Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(prie dubysos @ 2012 11 14, 10:47)
verysad.gif su liudnom naujienom as...bent kol kas...MB visai is proto kraustosi, prasidejo kvaili itarinejimai(is serijos" visi zmones blogi- as geras, visi blogo linki, uz akiu apkalba doh.gif ');keistas pedantiskumas(kad ne dulkeles namuose, kad butu taip, o ne kitaip rubai ir kiti daiktia padeti);ejimas i konfliktus su zmonemis( is serijos"pamirskite numeri mano, mane').Zodziu net truksta zodziu.Negi liga jau taip veikia? unsure.gif

cia gali buti ne IS, o pvz. depresija...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 11 14, 11:53)
cia gali buti ne IS, o pvz. depresija...

na ,lengvos formos jam buvo nustatyta,zinau,kad tokie dalykai gali buti nuo IS.bet,kad jau i kazka sunkiau panasu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prie dubysos @ 2012 11 14, 10:56)
na ,lengvos formos jam buvo nustatyta,zinau,kad tokie dalykai gali buti nuo IS.bet,kad jau i kazka sunkiau panasu... unsure.gif

galejo paumeti
Atsakyti
Prie dubysos, gal su daktarais pasikonsultuokit g.gif Gal skirtu kokiu antidepresantu, jei matys, jog reikia unsure.gif nes psichologine bukle veikia ir ligos eiga doh.gif dar gali buti jeigu jis vartoja leidziamus nuo IS,tai aprasymuose daznai minimi tokie salutiniai poveikiai kaip depresija, gali net sukelti polinkii savizudybe fear.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 11 14, 13:37)
Prie dubysos, gal su daktarais pasikonsultuokit g.gif Gal skirtu kokiu antidepresantu, jei matys, jog reikia  unsure.gif nes psichologine bukle veikia ir ligos eiga doh.gif dar gali buti jeigu jis vartoja leidziamus nuo IS,tai aprasymuose daznai minimi  tokie salutiniai poveikiai kaip depresija, gali net sukelti polinkii savizudybe fear.gif

jokiu dabar nuo IS nevartoja.o siaip duodu gerti melisu arbata. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(prie dubysos @ 2012 11 14, 12:42)
jokiu dabar nuo IS nevartoja.o siaip duodu gerti melisu arbata. blink.gif

siuo atveju melisa tikrai nepades... arbata net mano dukrai nedaro jokio poveikio, kuriai 9 m.
Atsakyti
Kai man "stogas ciuoze" as Lexotanil geriau, nes zoleles ir homeopatija jau nebepadejo, nes buvau suirzus, superjautri viskam, net purte mane, bet jie stiprus, migdantys, receptiniai, reiktu su gydytoju tartis kame cia beda. As po puse tabletes tiktai geriau.
Atsakyti
Man kai ciuožė stogas prirašė Xenax-ilgesnio poveikio nei Letoxanil.
Beje kai pradedu nei iš šio to žliubti- laikas jau pagert.
IS tikrai įvarė didžiulę depresiją ir kartais sunku su ja man kovot. verysad.gif
Atsakyti
Kai man uzeina depresiska nuotaika, stengiuosi tada palepinti save kazkuo, kas sirdziai miela g.gif bet aisku nevisada padeda, kartais valerijonu tenka isgerti, nes bunu tokia irzli ir viskuom nepatenkinta doh.gif
Atsakyti
MB buvo pas gydytoją,prirašė kol kas SEDATIV,žiūrėsim.Kol kas - tik vakarui, gal pasiramins, bet,kad toks doh.gif ir laabai krūpčioti pradėjo nuo menko šlamesio... angel_sadangel.gif ,o dar kas keista- iki tol nebuvo- prasidėjo keisti apsimetinėjimai ne tuo,kas esąs...Poliklinikoje prisistatė laukiantiems žmonėms,kad jis- kunigas....Buvo tamsiai apsivilkęs... ax.gif Kai paklausė žmonės, o kodėl su vestuviniu žiedu ir kas čia ta moteris( apie mane), atsakė,kad jis- protestantų kunigas... irnesakyk.gif Ir taip įsijautė....
Atsakyti
QUOTE(prie dubysos @ 2012 11 15, 17:27)
Kai  paklausė žmonės, o kodėl  su vestuviniu žiedu ir kas čia ta moteris( apie mane), atsakė,kad jis- protestantų kunigas... irnesakyk.gif Ir taip įsijautė....

Nu tikrai l. keista - o anksčiau nemėgdavo pušį pagaudyt, pabajeruot?
O jis čia kitus kvailina ar kokiu tikslu tai darė?
Papildyta:
Man l. nugarą skauda- strėnas ir tie tirpimai vis mėtos, žadu b grupės susileisti, kokius l. mėgstat: Milgamą ar Neurorubiną?
Kaip gyvenat, pasišnekėkim bus lengviau biggrin.gif
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2012 11 16, 10:59)
Nu tikrai l. keista - o anksčiau nemėgdavo pušį pagaudyt, pabajeruot?
O jis čia kitus kvailina ar kokiu tikslu tai darė?
Papildyta:
Man l. nugarą skauda- strėnas ir tie tirpimai vis mėtos, žadu b grupės susileisti, kokius l. mėgstat: Milgamą ar Neurorubiną?
Kaip gyvenat, pasišnekėkim bus lengviau  biggrin.gif
Geros dienos  4u.gif

sveika,
šiaip ir Milgama ir Neurorubinas - vienodi, Neurorubinas pigesnis. Man šeimos gydytoja sakė, kad nebūtina leistis, užtenka geriamų, tipo poveikis tas pats g.gif aš kadangi ir taip turiu badytis kasdien, tai renkuosi geriamus ax.gif
vakar užsisakiau Spirulinos papildus, tai žiūrėsiu kaip šie veikia doh.gif
saulytės trūksta, tai ir nuotaikos niūresnės, nieko tuoj Kalėdos, baltas sniegas, Senis su dideliu dovanų maišu, ech biggrin.gif
Atsakyti