Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Apart @ 2012 11 07, 17:40)
Sveikos, man copaxone visai netiko, buvo atakų ir stiprių- neuritas ir tos duobės jį primena, bet jei kam tinka tai ką darysi.
O kai pradėjau Betaferon - buvo pradžioj l.baisu, net ir panikos atakos manau nuo jo buvo, bet kai prisipratinau jaučiausi kaip niekad gerai. Tik kaži kodėl kitiems jo neskiria, o Rebif dažniausiai iš stipresnių. Rebif sako natūralus.. Tai ko jį man  įkišo Budrys?
Papildyta:
Nežinau, bet man kaip Lumi, kažkaip visai nėra sveikatos, ir pavargus, ir tie pirštai kojos atitirpsta ir vėl užtirpę. L.nugarą skauda, labai įdomu ar nuo židinių gali skaudėti? Nes jaučiu lyg kas varstytų tą stuburą ir ta elektra vėl sustiprėjo, laukiau kol praeis, o dabar kaip duoda iki kairės rankos pirštų galų  bijau.gif
Man kiek magnetą padarydavo tiek naujų rasdavo..
Sveikatytės visiems  4u.gif

Man po Copaxone irgi skyre Betaferona. Is pradziu israse menesiui, bet prasidejo desines puses meslungis, daktare sake kad apie toki salutini poveiki negirdejo g.gif desine veido puse kokiai puses minutei susiraukdavo, rankos pirstai taip sustingdavo kad vos galejau kita ranka juos istiesint, kraujosruvos atsirasdavo. Dare tyrimus del magnio trukumo ir dar daug kitu bet viskas ok. Per diena gal po 30 kartu taip uzeidavo ir vistiek sake kad del vaistu taip but negali. Pati nustojau juos vartot ir praejo...Tada skyre Avonexa, pasake kad jei nepades tai teks grizti prie Copaxone, Rebifo ir nesiule...
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2012 11 08, 16:19)
Pati nustojau juos vartot ir praejo...Tada skyre Avonexa, pasake kad jei nepades tai teks grizti prie Copaxone, Rebifo ir nesiule...

Tai gal tada Betaferon silpnesni už Rebifą, arba bijojo ir davė silpniausią.
Jei kas eisit dėl vaistukų paklauskit kuom skiriasi Betaferon nuo Rebif, l. įdomu smile.gif
Atsakyti
Aš vėl kaip iš mėnulio iškritusi jaučiuosi. ax.gif Teko naudoti tik Rebifą ir apie jokius kitus vaistus net negirdėjau, nieko kito niekad niekas nesiūlė. Tik dabar paskaičius pradėjau galvoti, kuo jie visi skiriasi... g.gif O apie baisokus šalutinius poveikius pirmą kartą tik KERĖPLOJ perskaičiau, nes pati jutau tik lengvą šaltkrėtį kartais.
Atsakyti
As pati internete info ieskodama radau visus vaistus, Lietuvelej dar daug ko nera, be to ir informaciniai lapeliai internete yra ir atsiliepimai vartotoju, ir vartojimo budai, daznumas, kiekiai, ir nauji vaistai bandymu fazeje, viskas ax.gif
Atsakyti
g.gif ar buvo kam serganciuju IS panasiu pozymiu i sizofrenija?MB kazkas panasaus pradejo darytis si menesi... verysad.gif Pradejo kazkaip keistai elgtis, neadekvaciau i viska reaguoti,kazko bailokas pasidare.Ar cia-nemazo, nesenai patirto streso itaka? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prie dubysos: 10 lapkričio 2012 - 11:00
QUOTE(prie dubysos @ 2012 11 10, 11:59)
g.gif ar buvo kam serganciuju IS panasiu pozymiu i sizofrenija?MB kazkas panasaus pradejo darytis  si menesi...  verysad.gif Pradejo kazkaip keistai elgtis, neadekvaciau i viska reaguoti,kazko bailokas pasidare.Ar cia-nemazo, nesenai patirto streso itaka? doh.gif

As tai daznai nerima patiriu, nezinau, ar cia IS kalta g.gif pageriu jei labai blogai jau buna raminamuju...
Papildyta:
bet baikit jus apie ta sizofrenija, manau jus perdedat g.gif gal taip zmogus issiliejo...
Atsakyti
Man džniausiai būna nerimas ir dirglumas, nežinau, kiek tai susiję su IS, kiek tiesiog toks mano būdas, bet neseniai pajutau paniką, kai pusvalandį laukiau vyro mašinoje, kol jis buvo parduotuvėje. Svarbiausia, kad nebuvo jokios priežasties. Nežinau, ar tai susiję su IS ar su jos gydymu, bet jausmas buvo keistas ir man neįprastas.
Atsakyti
QUOTE(zvaidzdune @ 2012 11 10, 14:51)
Man džniausiai būna nerimas ir dirglumas, nežinau, kiek tai susiję su IS, kiek tiesiog toks mano būdas, bet neseniai pajutau paniką, kai pusvalandį laukiau vyro mašinoje, kol jis buvo parduotuvėje. Svarbiausia, kad nebuvo jokios priežasties. Nežinau, ar tai susiję su IS ar su jos gydymu, bet jausmas buvo keistas ir man neįprastas.

Per IS konferencija pamenu, kad sake kad IS sergantiems gali buti nerimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaidzdune @ 2012 11 10, 14:51)

verysad.gif
Atsakyti
Man irgi nerimas buna, daznai be priezasties susierzinu, tarsi filme kazkoks scenarijus galvoje prasisuka ir pradedu pykti, nors situacija nereali stupid.gif
dabar del MB susinervinus esu, jam pastovus nuovargis, kazkoks suzombejes ir nutirpo jam rankos pirstas, neatitirpsta, neduo die... schmoll.gif
Atsakyti
nerimas,panikos atakos ir glitimo netoleravimas
http://www.celiac.co...attacks-gluten/

Going gluten free erased my panic attacks and anxiety completely, it was a miracle

depresija glitimas
http://www.celiac.co...sion/Page1.html
šizofrenija glitimas
http://www.alpco.com...phin_ELISA.aspx

IS ir glitimas

http://surefoodslivi...en-sensitivity/

ar nevertėtų pamėginti pagyventi be glitimo ? juk tai negali jums niekaip pakenkti ? ką jūs prarasit pamėginusios?

Atsakyti
Nevalgau jokio glitimo (jokiu grudiniu ir visko kas is ju pagaminta), bet nerimas vistiek uzklumpa bash.gif
Atsakyti