Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(LumiLumi @ 2012 11 10, 17:40)
Nevalgau jokio glitimo (jokiu grudiniu ir visko kas is ju pagaminta), bet nerimas vistiek uzklumpa  bash.gif

O naudojat kokius nors vaistus nuo nerimo?
Atsakyti
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 11 10, 18:41)
O naudojat kokius nors vaistus nuo nerimo?

Arbatele tiktai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal jau kas gaunate geriama vaista Gilenya pasidalinkite kaip jauciates, ir kas kiek laiko yra leidziamas b vitamino kursas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2012 11 11, 18:23)
Sveikos  4u.gif  Gal jau kas gaunate geriama vaista Gilenya pasidalinkite kaip jauciates, ir kas kiek laiko yra leidziamas b vitamino kursas? smile.gif

Leidziamo b vitamino kursa kartoti reiktu tris-keturis kartus i metus, ne dazniau (man neurologe sake, kad paskui gali organizmas nepriimti siu vitaminu ir alergizuoti), as leidziuosi kas keturis menesius, gaunasi trys kartai per metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimante88 @ 2012 11 11, 18:23)
Sveikos  4u.gif  Gal jau kas gaunate geriama vaista Gilenya pasidalinkite kaip jauciates, ir kas kiek laiko yra leidziamas b vitamino kursas? smile.gif

Deimante88 o tai tau gi turejo skirti gilenya? unsure.gif jei jau naudoji, kaip jautiesi? g.gif
Atsakyti
Deimante88, ar siuos vaistus kompensuoja TLK?
Atsakyti
Merginos, as su klausimu, ar galima segant IS gerti Vermox (nuo kirmeliu)? As anksciau profilaktiskai gerdavau, nes turime namie gyvunu, bet paskutiniu metu buvau visai pamirsus (nes dabar mintyse tik IS) ir gydytojos pamirsau paklausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 11 11, 21:38)
Deimante88 o tai tau gi turejo skirti gilenya?  unsure.gif jei jau naudoji, kaip jautiesi? g.gif

As jau 7 menesius geriu si vaista ir jauciuosi kartais keistai atrodo uzeina pablogejimas o kita diena kaip niekur nieko unsure.gif o siaip man vaistai visai manau ir tinka esu energingesne. galvojau gal kas daugiau gauna si vaista ir galietu pasidalinti savais pojuciais smile.gif Nezinau kas kompensuoja, tik kiekviena karta neurologe pildo tokia deklarasija ir tik pateikus ja kitoje ligonineje galiu atsiimti ta vaista
Atsakyti
As siandien buvau del avonexo pratesimo arba keitimo konsiliumo smile.gif daktaru nuomuone issiskire, kizlaitiene mano, man reiktu stipresniu g.gif bet as pasakiau, jog noreciau kolkas, kad paliktu avonexa, nes su juo jau kaip ir susidraugavau, o db vel nauji ir dar neaisku ar man tiks, ar nebus baisiu pasaliniu fear.gif tai patenkino mano pageidavima ir paliko kolkas avonexa clap.gif tikiuosi bedos neprisisauksiu, kad i daktaru nuomone neatsizvelgiau g.gif
Atsakyti
wau, pasijauciau atsilikus visai nuo naujoviu. capaxona turiu ir skriaudziu save kiekviena vakara. ir neskriausdama visai nesidomiu kitais vaistais.
Gilenya kartais neprideda papildomu kilogramu? siaip ir as visai noreciau jo..mmh, o tai jis geriau skaitosi nei leidziami, ar labai pjauna skrandi? ? ? idomu kodel nesiulo man jo..nereiktu tu duobiu turet ant koju schmoll.gif nuo capaxono doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsena000 @ 2012 11 13, 01:36)
wau, pasijauciau atsilikus visai nuo naujoviu. capaxona turiu ir skriaudziu save kiekviena vakara. ir neskriausdama visai nesidomiu kitais vaistais.
Gilenya kartais neprideda papildomu kilogramu? siaip ir as visai noreciau jo..mmh, o tai jis geriau skaitosi nei leidziami, ar labai pjauna skrandi? ? ? idomu kodel nesiulo man jo..nereiktu tu duobiu turet ant koju schmoll.gif  nuo capaxono  doh.gif

Neprideda kaip tik susinormalizavo svoris ir t.t.. na man skyre nes man per nepilnus du metus pakeite vaistus tris kartus ir ne vieni netiko tik blogejo, cia tiem kam visiskai netinka leidziami vaistai.. o sis vaistas nera kompensuojamas vaistiniese.. na nezinau tos skyrimo tvarkos
Atsakyti
verysad.gif su liudnom naujienom as...bent kol kas...MB visai is proto kraustosi, prasidejo kvaili itarinejimai(is serijos" visi zmones blogi- as geras, visi blogo linki, uz akiu apkalba doh.gif ');keistas pedantiskumas(kad ne dulkeles namuose, kad butu taip, o ne kitaip rubai ir kiti daiktia padeti);ejimas i konfliktus su zmonemis( is serijos"pamirskite numeri mano, mane').Zodziu net truksta zodziu.Negi liga jau taip veikia? unsure.gif
Atsakyti