QUOTE(Karolinan80 @ 2012 10 27, 14:40)
Zinoma, jei pati nesirupinsiu savo sveikata ja nepasirupins niekas, ypac daktarai siais laikais... jokio zmogiskumo pas juos.. nekalbu apie visus, bet didzioji dalis :/ tokios patirties su jais turiu...
As irgi ju visokiu maciau, bet tikrai yra geru. Man pvz neapsivercia liezuvis pasakyt kazka blogo apie Kauno kliniku neurologini skyriu, As amzinai busiu dekinga, kad jie mano mama pastate ant koju (pinigu kisti nereikejo), nes buciau likus naslaite budama penktoke. Su manimi ten irgi labai gerai elgesi, seseles super, as buvau atsisakius kateterio i vena, tai mane kad ir kaip bade, as ne vienos melynes neturejau. Bet kai gulejau tu paciu kliniku reumatologiniam, tai apsaugok dieve.
Nereikalausi - negausi. Is dalies kai kuriuos gydytojus suprantu, siai specialybei reikia pasaukimo, o ne tevu noro, kad vaikas baigtu medicina arba del prestizo. As pati su daktarais dirbau, tai yra tokiu, kur sveikata atiduoda darbui ir pacientui, nuosirdziai pergyvena, ir tokiu, kuriems nusisikt. Bet zinokit visokiu pacientu ateina, vieni geros dusios, malonus zmones, nors ir su liga, o kiti su isankstiniu nusistatymu, pikti arba "pasikele" (labai sunku kai zmogus atsinesa neapykantos debesi, po tokiu ir pusdieni negera darydavosi ir pikciausios dazniausiai buna moteriskes).