Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(prie dubysos @ 2012 11 15, 16:27)
MB buvo pas gydytoją,prirašė kol kas SEDATIV,žiūrėsim.Kol kas - tik vakarui, gal pasiramins, bet,kad toks doh.gif ir laabai krūpčioti pradėjo nuo menko šlamesio... angel_sadangel.gif ,o dar kas keista- iki tol nebuvo- prasidėjo keisti apsimetinėjimai ne tuo,kas esąs...Poliklinikoje prisistatė laukiantiems žmonėms,kad jis- kunigas....Buvo tamsiai apsivilkęs... ax.gif Kai  paklausė žmonės, o kodėl  su vestuviniu žiedu ir kas čia ta moteris( apie mane), atsakė,kad jis- protestantų kunigas... irnesakyk.gif Ir taip įsijautė....

na jau - Sedativ ir tik vakarais doh.gif doh.gif doh.gif Mano dukra juos, kaip saldainius valgo - beveik jokio poveikio...
Su Jusu vyru tikrai kazkas ne taip ir reikia rimciau gydyti...
Atsakyti
Visi tie zoliniai preparatai bent man poveikio nedaro, kad ir pakeli galiu suvalgyt biggrin.gif jau nors diazepamo pradziai reiktu duoti, gal kiek aprimtu g.gif
Apart laikykis 4u.gif man ir sake neurologai, kad nera reikalo leistis neurorubino, uztenka tabletemis smile.gif Gal dar plecianciu pagerk, tirpimams juk neblogai jie tinka mirksiukas.gif sermionas kazkaip pradejo manes neveikti, o pradzioj lb gerai veikdavo, tai db kai reikia trentali geriu g.gif
Nusipirkau as folio rugsties, pasiskaiciau, kad padeda isisavinti kitus vitaminus ir siaip naudingas papildas g.gif isgeriau pora dienu ir meciau, kazkaip man atrodo netinka man, pradejau blogiau jaustis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteleee26: 16 lapkričio 2012 - 11:04
QUOTE(dalmatinas @ 2012 11 16, 10:36)
sveika,
šiaip ir Milgama ir Neurorubinas - vienodi, Neurorubinas pigesnis. Man šeimos gydytoja sakė, kad nebūtina leistis, užtenka geriamų, tipo poveikis tas pats g.gif  aš kadangi ir taip turiu badytis kasdien, tai renkuosi geriamus ax.gif
vakar užsisakiau Spirulinos papildus, tai žiūrėsiu kaip šie veikia doh.gif
saulytės trūksta, tai ir nuotaikos niūresnės, nieko tuoj Kalėdos, baltas sniegas, Senis su dideliu dovanų maišu, ech biggrin.gif

Man gydytoja sake, kad 5 ampuliu Neurorubino kursas atitinka menesini geriamojo kursa (vadinasi 2 pakuotes) g.gif . As leidziuosi, geriau savaitele spuoguotai pavaikciot nei menesi, nes mano oda labai reaguoja doh.gif kai buvo desine puse nutirpus liepiau MB leisti tik i desini zanda, nes nejutau nei durio nei stipraus skausmo, o paprastai tai cypiu i pagalve isikniaubus lotuliukas.gif
As irgi Kaledu laukiu, tikiuosi IS nepakiaulins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 11 16, 11:50)
na jau - Sedativ ir tik vakarais  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Mano dukra juos, kaip saldainius valgo - beveik jokio poveikio...
Su Jusu vyru tikrai kazkas ne taip ir reikia rimciau gydyti...

4u.gif Kazka girdejau,kad MB,kol nebuvome pazistami ,buvo apsimetes kazkur kunigu-,pries kokius 14 metu... g.gif .zodziu, dar prie IS gali ir proto liga prikibti...nes daugiau negirdejau,kad kazkuo MB apsimetinetu... g.gif o Sedativ jis mielai, tik kol kas jokio povekio...teks uzregistruoti pas psichiatra, o tai dar Popieziumi prades apsimetineti doh.gif
Atsakyti
4u.gif Sveiki, rugsėjį gavau hormonų 3 g ir vėl kojos apsunko - tai ką dabar daryti ??
Kaip laikotės?
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2012 11 19, 16:41)
4u.gif Sveiki, rugsėjį gavau hormonų 3 g ir vėl kojos apsunko - tai ką dabar daryti ??
Kaip laikotės?

Apart as ir rugseji gavau 3g solumedrolio, bet po menesio uzejo stiprus persalimas ir matyt tai nepatiko IS, tai pradejo nuolat skaudet ta koja kur buvo pasilpus doh.gif buvau uzejus i IS kabineta, tai uzrase mane tik po 1,5 savaites schmoll.gif geriau gabapentina, bet nuo jo jokio poveikio blink.gif tada plecianciu ir b grupes pageriau savaite ir kai atejau pas daktara, jau pati buvau apsigydzius smile.gif pasakiau, kad skaudejo, tai sugalvojo, kad man stipresniu interferonu reikia, kolkas issiprasiau, kad paliktu avonexa mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...o.d?id=60021047
Atsakyti
QUOTE(sypsena000 @ 2012 11 19, 23:43)

mano vyras gime spalio men ax.gif deja...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 11 20, 08:46)
mano vyras gime spalio men  ax.gif  deja...

O mano balandžio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2012 11 20, 09:31)
O mano balandžio biggrin.gif

tai Jums straipsnis tinka...
Atsakyti
O as lapkriti ax.gif
Atsakyti
Aš rugsėjį smile.gif
Atsakyti