QUOTE(Apart @ 2012 11 07, 17:40)
Sveikos, man copaxone visai netiko, buvo atakų ir stiprių- neuritas ir tos duobės jį primena, bet jei kam tinka tai ką darysi.
O kai pradėjau Betaferon - buvo pradžioj l.baisu, net ir panikos atakos manau nuo jo buvo, bet kai prisipratinau jaučiausi kaip niekad gerai. Tik kaži kodėl kitiems jo neskiria, o Rebif dažniausiai iš stipresnių. Rebif sako natūralus.. Tai ko jį man įkišo Budrys?
Papildyta:
Nežinau, bet man kaip Lumi, kažkaip visai nėra sveikatos, ir pavargus, ir tie pirštai kojos atitirpsta ir vėl užtirpę. L.nugarą skauda, labai įdomu ar nuo židinių gali skaudėti? Nes jaučiu lyg kas varstytų tą stuburą ir ta elektra vėl sustiprėjo, laukiau kol praeis, o dabar kaip duoda iki kairės rankos pirštų galų
Man kiek magnetą padarydavo tiek naujų rasdavo..
Sveikatytės visiems
O kai pradėjau Betaferon - buvo pradžioj l.baisu, net ir panikos atakos manau nuo jo buvo, bet kai prisipratinau jaučiausi kaip niekad gerai. Tik kaži kodėl kitiems jo neskiria, o Rebif dažniausiai iš stipresnių. Rebif sako natūralus.. Tai ko jį man įkišo Budrys?
Papildyta:
Nežinau, bet man kaip Lumi, kažkaip visai nėra sveikatos, ir pavargus, ir tie pirštai kojos atitirpsta ir vėl užtirpę. L.nugarą skauda, labai įdomu ar nuo židinių gali skaudėti? Nes jaučiu lyg kas varstytų tą stuburą ir ta elektra vėl sustiprėjo, laukiau kol praeis, o dabar kaip duoda iki kairės rankos pirštų galų
Man kiek magnetą padarydavo tiek naujų rasdavo..
Sveikatytės visiems
Man po Copaxone irgi skyre Betaferona. Is pradziu israse menesiui, bet prasidejo desines puses meslungis, daktare sake kad apie toki salutini poveiki negirdejo desine veido puse kokiai puses minutei susiraukdavo, rankos pirstai taip sustingdavo kad vos galejau kita ranka juos istiesint, kraujosruvos atsirasdavo. Dare tyrimus del magnio trukumo ir dar daug kitu bet viskas ok. Per diena gal po 30 kartu taip uzeidavo ir vistiek sake kad del vaistu taip but negali. Pati nustojau juos vartot ir praejo...Tada skyre Avonexa, pasake kad jei nepades tai teks grizti prie Copaxone, Rebifo ir nesiule...