Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(prie dubysos @ 2012 09 04, 13:23)
Bej, maniskiui ciberzoles zarnyno funkcijas normalizavo smile.gif .Jokiu espumizanu ir panasiai nebereikia smile.gif Ramus laikai prasidejo. wub.gif

o kaip jis ja vartoja?
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2012 09 04, 09:01)
Teks laukti eiles verysad.gif  doh.gif

Gal apytiksliai zinote kiek reikia laukti?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 09 04, 17:01)
Gal apytiksliai zinote kiek reikia laukti?

jei klausi apie konsultacija, tai matau, kad laisvos vietos tik nuo spalio 1d
KMUK registracija
Atsakyti
As 21d rugsejo einu pas Balnyte, man idomu kaip vyksta vaistu skyrimas ir kiek laiko daugmaz praeina kol pradedi save badytis.
bent jau trumpai apsvieskit prasau kaip viskas vyksta, kokios komisijos laukia, ka ten klausia ir tt. Jei nenorite rasyti cia tai busiu dekinga uz informacija i AZ aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 09 04, 19:22)
As 21d rugsejo einu pas Balnyte, man idomu kaip vyksta vaistu skyrimas ir kiek laiko daugmaz praeina kol pradedi save badytis.
bent jau trumpai apsvieskit prasau kaip viskas vyksta, kokios komisijos laukia, ka ten klausia ir tt. Jei nenorite rasyti cia tai busiu dekinga uz informacija i AZ  aciuks.gif

Kaip pasimatysi su Balnyte, pasisnekek su ja apie tai...
vaistai skiriami jei per pastaruosius dvejus metus iki gydymo vaistais buvo nustatytas mažiausiai vienas ligos paūmėjimas;
Tada atliekami tyrimai:
-ištiriama neurologinė būklė
-magnetinis rezonansas
-stuburo punkcija;
Jei ka dar pamirsau gal kolektyvas prides. Nezinau kaip dabar, bet seniau man pirma buvo paskirta bandomu vaistu programa, o po to tik nuolatiniai vaistai, nes kitaip ilga eile iki vaistuku...(cia buvo jau senokai) teko ant savo kailio isbandyti bandomuosius..gal dabar paprasciau...
Atsakyti
Labai aciu uz atsakyma, lauksiu ir kitu pasisakymu. MRT parode gausius zidinius galvoje, punkcija atlikta, sukeltieji potencialai taip pat. Zodziu visi tyrimai pasitvirtino. Laukiu vizito su nekantrumu, o ir veido tirpimas nepraeina.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 09 04, 22:40)
Labai aciu uz atsakyma, lauksiu ir kitu pasisakymu. MRT parode gausius zidinius galvoje, punkcija atlikta, sukeltieji potencialai taip pat. Zodziu visi tyrimai pasitvirtino. Laukiu vizito su nekantrumu, o ir veido tirpimas nepraeina.

Taip baisu kai zmogu taip siuncia vis kazkur, vis laukt reikia... doh.gif tik pablogejimas atsiranda reikia begti pas daktara. Jusu vietoje eiciau i klinikas tiesiai pas neurologa ir prasyciau kad priimtu. Man tokie menesiniai laukimai irgi budavo - ateinu po menesio laukimo pas daktara, buna jau praeina viskas, o daktaras- Ir ko cia tada atejei? Daug ilsekites, gerkite Trentali, neurorubina, siulyciau dar kokiu raminamuju ir linkiu stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 09 04, 23:40)

Susitikimas su daktare duos rezultatu, ji labai gera daktare...iseiti surasite ir kvietima i konsiliuma manau gausite.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 09 04, 15:35)
o kaip jis ja vartoja?

I maista dedu jam.Reiks gal ir visiems namiskiams profilaktiskai vartot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 09 02, 09:34)
Ruduo atejo ir jau pasijuto, kad kaire koja silpnesne ir greit pavargsta doh.gif tikiuosi, kad stipriau nesugriebs ir koja atsigaus greitai  unsure.gif

Va ,va man irgi kaire koja neklauso, daugiau pavaikstau tai kazkokia keista pasidaro smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o jus vargina nevalingi raumenu trukciojimai (nervinis tikas)? Ypac ataku metu. Man po pirmossios tai trukciojo kazkoks raumuo po oda vidines blauzdos puseje, bet kokias keturias paras ir pastoviai. Dabar matau trukciojima virs kairiojo lupos kampo (kur veidas aptirpes), bet jau trukcioja antra para ir intensyviai, matosi vizualiai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 09 07, 13:09)
Sakykit, o jus vargina nevalingi raumenu trukciojimai (nervinis tikas)? Ypac ataku metu. Man po pirmossios tai trukciojo kazkoks raumuo po oda vidines blauzdos puseje, bet kokias keturias paras ir pastoviai. Dabar matau trukciojima virs kairiojo lupos kampo (kur veidas aptirpes), bet jau trukcioja antra para ir intensyviai, matosi vizualiai.  doh.gif

Vyra daznai vargina paakio trukciojimas. Kartais buna kartais ne. Kitais lyg nesiskundzia, o ir akis daugiau man i akis krenta. Bet nepasakyciau, kad tai ataku metu-tiesiog vienom dienom yra kitom nera....
Atsakyti