Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Ruduo atejo ir jau pasijuto, kad kaire koja silpnesne ir greit pavargsta doh.gif tikiuosi, kad stipriau nesugriebs ir koja atsigaus greitai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 09 01, 21:04)
Man paumejimas  verysad.gif  Vakar nakti pabudau is didelio veriancio skausmo, speju trisaki nerva uzkabino, prablioviau uz veido susiemus, vemiau... Siandien nebeskauda, tik gomurys nutirpes ir veidu saltukas vaiksto. Nezinau ka daryt, neturiu savo neurologo, nes eiles dideles, dar nespejau iki Balnytes prieiti, gal pas seimos pirmadieni eiti? Bet ka jis pades, tik siuntima duos ir vel kokia pusantro menesio laukt... nezinau...
Nusipirkau plecianciu, neurorubino, ziuresiu kas toliau, bijau baisiai...

Man ir pries pora dienu sausmas zandikaulyje ir saltukas toks keistas jausmas, ir koja viena apmirus, siandien trecia diena tai kazkaip savaime aprimsta.. ir pabijojau nes gavau trecia karta nauja gidyma ir bijau kad gal vel netinka unsure.gif tikiuosi praeis ir jums stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 09 01, 20:04)
Man paumejimas  verysad.gif  Vakar nakti pabudau is didelio veriancio skausmo, speju trisaki nerva uzkabino, prablioviau uz veido susiemus, vemiau... Siandien nebeskauda, tik gomurys nutirpes ir veidu saltukas vaiksto. Nezinau ka daryt, neturiu savo neurologo, nes eiles dideles, dar nespejau iki Balnytes prieiti, gal pas seimos pirmadieni eiti? Bet ka jis pades, tik siuntima duos ir vel kokia pusantro menesio laukt... nezinau...
Nusipirkau plecianciu, neurorubino, ziuresiu kas toliau, bijau baisiai...

O kortele, kad sergi IS patvirtinta turi? nes siaip jau paumejimo metu eini i registratura ir prasais be eiles. O pas Balnyte uzsiregistravus jau esi? tik nezinau kaip siuntimas...O seimos gydytojas gali parasyt ant siuntimo extra-ir pateksi wink.gif tik atkaklumo reik turet ir noro wink.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif stiprybes ir sveikatytes visoms visoms!

siaip tai tikrai turi neurologas priimti extra. jei yra parasyta diagnoze, o jei dar skirtas gydymas, tai isvis ten viskas greitai vyksta. teisinga rigedora rase, i registratura ir iskarto pas neurologus. kad ir neturit savo neurologo, palikti tai taip negali su ta diagnoze. tai linkiu as susiziureti ir tegu skiria kazkokiu vaistuku ir viskas bus gerai 4u.gif

gal yra forume zmoniu, kurie turi problemu su kraujo kresejimu? ar siaip kazkokiu bedeliu su krauju? pvz del gausiu ar nereguliariu menesiniu
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2012 07 17, 09:19)
Labas. Taip pat kazkur senokai skaiciau, kad ciberzole musu atveju labai tinkamas prieskonis, kaip beje ir kajeno pipirai. Tik reiketu gauti koki tikra,kuo ekologiskesni (kad nebutu kokiu dazu,kitu priedu ar su kitais prieskoniais pamaisysta)
As siuos prieskonius naudoju beveik visur. Taip pat galima ir kari, jei gausite gera. Maximiniai NETINKA, NES TEN BELEKO Primaisyta.

Maniskis ciberzoles prieskoniu vartoja, bet gavo is Vokietijos. thumbup.gif
Atsakyti
O as nezinai ka daryt del kojos unsure.gif ji atrodo kaip medine, eit greitai negali ir pavargsta kiek ilgiau paejus, tai vos ne tempt reikia ja doh.gif i santariskes vaistu penktadieni eisiu, tai galvoju laukt, ar anksciau vaziuot unsure.gif nusipirkau gordius, plecianciu ir neurorubino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2012 09 02, 18:03)
O kortele, kad sergi IS patvirtinta turi? nes siaip jau paumejimo metu eini i registratura ir prasais be eiles. O pas Balnyte uzsiregistravus jau esi? tik nezinau kaip siuntimas...O seimos gydytojas gali parasyt ant siuntimo extra-ir pateksi wink.gif tik atkaklumo reik turet ir noro wink.gif

Sakykite, o kas cia per kortele? As turiu tik israsa is kliniku kai gulejau su pirmu epizodu, kad man diagnozuota IS. Siandien pas seimos pasiemiau ekstra ir nulekiau i klinikas, mane uzrase tik rugsejo 21d, niekam nebuvo idomus tas ekstra, nors ir labai atkakli buvau, matyt per gerai atrodau doh.gif Be to seimos daktaras sako, kad man nereikia tu siuntimu, neva jie turi mane ir taip priimt, o klinikose sako, kad siuntimas butinas. Zodziu... Islauksiu tos 21d ir ziuresiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 03 rugsėjo 2012 - 14:33
QUOTE(LumiLumi @ 2012 09 03, 16:29)
Sakykite, o kas cia per kortele? As turiu tik israsa is kliniku kai gulejau su pirmu epizodu, kad man diagnozuota IS.  Siandien pas seimos pasiemiau ekstra ir nulekiau i klinikas, mane uzrase tik rugsejo 21d, niekam nebuvo idomus tas ekstra, nors ir labai atkakli buvau, matyt per gerai atrodau  doh.gif  Be to seimos daktaras sako, kad man nereikia tu siuntimu, neva jie turi mane ir taip priimt, o klinikose sako, kad siuntimas butinas. Zodziu... Islauksiu tos 21d ir ziuresiu.

LumiLumi, skaitau, bet nepamenu ar rasiai, jog gauni vaistus...nes mes, kurios gauname vaistus, musu korteliu registraturoje nera, jos guli issetines sklerozes centre - neurologineme skyriuje 4 aukste. Kaip man buna pablogejimas, skambinu vyr sesutei arba daktarei ir su siuntimu tiesiai keliauju i skyriu.
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2012 09 03, 16:10)
LumiLumi, skaitau, bet nepamenu ar rasiai, jog gauni vaistus...nes mes, kurios gauname vaistus, musu korteliu registraturoje nera, jos guli issetines sklerozes centre - neurologineme skyriuje 4 aukste. Kaip man buna pablogejimas, skambinu vyr sesutei arba daktarei ir su siuntimu tiesiai keliauju i skyriu.

Sveiki, as nieko dar negaunu, man diagnozavo tik pries tris menesius, gulejau neurologiniam kliniku, as visiskai zalia sitam reikale...
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 09 03, 16:55)
Sveiki, as nieko dar negaunu, man diagnozavo tik pries tris menesius, gulejau neurologiniam kliniku, as visiskai zalia sitam reikale...

tai ten tik gaunanciu vaistukus korteles bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 09 03, 18:55)

Teks laukti eiles verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prie dubysos @ 2012 09 03, 11:57)
Maniskis ciberzoles prieskoniu vartoja, bet gavo is Vokietijos. thumbup.gif

Bej, maniskiui ciberzoles zarnyno funkcijas normalizavo smile.gif .Jokiu espumizanu ir panasiai nebereikia smile.gif Ramus laikai prasidejo. wub.gif
Atsakyti