Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(prie dubysos @ 2012 09 18, 10:05)
Norim MB paskiepyti nuo gripo.Ar nepablogins IS eigos( dabar- pagerejimas) g.gif Gydytojai - nei uz ,nei -pries.

Nežinau aš 3 metus iš eilės skiepijaus ir buvo pirma ataka. Ir kai šeima gripavo kritau ir aš su 40 temp., tik persirgau per 1 dieną, nusimušau temperatūrą ir viskas.
Šiaip kiek man žinoma - patys gydytojai nuo gripo niekada nesiskiepija, nes sako neaišku koks atkeliaus, o vakcina jau būna sukurta.
Šiais metais kiek skaičiau 2 tipų bus virusai tai neaišku skiepai nuo ko.
Papildyta:
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 09 17, 16:59)
Apart ir tau pablogejimas buvo, kad ligoninej gulejai?jau cia ruduo konkreciai suveike mums doh.gif

Jo, aptirpę kojų ir rankų pirštai, dar kojos apsunkusios pirmą kart buvo.
Ir pradėjo ta elektra per nugarą eiti ir šiaip pasisuku ir nueina per stuburą toks virpulys manau, kad stubure atsirado židinių naujų, nes šiaip ir rado, bet anksčiau nejausdavau nieko panašaus. O jums jaučiasi ta "elektra" palenkus galvą ar susirietus ? Ir dar įdomu - ar dabar visada ir bus taip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2012 09 18, 09:56)
Ir pradėjo ta elektra per nugarą eiti ir šiaip pasisuku ir nueina per stuburą toks virpulys manau, kad stubure atsirado židinių naujų, nes šiaip ir rado, bet anksčiau nejausdavau nieko panašaus. O jums jaučiasi ta "elektra" palenkus galvą ar susirietus ? Ir dar įdomu - ar dabar visada ir bus taip?  blink.gif

As ta pratima vis darau, ypac per paumejimus (lenkiu galva prie krutines), bet virpuliuku dar jokiu nejauciu, matyt dar anksti, gal dar nera zidinuku stubure arba per mazi g.gif

As vis dar kovoju su temperatura, kuri pykdo mano imuniteta...
Atsakyti
QUOTE(prie dubysos @ 2012 09 18, 10:05)
Norim MB paskiepyti nuo gripo.Ar nepablogins IS eigos( dabar- pagerejimas) g.gif Gydytojai - nei uz ,nei -pries.

Neskiepykit (tai mano nuomone)!!! Be to, MB neurologe isitikinusi, kad butent skiepai nuo gripo gali net pagreitinti IS progresavima, ar net sukelti IS...
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2012 09 18, 10:56)
Nežinau aš 3 metus iš eilės skiepijaus ir buvo pirma ataka. Ir kai šeima gripavo kritau ir aš su 40 temp., tik persirgau per 1 dieną, nusimušau temperatūrą ir viskas.
Šiaip kiek man žinoma - patys gydytojai nuo gripo niekada nesiskiepija, nes sako neaišku koks atkeliaus, o vakcina jau būna sukurta.
Šiais metais kiek skaičiau 2 tipų bus virusai tai neaišku skiepai nuo ko.
Papildyta:

Ir pradėjo ta elektra per nugarą eiti ir šiaip pasisuku ir nueina per stuburą toks virpulys manau, kad stubure atsirado židinių naujų, nes šiaip ir rado, bet anksčiau nejausdavau nieko panašaus. O jums jaučiasi ta "elektra" palenkus galvą ar susirietus ? Ir dar įdomu - ar dabar visada ir bus taip?  blink.gif

as tai skiepijuos nuo gripo kasmet, dar nesu juo sirgus schmoll.gif tikiuosi taip bus ir toliau bigsmile.gif
o del elektros per stubura, tai zinau ta "malonu" jausma palenkus galva doh.gif man kai pati pradzia buvo, tai jauciau labai stipriai, tuo pat metu ir kojos bei rankos pirstai buvo aptirpe, veliau praejo, dabar vel atsirado, kartais daugiau, kartais maziau ax.gif pas mane visi zidiniai stubure unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2012 09 18, 12:49)
as tai skiepijuos nuo gripo kasmet, dar nesu juo sirgus schmoll.gif tikiuosi taip bus ir toliau bigsmile.gif

nevisi zmones gripu apskritai serga... pvz. as esu tik 1 karta sirgus...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 09 18, 12:51)
nevisi zmones gripu apskritai serga... pvz. as esu tik 1 karta sirgus...

nesigincysiu, buna ir taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2012 09 18, 11:56)

Elektra man pradeda eiti po solimedrolio ir prednizolono vartojimo, po 1men - 1,5men praeina...
Atsakyti
Sveiki, esu naujoke IS srityje, rado zidinuku, dar liko pasidaryti kitus tyrimus pas kizlaitiene. Norejau paklausti, ar nuotaikos svyravimai ir depresine busena susije su IS? Ar jums taip buna?
Atsakyti
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 09 18, 14:25)
Sveiki, esu naujoke IS srityje, rado zidinuku, dar liko pasidaryti kitus tyrimus pas kizlaitiene. Norejau paklausti, ar nuotaikos svyravimai  ir depresine busena susije su IS? Ar jums taip buna?

Labutis, aš šiaip linksmų plaučių ir optimistė esu, bet patikėk visko buvo ir dabar užeina.
Bet svarbiausia neįsijausti į tą ligą ir nepradėti bibliotekoj sveikatos tomų visom kalbom studijuoti ta tema biggrin.gif (kaip aš dariau), po to depresija užėjo, nes buvo galima suprasti ypač iš senesnių knygų 1 pablogėjimas, antras, o po 3-io vežimėlis. Tai kai užėjo antras pablogėjimas tai ir depresija prasidėjo biggrin.gif .
Viskas bus gerai, apsigydysit, paskaitykit IS langą, ten gerų istorijų yra ir bus OK mirksiukas.gif
Atsakyti
Joa, IS lange skaiciau istorijas, suteikia optimizmo smile.gif supermamu forumas taip pat suteikia jehu thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit ar kuno niezejima gali itakoti IS? T.y. ar gali buti sios ligos toks pozymis ir dar domina ar kraujas kazkiek keiciasi sergant sia liga? T.y. kiekis leukocitu, trombocitu, hemoglobinas ir pan?
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2012 09 18, 14:58)
Sakykit ar kuno niezejima gali itakoti IS? T.y. ar gali buti sios ligos toks pozymis ir dar domina ar kraujas kazkiek keiciasi sergant sia liga? T.y. kiekis leukocitu, trombocitu, hemoglobinas ir pan?

Nu bent jau man tai ne.
Atsakyti