Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(ČIČI @ 2012 10 24, 15:41)
as nesergu IS, bet ir man taip buna  ax.gif  noriu pasakyti, kad nereikia visus simtomus IS priskirti ar i viska reaguoti, kaip i liga...  ax.gif

O kodel jums taip buna ? tiesiog baime turiu kad galiu sirgti sia liga..
Atsakyti
QUOTE(Karolinan80 @ 2012 10 24, 17:39)
O kodel jums taip buna ? tiesiog baime turiu kad galiu sirgti sia liga..

as nezinau kodel ax.gif
Atsakyti
Kakle nieko nerado man.. tai prisiprasiau kad persviestu galva dar.. laukiu tyrimelio ir lb bijau :/
Atsakyti
Nesuprantu kodel visi iskarto galvoja, kad serga IS doh.gif Ir kas idomiausia nei vienam is cia rasanciu su isitikinimu, kad jam IS, nepasitvirtino galiausiai laugh.gif turbut sergam prestizine liga, kad zmones iesko jos savyje lotuliukas.gif
Atsakyti
na man labai panasus simptomai, ir kolkas dar nieko nerado o sveikata negereja... tai ir manau kad gali buti si liga, visi tirpimai dilgciojimai, jutimo sutrikimai, virskinimas, siaubingas nuovargis ir pns budingi siai ligai :/
Atsakyti
QUOTE(Karolinan80 @ 2012 10 25, 17:10)
Kakle nieko nerado man.. tai prisiprasiau kad persviestu galva dar.. laukiu tyrimelio ir lb bijau :/

Saunu, kad nerado thumbup.gif Nebijokit, pasidarysit tyrimeli, bus tada galutinai aisku ir linkiu jums is visos visos sirdies, kad galetumet lengviau atsikvepti. Pabandykit atsipalaiduoti ir uzsiimti jums malonia veikla, neeikvokit nervu be reikalo mirksiukas.gif

Merginos, ar gali IS pakenkti klausai. Man kazkas ausyse darosi, cia rugseji kai prasirgau persalimo infekcija ir turejau puses kuno nutirpima del karsciavimo, tai tada kazkaip prisikimso kaire ausis, paskui ir desine, desineje dabar pastovus burzgimas. Dabar pradejo vibruoti ir kaires ausies bugnelis. Na kazkokia nesamone. Viena ausis kazkur uzgulta, atrodo viska girdziu, bet kazkaip ne taip. Tai idomu cia del IS ar cia po tos infekcijos kazkas ausyje uzsiliko g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 10 25, 19:12)
Saunu, kad nerado  thumbup.gif  Nebijokit, pasidarysit tyrimeli, bus tada galutinai aisku ir linkiu jums is visos visos sirdies, kad galetumet lengviau atsikvepti. Pabandykit atsipalaiduoti ir uzsiimti jums malonia veikla, neeikvokit nervu be reikalo  mirksiukas.gif

Merginos, ar gali IS pakenkti klausai. Man kazkas ausyse darosi, cia rugseji kai prasirgau persalimo infekcija ir turejau puses kuno nutirpima del karsciavimo, tai tada kazkaip prisikimso kaire ausis, paskui ir desine, desineje dabar pastovus burzgimas. Dabar pradejo vibruoti ir kaires ausies bugnelis. Na kazkokia nesamone. Viena ausis kazkur uzgulta, atrodo viska girdziu, bet kazkaip ne taip. Tai idomu cia del IS ar cia po tos infekcijos kazkas ausyje uzsiliko  g.gif

IS gali paveikti ausis ir klausa sad.gif man kartais vienoj ausyje uzimas toks buna, bet praeina po keliu minuciu kolkas smile.gif
Atsakyti

o sakykit, viska parodo galvos MR tyrimas ar dar ir nugara reikia sviesti, na stubura visa?
Papildyta:
[quote=LumiLumi,2012 10 25, 19:12]
Saunu, kad nerado thumbup.gif Nebijokit, pasidarysit tyrimeli, bus tada galutinai aisku ir linkiu jums is visos visos sirdies, kad galetumet lengviau atsikvepti. Pabandykit atsipalaiduoti ir uzsiimti jums malonia veikla, neeikvokit nervu be reikalo mirksiukas.gif

Merginos, ar gali IS pakenkti klausai.
Na savaitgalis liko pralaukti istikruju neramu ir vis galvoju apie rezultatus... Rasote cia apie klausa, man taip pat keista kaire ausis, vis skaitau jusus simptomus ir pritaikau juos sau... jei ne IS tai nezinau kokia liga dar gali man buti....
Atsakyti
QUOTE(Karolinan80 @ 2012 10 25, 22:15)
o sakykit, viska parodo galvos MR tyrimas ar dar ir nugara reikia sviesti, na stubura visa?

Na jei nera zidiniu galvoj arba kakle, ju gali buti tik stubure g.gif bet jeigu jums darys galvos mrt ir nieko neras ten, abejoju ar neurologai griebsis daryt stuburo mrt, nebent pas jus butu ryski simptomatika g.gif is jusu simptomu, kazkaip man nepanasu smile.gif ieskokit kitu priezasciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 10 25, 17:12)
Saunu, kad nerado  thumbup.gif  Nebijokit, pasidarysit tyrimeli, bus tada galutinai aisku ir linkiu jums is visos visos sirdies, kad galetumet lengviau atsikvepti. Pabandykit atsipalaiduoti ir uzsiimti jums malonia veikla, neeikvokit nervu be reikalo  mirksiukas.gif

Merginos, ar gali IS pakenkti klausai. Man kazkas ausyse darosi, cia rugseji kai prasirgau persalimo infekcija ir turejau puses kuno nutirpima del karsciavimo, tai tada kazkaip prisikimso kaire ausis, paskui ir desine, desineje dabar pastovus burzgimas. Dabar pradejo vibruoti ir kaires ausies bugnelis. Na kazkokia nesamone. Viena ausis kazkur uzgulta, atrodo viska girdziu, bet kazkaip ne taip. Tai idomu cia del IS ar cia po tos infekcijos kazkas ausyje uzsiliko  g.gif

Manau kad gali, viena karta buvo savaite uzejusi viena puse (kaire man visi simptomai buna kaireje puseje, keista nes sirdis toje) gal ji cia kaip nors veikia, tai zodziu buvo savaite per ausi girdejau kai pro skardine, labai duslus garsas, bet paskui savaime atsoko viskas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(buenita87 @ 2012 10 25, 23:42)
Manau kad gali, viena karta buvo savaite uzejusi viena puse (kaire man visi simptomai buna kaireje puseje, keista nes sirdis toje) gal ji cia kaip nors veikia, tai zodziu buvo savaite per ausi girdejau kai pro skardine, labai duslus garsas, bet paskui savaime atsoko viskas wink.gif

Tikiuosi ir man atsoks unsure.gif dabar kaip tik sujautrejus kaire ranka ir ta ausis...net sunku nusakyti kuri... Dievazi, garsas kaip is kibiro, ypac jauciu kai pati sneku, atrodo, kad balsas uzkimes.
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 10 25, 22:27)
Na jei nera zidiniu galvoj arba kakle, ju gali buti tik stubure  g.gif bet jeigu jums darys galvos mrt ir nieko neras ten, abejoju ar neurologai griebsis daryt stuburo mrt, nebent pas jus butu ryski simptomatika g.gif is jusu simptomu, kazkaip man nepanasu smile.gif ieskokit kitu priezasciu unsure.gif

Na jei neras galvoje, gal tada pati pasidarysiu stuburo tyrima uz savus pinigelius.. o kodel jums nepanasu? as kai skaitau jusu pasisakymus, man viskas lb panasu..
Atsakyti