Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Sveiki smile.gif Man pablogejimas, pasilpo koja sad.gif siandien buvau santariskese vaistu, bet nepagulde, nes vietu atceit nera ir liepe susilasint solumedroli kitur arba laukt treciadienio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteleee26: 07 rugsėjo 2012 - 15:17
visgi pagulde anksciau ir gavau solumedrolio huh.gif db dar reabilitacija laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 09 12, 16:47)
visgi pagulde anksciau ir gavau solumedrolio huh.gif db dar reabilitacija laukia smile.gif

Kaip jauciates? Ar gereja? Linkiu greiciau pasitaisyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 09 12, 17:41)
Kaip jauciates? Ar gereja? Linkiu greiciau pasitaisyti  4u.gif

Aciu LumiLumi 4u.gif Po solumedrolio tikrai geriau jauciuos smile.gif kojos raumuo atsistate, bet dar reikia su proceduromis atstatyti pusiausvyra kojoje ir sustiprintii ja iki galo smile.gif Kaip jusu sveikatele?
Atsakyti
sveika rutele, stiprybes iskesti tau viska- vistiek praeis! ir isvis visoms sakau- ateina tas pablogejimas ir vel gerai. tai ikvepiam optimizmo visi smile.gif tikekimes neliks jokiu liekamuju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 09 12, 19:14)
Aciu LumiLumi 4u.gif Po solumedrolio tikrai geriau jauciuos smile.gif  kojos raumuo atsistate, bet dar reikia su proceduromis atstatyti pusiausvyra kojoje ir sustiprintii ja iki galo smile.gif Kaip jusu sveikatele?

Smagu girdeti thumbup.gif Man veido tirpimas pamazu praeina, liko tik gomurys, bet tikiu ir tas atsistatys smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma 4u.gif daktarai sako reabilitacija papildys tuos kelis proc. ,kuriu truksta iki 100 % rolleyes.gif bet db dar persalimas puola, man po streroidu kaip visada doh.gif
Atsakyti
Na va, anksti apsidziaugiau. Parnese draugas is darbo kazkoki virusa, sestadieni vakare prasidejo staigi sloga, temperatura, kosulys. Sekmadieni ryte atsikeliau su patirpusia desine kuno puse (ranka, koja, kaklas, ausis nutirpo ir uzgule). Dabar kaip zombis jauciuosi. Nepagalvojau, kad virusine infekcija sukels tokia reakcija. Man sitas rugsejis nekoks.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 09 17, 13:46)
Na va, anksti apsidziaugiau. Parnese draugas is darbo kazkoki virusa, sestadieni vakare prasidejo staigi sloga, temperatura, kosulys. Sekmadieni ryte atsikeliau su patirpusia desine kuno puse (ranka, koja, kaklas, ausis nutirpo ir uzgule). Dabar kaip zombis jauciuosi. Nepagalvojau, kad virusine infekcija sukels tokia reakcija. Man sitas rugsejis nekoks.

Man ir kimba virusas- bijau net pagalvot ką tik po ligoninės, kuom čia baigsis. Influcid dar čiulpiu, jei ką begelbės, vos prašneku- o virusai mums peilis.
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Mane po steroidu ir persalimas uzpuole doh.gif jauciausi tokia issunkta, bet daug medaus, arbata su citrina padeti pagerino smile.gif dar lankstau i reabilitacija, jau uzkniso kasdien vazinet, bet reikia huh.gif
Apart ir tau pablogejimas buvo, kad ligoninej gulejai?jau cia ruduo konkreciai suveike mums doh.gif
LumiLumi stenkis daugiau gulet ir vaistu nuo persalimo pavartok smile.gif o poto bek pas neurologus tegul jie ziuri is savo puses, mes neturim laukt menesiais kol mus priims, kartais tenka ir pakovot uz save g.gif mane su pablogejimu norejo tik po savaites guldyt, kai shuma pakeliau, tai greitai pagulde ir sulasino solumedroli mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteleee26: 17 rugsėjo 2012 - 16:05
Laukiu penktadienio, tada pas Balnyte, nes jau ir mane uzkniso, noriu vaistu.
Guliu siltai, arbateles, medutis ir visi papildai smegenims pamaitint, ir gera nuotaika, nes pozityvo reikia biggrin.gif
Atsakyti
Norim MB paskiepyti nuo gripo.Ar nepablogins IS eigos( dabar- pagerejimas) g.gif Gydytojai - nei uz ,nei -pries.
Atsakyti