QUOTE(Zibuokle0418 @ 2012 06 01, 12:47)
Sveiki, noriu ir as pasidalinti "karcia" patirtimi apie enzimus. Kadangi turejau galimybe gauti butent tu, kuriuos rekomendavo p. Ceslovas, nieko nelaukdama entuziastingai ir su didele viltim pradejau juos naudoti (pasitarus su Ceslovu del doziu). Pirmas 3 dienas lygtai nejauciau nieko blogo, sekancias kelias dienas jauciau kazkoki nemalonu jausma - viskas atrode stovi gerklej, siek tiek pykina. O paskui prasidejo linksmybes
- viskas lauk (per visus galus). Ceslovas rase, kad netikti negali, kad cia problemos su mano skrandziu, bet galiu pasakyti, kad po kurio laiko (apgydzius skrandi) pabandziau dar karta ir reakcija buvo tokia pati ir, beje, zaibiska. Dar ilgai man teko "raminti" savo skrandi....Ir zinau dar ne viena pavyzdi, kam buvo taip pat. Bet yra ir tokiu, kuriu organizmas juos toleruoja gerai, bet tokiu pavyzdziu (pagerejimo) kaip Ceslovo, girdeti neteko. Taigi, vilti issigydyti tokiu budu teko padeti i sali... Manau, kad priezastis del ko taip darosi - jie naudojami tusciu skrandziu, valanda iki valgio ir uztai skrandi sudirgina.
As noriu prideti apie Enzymus. Nezinau ar tai tiksliai jie, bet man taip pat po kurio laiko (kai praejau vartoti Wobezym) prasidejo problemos su skrandziu. Nesupratau nuo ko bedos, tad ejau tirtis skrandzio. Rado eroziju ir uzdegima. Veliau H.PYLORI. Teko gerti dvejus antibiotikus ir rugsti mazinancius. Nelabai padejo ir tas gydymas. Wobenzym nebevartoju ir problemos dingusios. Bet cia visaip gali buti, tad nepulsiu irodineti, kad tai galejo buti nuo Enzymu ir, kad problemos dingo nustojus juos vartoti.
Sutinku su Zibuokle, gali buti, kad tai ir del to , kad jeigu dozes didesnes, o jos geriamos ant tuscio skrandzio, tai gali buti , kad skrandis nejuokais dirginamas.
Man veliau gydytoja rekomendavo gerti po viena tablete per diena valgio metu. Bet as juos nusprendziau nustoti gerti.