QUOTE(Gretuteka @ 2012 09 20, 19:58)
Labutis,
Kas del vaiku mergaites, tai bent jau man keli gydytojai sake, kol jauna tol bandyk ir kol jauties gerai, nes paskui negali zinot
Nestumo metu tikrai labai retas atvejis, kad pablogeja. Po gimdymo gali, maitinimas taip pat nerekomenduojamas.
O del visu nieztejimu ar kazkokiu atsiradusiu skausmu, nesupykit, bet nesiekit visko su liga. Tikrai ne visi negalavimai su tuo susije
Taip tik save blogai nuteikiat, o toks nusiteikimas netinkamas. Suprantu, kad daugelis su liga susipazinot visai neseniai ir kartais sunku su tuo apsiprasti, bet reikia. Mano tikslas ne paskaitas Jums skaityt, bet noriu Jums padet
Pozityvus mastymas daro stebuklus, tik reik pasistengti mastyti kitaip
Dekui uz palaikyma ir patarimus
as tikrai zinau kad niezejimas ir tirpimai nuo ligos, siaip jokiu kitu simtomu neturiu, taip ji man ir pasireiskia
Jo Optimizmas labiausiai padeda (pas mane jo perteklius, jei kam reikia pasidalinsiu
) As pritariu kai anksiau kazkas minejo, kad maziau literaturos skaityti apie IS
As dar zalia metai kaip draugauju, bet labai dziaugiuosi kad zinau tik kiek kiek reikia
O vat del vaiku
sakot anksiau geriau, ta prasme? man 24m dar vaiku NENORIU
.... tai kaip paskui? neverta bandyti? ar kazkoks maximum amzius nustatytas tam?