Laba diena. Norėjau parašyti, kad turiu atliekamus 6 buteliukus papildo "Purezyme", galioja iki 2014 metų kovo mėn. Siunčiau vyrui iš JAV, bet jis nustojo gerti, tad taip ir stovi tie 6 buteliukai. Jei kam reikėtų, prašau kreipkitės. Nežinojau, kur dar rašyti, tad atsiprašau, jei nieko nedomina. Geros dienos
Sveikos, siandien ziurinejau vaistai.lt ir radau, kad Avonex netiekiamas didmeninės vaistų prekybos įmonių nuo 2012.10.15
Galetu koki Campath atvezti, kolkas jie skaitomi geriausiais, jo jo pasvajokime...
Kaip laikotes? man turbut ruduo visus simptomus i pavirsiu traukia, as kaip zombis jauciuosi Kol vienas galas atitirpsta, ziurek jau kitas uztirpes
Galetu koki Campath atvezti, kolkas jie skaitomi geriausiais, jo jo pasvajokime...
Kaip laikotes? man turbut ruduo visus simptomus i pavirsiu traukia, as kaip zombis jauciuosi Kol vienas galas atitirpsta, ziurek jau kitas uztirpes
QUOTE(LumiLumi @ 2012 11 06, 16:30)
Sveikos, siandien ziurinejau vaistai.lt ir radau, kad Avonex netiekiamas didmeninės vaistų prekybos įmonių nuo 2012.10.15
Labas vakaras eisiu lapkricio 27 pas neurologa vaistu, gal Avonexo negausiu O apie Campath pirma karta perskaiciau, bet tai jis leidziamas karta i metus!!!! Cia tai butu fantastika Siaip ruduo manes kazkaip neveikia, jauciuosi kaip visada (gal net geriau), sportas ir gera nuotaika gerai veikia
QUOTE(simpatica @ 2012 11 06, 20:30)
Labas vakaras eisiu lapkricio 27 pas neurologa vaistu, gal Avonexo negausiu O apie Campath pirma karta perskaiciau, bet tai jis leidziamas karta i metus!!!! Cia tai butu fantastika Siaip ruduo manes kazkaip neveikia, jauciuosi kaip visada (gal net geriau), sportas ir gera nuotaika gerai veikia
ten jo idomus veikimas, jis kazkaip paveikia imunines lasteles, kad jos ir atsinaujina, bet mielino jau nebepuola
As tai eisiu gruodzio trylikta, anksciau vietu nera, galvoju, gal man liga blogeja, kazkaip visa puokste simptomu pasireiske. Klausa taip ir neatsigavo Ryte vos is lovos islipu, kaip zombis, kojos sunkios, pusiausvyra tragiska... As jau antra savaite baseina pramiegu, niekaip nepabundu laiku, kaip su plyta pridauzta jauciuosi.
QUOTE(LumiLumi @ 2012 11 06, 21:00)
ten jo idomus veikimas, jis kazkaip paveikia imunines lasteles, kad jos ir atsinaujina, bet mielino jau nebepuola
sveikos
zinot ir as pirma karta girdziu apie toki vaista. galvojau cia piktybiniams veziukams... o jei i metus viena karta, tai gal prie labai agresyvios IS formos tada taikomas? As vat pas Justina Liutkiene lankausi, tai ji pasakojo, apie kazkoki vaista nauja ale, bet sake ten jau jis baisus ir baisiems na nezinau, gal ne apie sita..
As siandien buvau santariskese pas Eriksoniene kita savaite bus konsiliumas po metu su Avonexu nezinojau, kad kasmet reikia i konsilliuma eiti del vaistu pratesimo, o gal net ir keitimo nes ataka buvo per siuos vartojimo 1 metus bet, kad avonexo nebus rinkoje, apie tai nieko man nesake daktare
Cia monokloniniai antikuniai, kaip ir Tysabri. Raso, kad skirta ankstyvai, aktyviai, recidyvuojanciai-remituojanciai IS gydyti. Sis vaistas dar vadinamas Lemtrada. Bet jei Tysabri Lietuvos dar nepasieke, tai apie Campath tik pasvajoti mums.
Del Avonex, tai paciai man keista, vaizdelis toks http://www.vaistai.l...ska/Avonex.html
ir dar uzpilkintas, nzn gal puslapyje klaida
As paskutiniu metu svarsciau apie vaistus, tai jei daktare klaustu ko noriu, turbut tai butu Rebif, man kazkaip Copaxone pasirode labai bauginantys salutiniai (netgi vezys)
Del Avonex, tai paciai man keista, vaizdelis toks http://www.vaistai.l...ska/Avonex.html
ir dar uzpilkintas, nzn gal puslapyje klaida
As paskutiniu metu svarsciau apie vaistus, tai jei daktare klaustu ko noriu, turbut tai butu Rebif, man kazkaip Copaxone pasirode labai bauginantys salutiniai (netgi vezys)
Del avonexo anksciau esu skaiciusi rusu forumuose, kad jis isimamas ir keiciamas kazkokiu kitu vaistu nu bet nesitiki man, kad ji taip staiga jau keistu mums
Jau 4 metus vartoju Avonexa ir nenoriu jo i nieka keisti O konsiliumai buna del vaistu pratesimo bet jus juose nedalyvaujate, tiesiog kita karta vaistu ateisit ir suzinosit ka nusprende, bet jie tiesiog pratesia (man taip buvo).
Na bet ir naujienos jusu..pirmadieni gavau avonexa (pirma karta). ir niekas nekalbejo kad jo nebus...
QUOTE(simpatica @ 2012 11 07, 08:51)
Jau 4 metus vartoju Avonexa ir nenoriu jo i nieka keisti O konsiliumai buna del vaistu pratesimo bet jus juose nedalyvaujate, tiesiog kita karta vaistu ateisit ir suzinosit ka nusprende, bet jie tiesiog pratesia (man taip buvo).
Simpatica as dalyvausiu sikart kaip supratau, nes liepe man atvaziuot 10 val i nervu skyriu turbut delto, kad neseniai padare mrt, beto rugseji ataka apturejau tai sake ziures pagal mrt ir mano neurologine bukle ar palikt avonexa, ar skirti stipresnius as ir nenoreciau, kad keistu, bet jeigu jie neveikia man, tada teks
O kai tau dare mrt paskutini karta, vartojant avonexa, rasei tavo zidiniai buvo lb sumazeje bet ar buvo aktyviu? pas mane mrt rodo,kad vienas kaip ir aktyvokas
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2012 11 07, 11:03)
Na bet ir naujienos jusu..pirmadieni gavau avonexa (pirma karta). ir niekas nekalbejo kad jo nebus...
Juratema na ir kaip sekasi su avonexu susigyvent? kaip su pasaliniais?
Mane irgi domina pasalinis poveikis, as pati Avonexo noreciau del to, kad tik karta i savaite, bet bijau, kad man bus per silpni, zidiniu pas mane daug