guli kojom į viršų  bijau.gif Ir kadangi dažniausiai tai suveikia, sakau: - nu gerai važiuojam! Šokinėja 30 kg į viršų visom keturiom
yahoo.gif. Pamatysi tikrai daug džiaugsmo suteiks.
P.S. O jei verkiu- tai nebežino nei ką daryt - ir laižo ir letenas deda, ir glaudžias..

Aciu apart tikrai mums dziaugsmo suteikia, MB is pradziu nenorejo pirkt suniuko, tai nuvaziavau pati ir padariau jam siurpriza, galvojau supyks, bet db pats ta suniuka is ranku nepaleidzia thumbup.gif O del koju tai man zinok irgi panasiai buna kartais, o kai issivaikstai pagereja, poliklinikoj sakiau neurologui, o jis padare neurologine apziura, sako viskas veikia gerai pas tave, tipo neiskok problemu doh.gif Tu issiaiskink del isvarzos ar nervo sakneles nespaudzia, nes pas mane kai buvo uzspausta iki operacijos visokiu nesamoniu kojose darydavosi, o as galvojau, kad IS man progresuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2012 05 30, 09:56)
Sveiki  4u.gif , kur visi prapuolėt ??
Kažkaip paskaitinėjau apie Česlovą ir enzimus. Labai gražiai rašo, kaži kaip realiai jaučiamas jų poveikis. Būtų įdomu kad kas pasidalintumėt patirtim, ką jautėt juos vartojant. Jis rašo kas jau naudojo interferonus poveikis mažesnis, tai kas naudoja net neverta jų gerti??

Sveiki, noriu ir as pasidalinti "karcia" patirtimi apie enzimus. Kadangi turejau galimybe gauti butent tu, kuriuos rekomendavo p. Ceslovas, nieko nelaukdama entuziastingai ir su didele viltim pradejau juos naudoti (pasitarus su Ceslovu del doziu). Pirmas 3 dienas lygtai nejauciau nieko blogo, sekancias kelias dienas jauciau kazkoki nemalonu jausma - viskas atrode stovi gerklej, siek tiek pykina. O paskui prasidejo linksmybes verysad.gif - viskas lauk (per visus galus). Ceslovas rase, kad netikti negali, kad cia problemos su mano skrandziu, bet galiu pasakyti, kad po kurio laiko (apgydzius skrandi) pabandziau dar karta ir reakcija buvo tokia pati ir, beje, zaibiska. Dar ilgai man teko "raminti" savo skrandi....Ir zinau dar ne viena pavyzdi, kam buvo taip pat. Bet yra ir tokiu, kuriu organizmas juos toleruoja gerai, bet tokiu pavyzdziu (pagerejimo) kaip Ceslovo, girdeti neteko. Taigi, vilti issigydyti tokiu budu teko padeti i sali... Manau, kad priezastis del ko taip darosi - jie naudojami tusciu skrandziu, valanda iki valgio ir uztai skrandi sudirgina.
Atsakyti
QUOTE(Zibuokle0418 @ 2012 06 01, 12:47)
Sveiki, noriu ir as pasidalinti "karcia" patirtimi apie enzimus. Kadangi turejau galimybe gauti butent tu, kuriuos rekomendavo p. Ceslovas, nieko nelaukdama entuziastingai ir su didele viltim pradejau juos naudoti (pasitarus su Ceslovu del doziu). Pirmas 3 dienas lygtai nejauciau nieko blogo, sekancias kelias dienas jauciau kazkoki nemalonu jausma - viskas atrode stovi gerklej, siek tiek pykina. O paskui prasidejo linksmybes   verysad.gif  - viskas lauk (per visus galus). Ceslovas rase, kad netikti negali, kad cia problemos su mano skrandziu, bet galiu pasakyti, kad po kurio laiko (apgydzius skrandi) pabandziau dar karta ir reakcija buvo tokia pati ir, beje, zaibiska. Dar ilgai man teko "raminti" savo skrandi....Ir zinau dar ne viena pavyzdi, kam buvo taip pat. Bet yra ir tokiu, kuriu organizmas juos toleruoja gerai, bet tokiu pavyzdziu (pagerejimo) kaip Ceslovo, girdeti neteko. Taigi, vilti issigydyti tokiu budu teko padeti i sali... Manau, kad priezastis del ko taip darosi - jie naudojami tusciu skrandziu, valanda iki valgio ir uztai skrandi sudirgina.

As noriu prideti apie Enzymus. Nezinau ar tai tiksliai jie, bet man taip pat po kurio laiko (kai praejau vartoti Wobezym) prasidejo problemos su skrandziu. Nesupratau nuo ko bedos, tad ejau tirtis skrandzio. Rado eroziju ir uzdegima. Veliau H.PYLORI. Teko gerti dvejus antibiotikus ir rugsti mazinancius. Nelabai padejo ir tas gydymas. Wobenzym nebevartoju ir problemos dingusios. Bet cia visaip gali buti, tad nepulsiu irodineti, kad tai galejo buti nuo Enzymu ir, kad problemos dingo nustojus juos vartoti.
Sutinku su Zibuokle, gali buti, kad tai ir del to , kad jeigu dozes didesnes, o jos geriamos ant tuscio skrandzio, tai gali buti , kad skrandis nejuokais dirginamas.
Man veliau gydytoja rekomendavo gerti po viena tablete per diena valgio metu. Bet as juos nusprendziau nustoti gerti.

! 
Redaguota moderatoriaus: Forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti/dovanoti/mainyti vaistus, maisto papildus, kontraceptikus ir pan.
Atsakyti
Svaiki 4u.gif as irgi bloga patirti turejau su Wobenzymu doh.gif vare pro visus galus doh.gif bet numeciau tada 6 kg 4u.gif geriau tada po 3 tablete 3 kartus i diena doh.gif daugiau tikrai nebandysiu, iki siol pamenu tas baisias dienas. Buvau treciadieni santariskese, ar cia taip papuoliau ar cia taip padare- atskira kabineta IS ir Parkinsono ligai. Jokiu eiliu, nereikia valandas laukti thumbup.gif Papuoliau pas Liutkiene, irgi dave 2 pakelius ibupromo (kaip tik norejau pirkti ) 4u.gif israse Gabapentino, nes vel tie skruzdeliukai gryzo ir liepe skambinti nes gali buti kad cia pablogejimas prasideda g.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2012 06 04, 19:43)
Svaiki  4u.gif  as irgi bloga patirti turejau su Wobenzymu doh.gif vare pro visus galus doh.gif  bet numeciau tada 6 kg  4u.gif  geriau tada po 3 tablete 3 kartus i diena  doh.gif  daugiau tikrai nebandysiu, iki siol pamenu tas baisias dienas. Buvau treciadieni santariskese, ar cia taip papuoliau ar cia taip padare- atskira kabineta IS ir Parkinsono ligai. Jokiu eiliu, nereikia valandas laukti  thumbup.gif  Papuoliau pas Liutkiene, irgi dave 2 pakelius ibupromo (kaip tik norejau pirkti ) 4u.gif  israse Gabapentino, nes vel tie skruzdeliukai gryzo ir liepe skambinti nes gali buti kad cia pablogejimas prasideda g.gif

O as antradieni buvau vaistu pas eriksoniene, IS ir parkinsono kabinetas 407 berods buvo sikart smile.gif ir man dave ibupromo dovanu thumbup.gif eiliu tikrai nebuvo, bet ir senajam kabinete kai buvo, tai visada gana greit man vaistu israsydavo smile.gif
Simpatica o tau kraujo tyrimo sikart nedare? man padare ir db nezinau skambint ar ne del rezultatu unsure.gif gal jei butu blogi, patys paskambintu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 06 04, 23:05)
O as antradieni buvau vaistu pas eriksoniene, IS ir parkinsono kabinetas 407 berods buvo sikart smile.gif ir man dave ibupromo dovanu thumbup.gif eiliu tikrai nebuvo, bet ir senajam kabinete kai buvo, tai visada gana greit man vaistu israsydavo smile.gif
Simpatica o tau kraujo tyrimo sikart nedare? man padare ir db nezinau skambint ar ne del rezultatu  unsure.gif gal jei butu blogi, patys paskambintu unsure.gif

Man karta dare kraujo tyrimus ar antikuniu vaistams neatsirado, bet atsakymo taip niekas ir nesake lotuliukas.gif jei skyria vaistus toliau reiskia viskas gerai. O siap tai liepia paciai padaryt bilirubina, ALT, AST ir atsinesti. Labai gerai kad turime dabar atskira kabineta, nes man tekdavo kartais valandas laukti kol 20min pastuksens, pavedzios plaktuku ir israsys nauja doze. Puse dienos visa tai uzktukdavo doh.gif o jums kokius tyrimus dare?
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2012 06 04, 22:17)
Man karta dare kraujo tyrimus ar antikuniu vaistams neatsirado, bet atsakymo taip niekas ir nesake lotuliukas.gif  jei skyria vaistus toliau reiskia viskas gerai. O siap tai liepia paciai padaryt bilirubina, ALT, AST ir atsinesti. Labai gerai kad turime dabar atskira kabineta, nes man tekdavo kartais valandas laukti kol 20min pastuksens, pavedzios plaktuku ir israsys nauja doze. Puse dienos visa tai uzktukdavo  doh.gif  o jums kokius tyrimus dare?

tai dar labai ilgai apziurinedavo.. kol buvo Kaune Malciene is jos iseidavau maksimum po 5 min, israsydavo, pora patikrinimu ir laisva.

nezinau ar isitikinimas, bet geriu kuri laika sermion po viena tabletyte ir ka Jus manot! man rodos net kojos atsigavo tam tikros vietos, kur buvo nutirpe pries 5 metus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 05 birželio 2012 - 07:06
Man SERMION'AS superinis vaistas, tik nesuprantu kodėl gydytojai jo nerekomenduoja prie IS.
g.gif
Atseit nepripažinta jo veiksmingumas IS. Man jokio skirtumo pripažintas jis ar ne, svarbu veiksmingas. 4u.gif

QUOTE(Gretuteka @ 2012 06 05, 08:04)
tai dar labai ilgai apziurinedavo.. kol buvo Kaune Malciene is jos iseidavau maksimum po 5 min, israsydavo, pora patikrinimu ir laisva.

nezinau ar isitikinimas, bet geriu kuri laika sermion po viena tabletyte ir ka Jus manot! man rodos net kojos atsigavo tam tikros vietos, kur buvo nutirpe pries 5 metus  bigsmile.gif  thumbup.gif

Atsakyti
Maniskis eina pas Malciene, bet kai papasakoja schmoll.gif man nepatinka... o dar pas ka eiti Klaipedoj nezinom... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 05 31, 13:21)
o kaip butent jie padeda? simptomus kai kuriuos panaikina ar tik ataku rimtesniu nebuna? g.gif

pries keleta metu geriau Wobenzym, veliau dariau pertrauka ir predejau gert Phlogenzym, jauciuosi stipriau, dingo vidinis drebulys, maziau spazmuoja raumenis... nuo vaikystes turiu problemu su skranziu, dvylikapirste, ne karta teko gydytis opas, bet i siuos enzymus jokios blogos reakcijos nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
MB irgi gere Wobenzym ir Phlogenzym, bet tokiu dalyku, kaip rasote nebuvo ir nera...
Atsakyti