Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(ruteleee26 @ 2012 05 14, 21:55)
Siaip raso, kad prie IS gali buti nugaros skausmai g.gif. Bet gali buti ir kitos priezastys pvz patempimas, radikulitas, isvarza ir t.t. Pabandykit pagert ibuprofeno keleta dienu ir tepalai kartais  padeda pvz diclac, ketoprofen ir t.t 4u.gif

Pasirodo,kad kalti inkstai,konkreciai- akmenuku rado inkstuose,matyt, pajudejo ar ka. ax.gif o siaip tai savijauta neblogiausia,visgi pavasaris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prie dubysos @ 2012 05 15, 15:18)
Pasirodo,kad kalti inkstai,konkreciai- akmenuku rado inkstuose,matyt, pajudejo ar ka. ax.gif o siaip tai savijauta neblogiausia,visgi pavasaris smile.gif

tikiuosi akmenukai ne siaip sau, o brangakmeniai, tai bent jau bus verti kanciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2012 05 15, 15:28)
tikiuosi akmenukai ne siaip sau, o brangakmeniai, tai bent jau bus verti kanciu mirksiukas.gif

lotuliukas.gif noretum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prie dubysos @ 2012 05 14, 17:24)
Ar ka  buvo nugaros skausmai nuo IS?MB nuo uzvakar ziauriai nugara skauda... doh.gif .Net masazai ir vazinejimas dviraciu nepadeda. unsure.gif .Sunkaus nieko per daug nekele.

Man per atakas budavo dideliu problemu su nugara doh.gif niekas nepadedavo verysad.gif
Bet pagerejus situacijai ir nuaros skausmai nurimdavo. Seniai taip buvo ax.gif , bet dar pamenu, kad nemalonus jausmas
Atsakyti
Tris menesius aktyviai sportuoju, jauciuosi labai gerai, pilna energijos ir raumenukai stipreja. Bet va jau antra vakara po kaire nugaros puse begioja skruzdeliukai ir jauciu salti. Karta jau taip buvo, tai Kizlaitiene israse kazkokias baisias oranzines tabletes (skaiciau lapeli, tai rase kad cia nuo epilepsijos), bet po keliu dienu ir padejo. Dabar neprisimenu ju pavadinimo g.gif doh.gif . Ir mano trentalio, pirecetamo galiojimo laikas pasibaige doh.gif doh.gif Gal kazka man pasiulysit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2012 05 16, 20:01)
Tris menesius aktyviai sportuoju, jauciuosi labai gerai, pilna energijos ir raumenukai stipreja. Bet va jau antra vakara po kaire nugaros puse begioja skruzdeliukai ir jauciu salti. Karta jau taip buvo, tai Kizlaitiene israse kazkokias baisias oranzines tabletes (skaiciau lapeli, tai rase kad cia nuo epilepsijos), bet po keliu dienu ir padejo. Dabar neprisimenu ju pavadinimo  g.gif  doh.gif . Ir mano trentalio, pirecetamo galiojimo laikas pasibaige  doh.gif  doh.gif Gal kazka man pasiulysit? blush2.gif

Truputį įsiveržiu.Gėrei matyt Gabapentiną,jis nuo neuropatijų skiriamas.
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2012 05 16, 19:01)
Tris menesius aktyviai sportuoju, jauciuosi labai gerai, pilna energijos ir raumenukai stipreja. Bet va jau antra vakara po kaire nugaros puse begioja skruzdeliukai ir jauciu salti. Karta jau taip buvo, tai Kizlaitiene israse kazkokias baisias oranzines tabletes (skaiciau lapeli, tai rase kad cia nuo epilepsijos), bet po keliu dienu ir padejo. Dabar neprisimenu ju pavadinimo  g.gif  doh.gif . Ir mano trentalio, pirecetamo galiojimo laikas pasibaige  doh.gif  doh.gif Gal kazka man pasiulysit? blush2.gif

Taip tai gordius (gabapentinas), kizlaitiene ji skiria nuo tokiu bedu smile.gif as ji 2 kartus geriau, nera jie tokie baisus, tik nezinau ar be recepto parduoda juos, nes raso receptiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 05 16, 20:45)
Taip tai gordius (gabapentinas), kizlaitiene ji skiria nuo tokiu bedu smile.gif as ji 2 kartus geriau, nera jie tokie baisus, tik nezinau ar be recepto parduoda juos, nes raso receptiniai smile.gif

parduos mirksiukas.gif perku jau 2 metus be recepto biggrin.gif
Atsakyti
Atrodo sitas vaistas, aciu jums 4u.gif rytoj reikes nusipirkti, tikiuosi pades thumbup.gif
O kokius naudojot? 100 mg, 300 mg ar 400mg?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpatica: 16 gegužės 2012 - 20:09
QUOTE(simpatica @ 2012 05 16, 21:06)
Atrodo sitas vaistas, aciu jums  4u.gif rytoj reikes nusipirkti, tikiuosi pades thumbup.gif
O kokius naudojot? 100 mg, 300 mg ar 400mg?

man neuropatiniam skausmui skirta 3k.per dieną po 300mg
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 16, 21:16)
man neuropatiniam skausmui skirta 3k.per dieną po 300mg

As gerdavau ryte ir vakare. Aciu uz informacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2012 05 16, 21:18)
As gerdavau ryte ir vakare. Aciu uz informacija thumbup.gif

Aš dabar geriu ryte ir vakare.Kad tik padėtų! 4u.gif
Atsakyti