Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(ruteleee26 @ 2012 05 25, 14:58)
Perskaicius sia knyga uzdepresau net doh.gif As daznai pageriu sermion, man jie visai nieko, nors santariskese man pasake, kad cia senuku vaistai  biggrin.gif  reik ir db nusipirkt, nes mane tas saltukas alkuneje irgi kankina doh.gif

nedepresuok 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif
svarbu negalvot apie tai. dar paklausiu drauges kokia ji knyga skaite, kuri labai gerai "sutvarko" smegeneles, t.y. ipucia i galva pozityvumo, neseniai apie tai kalbejom.
del senuku vaisto, tai taip, skaiciau informaciniam lapelyje, kad skiriama vyresnio amziaus pacientams, berods nurodyta 65 m. biggrin.gif tai reiskia, mes labai gerai atrodancios pensisinkes biggrin.gif lotuliukas.gif

cia pora minciu, kurios visada mane prajuokina, kai pamatau dauges skype biggrin.gif

Atsistojus ant svarstyklių ji suprato, kad ant saldainių popierėlių užrašas „Karvutė“ yra ne pavadinimas, o įspėjimas biggrin.gif

Įmetė senis į jūrą tinklą ir ištraukė jį pilną žolės. Parūkė senis
žolės. Na, o kas paskui buvo visi žinote... Ir žuvis kalbėjo, ir norai
pildėsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 25 gegužės 2012 - 18:20
Aciu gretuteka uz pozityvias mintis 4u.gif tu tikra saunuole, tokia pozityvi asmenybe ir mus uzkreti savo optimizmu 4u.gif
Atsakyti
Čia vilniečiams, gal kas eisit?
http://www.islangas....e-skleroze.html
Atsakyti
Nusipirkau ir to Gabapentin- labai tos kojos man nepatinka, nera taip buve- kazkokia elektra eina ir lyg pasunkejusios, jei iki pirmad. nepageres teks pas daktara eiti verysad.gif ir nugara skauda..
Atsakyti
Sveiki 4u.gif , kur visi prapuolėt ??
Kažkaip paskaitinėjau apie Česlovą ir enzimus. Labai gražiai rašo, kaži kaip realiai jaučiamas jų poveikis. Būtų įdomu kad kas pasidalintumėt patirtim, ką jautėt juos vartojant. Jis rašo kas jau naudojo interferonus poveikis mažesnis, tai kas naudoja net neverta jų gerti??
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Apart kaip jauties? As geriu sermion po 1 tablete ryte, galvoju gal reik po 2 g.gif
truputeli lyg ir geriau jauciuos, desine ranka daug gyvesne, po truputi paleidzia tirpima. Nugara dar jauciu, bet lyg geriau, maziau ir skaudena.

Enzymus turejau, bet man skaudedavo skrandi, gal nesuderinau mitybos, net nezinau. Sakiau reiks pabandyt vel, nes dar turiu nepradeta pakuote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 30 gegužės 2012 - 10:02
O as vakar buvau santariskese vaistu, pirma karta pakliuvau pas Eriksoniene smile.gif
Pasirode visai nieko daktare, apziurejo gana neblogai, pasiunte kraujo tyrimus padaryt ir net dovanu gavau 2 pakuotes ibupromo salutiniams reiskiniams, beto nuteike taip optimistiskai thumbup.gif Bet svarbiausia vakar isigijau suniuka, lb grazu, bet daug prieziuros reikalauja, nors vaiku dar neturiu, bet jis elgiasi kaip vaikas , per ji net nera laiko apie IS galvot, tikiuosi iseis i nauda smile.gif o del enzimu tai kiek ieskojau teigiamu atsiliepimu del IS, tai tik Ceslovui stebuklingai padejo unsure.gif
As db geriu lecitinas + ginko biloba papilda, pirmom dienom laksciau kaip uzsuktas robotas, bet poto pasijutau siek tiek pavargusi doh.gif
Atsakyti
Įsigijau knygą iš smalsumo "Kerepla". Vakar įpusėjau. Tiesa nuo pirmu puslapiu krizenau lotuliukas.gif nes begiojimas i tulika labai primine esama situacija aprasyta sioje knygoje. Kadangi mano Is pozymiai ( regejimas) nelabai atitinka sios herojes atveji, tai man kol kas kaip pasakojimas. Baigsiu skaityt - pasidalinsiu ispudziais.
Kazi kuom baigsis istorija?

Pozityvumo gyvenime mums labai reikia, nes uzknisa tas saves gailejimosi momentas.
Nu esame kitokios. Tikrai tapome kitokios- jausmingesnes, letesnes ir pan...
Atsakyti
QUOTE(voriukai @ 2012 05 30, 15:37)
Įsigijau knygą iš smalsumo "Kerepla". Vakar įpusėjau. Tiesa nuo pirmu puslapiu krizenau lotuliukas.gif nes begiojimas i tulika labai primine esama situacija aprasyta sioje knygoje.  Kadangi mano Is pozymiai ( regejimas) nelabai atitinka sios herojes atveji, tai man kol kas kaip pasakojimas. Baigsiu skaityt - pasidalinsiu ispudziais.
Kazi kuom baigsis istorija?

Pozityvumo gyvenime mums labai reikia, nes uzknisa tas saves gailejimosi momentas.
Nu esame kitokios. Tikrai tapome kitokios- jausmingesnes, letesnes ir pan...

As skaiciau sia knyga, bet man pozityvumo kazkaip nepridave schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2012 05 30, 10:56)
Sveiki  4u.gif , kur visi prapuolėt ??
Kažkaip paskaitinėjau apie Česlovą ir enzimus. Labai gražiai rašo, kaži kaip realiai jaučiamas jų poveikis. Būtų įdomu kad kas pasidalintumėt patirtim, ką jautėt juos vartojant. Jis rašo kas jau naudojo interferonus poveikis mažesnis, tai kas naudoja net neverta jų gerti??

as vartoju Phlogenzym, savo patirtimi jau dalinausi, man atrodo, kad padeda, o is tiesu, tai jau nebezinau kas cia labiau padeda: nusiteikimas, papildai ar tiesiog tokia ligos eiga g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2012 05 31, 10:56)
as vartoju Phlogenzym, savo patirtimi jau dalinausi, man atrodo, kad padeda, o is tiesu, tai jau nebezinau kas cia labiau padeda: nusiteikimas, papildai ar tiesiog tokia ligos eiga g.gif  ax.gif

o kaip butent jie padeda? simptomus kai kuriuos panaikina ar tik ataku rimtesniu nebuna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 05 30, 13:48)
Bet svarbiausia vakar isigijau suniuka, lb grazu, bet daug prieziuros reikalauja, nors vaiku dar neturiu, bet jis elgiasi kaip vaikas , per ji net nera laiko apie IS galvot, tikiuosi iseis i nauda  smile.gif

Sveikinu su nauju šeimos nariu 4u.gif , aš ir savo l. myliu, kaip antras vaikas (net ir vyrui). Kažkada virė diskusija , kelių metų vaikui galima prilyginti- tai maniškę drąsiai 3, beveik viską supranta. Nes jei kur planuojam važiuoti turim nepaminėti žodžių: "važiuosim, mašina,gamta, o ypač pas babą", tai neišleidžia pro duris, užrėmus laiko,o jei mato, kad neišeis - pakrenta ant nugaros ir guli kojom į viršų bijau.gif Ir kadangi dažniausiai tai suveikia, sakau: - nu gerai važiuojam! Šokinėja 30 kg į viršų visom keturiom
yahoo.gif. Pamatysi tikrai daug džiaugsmo suteiks.
P.S. O jei verkiu- tai nebežino nei ką daryt - ir laižo ir letenas deda, ir glaudžias..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apart: 31 gegužės 2012 - 13:15