Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Gretuteka @ 2012 05 08, 21:52)
anksciau labai nesiojau, dabar retai, nes su vaiku tai ir nelabai patogu.
o kodel klausi? pabargsta kojos ar kaip?  g.gif

Na as po diagnozavimo IS, o tai mazdaug apie 8 men tik karta buvau uzsidejus aukstakulnius, bet poto vakare mane elektros srove pradejo trankyti is vidaus, buvo toks lb nemalonus jausmas, kokia 20 min doh.gif bet tada dar ir isvarza turejau smile.gif tai taip ir nesupratau nuo ko g.gif db vel kazkaip pagalvoju apie aukstakulnius, nors prie svarbiu progu, bet baisoka, kad blogai vel kas nebutu unsure.gif tad pagalvojau, paklausiu kitu mergaiciu, kaip joms sekasi su jais smile.gif bet jei jau negalesiu ju nesiot tai ir menka beda, juk tu batu db tokia ivairove thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2012 05 08, 14:10)
Sveika, smagu girdėti  smile.gif , man sakė 3 mėnesius, naudoju Betaferon.
O ką tu naudoji nebepamenu ?

as naudoju Copaxone, man minejo, kad uztenka ir 2-ju menesiu, dar kazkur radau, kad neblogai ir plazmofereze pasidaryti, isvalo krauja ax.gif
daug visokiu minciu...
eisiu pas gydytojus kita men., ziuresiu ka sakys doh.gif nors vaistus jau savavaliskai nutraukiau, bet gal sito fakto neminesiu ax.gif
as tai aukstakulniu niekada nemegau, su jais vaikscioti nemoku, atrodau kaip karve ant ledo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalmatinas: 09 gegužės 2012 - 12:24
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 05 09, 12:11)
Na as po diagnozavimo IS, o tai mazdaug apie 8 men tik karta buvau uzsidejus aukstakulnius, bet poto vakare mane elektros srove pradejo trankyti is vidaus, buvo toks lb nemalonus jausmas, kokia 20 min doh.gif bet tada dar ir isvarza turejau smile.gif tai taip ir nesupratau nuo ko g.gif db vel kazkaip pagalvoju apie aukstakulnius, nors prie svarbiu progu, bet baisoka, kad blogai vel kas nebutu unsure.gif tad pagalvojau, paklausiu kitu mergaiciu, kaip joms sekasi su jais smile.gif bet jei jau negalesiu ju nesiot tai ir menka beda, juk tu batu db tokia ivairove thumbup.gif

gal nuo vieno karto nieko ir neatsitiktu 4u.gif bet zinoma, batai siais laikais maziausia problema wink.gif

QUOTE(dalmatinas @ 2012 05 09, 12:20)
as naudoju Copaxone, man minejo, kad uztenka ir 2-ju menesiu, dar kazkur radau, kad neblogai ir plazmofereze pasidaryti, isvalo krauja ax.gif
daug visokiu minciu...
eisiu pas gydytojus kita men., ziuresiu ka sakys doh.gif nors vaistus jau savavaliskai nutraukiau, bet gal sito fakto neminesiu ax.gif
as tai aukstakulniu niekada nemegau, su jais vaikscioti nemoku, atrodau kaip karve ant ledo lotuliukas.gif

oi kaip smagu wub.gif tokiu graziu akimirku laukia wub.gif
as pati irgi apsisprendus buvau blush2.gif tik nuejau, kai baiges vaistai ir pasakiau, kad planuojam maziuka nestuke.gif
dar prie copaxone ir negrizau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 09 gegužės 2012 - 12:52
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 05 08, 19:00)
beje merginos norejau paklaust ar aukstakulnius jus galit nesiot ? kaip jums kojytes reaguoja i tai? smile.gif

Sveikos merginos. Uoj kaip senai cia buvau smile.gif Naujas forumas. 4u.gif As ligos pradzioje atsisakiau aukstakulniu, bet kai pradejau intensyviau sportuoti, atgavau balansa ir aukstakulnius uzsidejau smile.gif o siaip gali pabandyti storesniu kulnu uzsideti kad stabiliau laikytusi pusiausvyra smile.gif
Baigiau gerti vitaminus, gal kokiu turite pasiulymu kas patinka pas nepatinka? noriu isigyti tik neapsisprendziu kokius, prie tu paciu grysti nesinori smile.gif Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buenita87 @ 2012 05 09, 18:10)
Sveikos merginos. Uoj kaip senai cia buvau smile.gif Naujas forumas.  4u.gif As ligos pradzioje atsisakiau aukstakulniu, bet kai pradejau intensyviau sportuoti, atgavau balansa ir aukstakulnius uzsidejau smile.gif o siaip gali pabandyti storesniu kulnu uzsideti kad stabiliau laikytusi pusiausvyra smile.gif
Baigiau gerti vitaminus, gal kokiu turite pasiulymu kas patinka pas nepatinka? noriu isigyti tik neapsisprendziu kokius, prie tu paciu grysti nesinori smile.gif Dekui mirksiukas.gif

As tai flax oil kapsules nusipirkau, jau antra buteliuka, man jie lyg neblogai, beto raso, kad padeda reguliuoti uzdegimini procesa, o musu liga letine uzdegimine smile.gif dar lecitina gali pabandyti , nes prie IS atceit jo trukumas :)dar gal kazka parekomenduos kiti forumieciai smile.gif
Atsakyti
Labukas,

maniskis pradejo gerti lecitina, sake, kad jauciasi geriau...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 10, 09:13)
Labukas,

maniskis pradejo gerti lecitina, sake, kad jauciasi geriau...

flax oil ir lecitinui dabar akcijos Eurovaistineje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 05 09, 17:16)
As tai flax oil kapsules nusipirkau, jau antra buteliuka, man jie lyg neblogai, beto raso, kad padeda reguliuoti uzdegimini procesa, o musu liga  letine uzdegimine smile.gif dar lecitina gali pabandyti , nes prie IS atceit jo trukumas :)dar gal kazka parekomenduos kiti forumieciai smile.gif

O cia naujiena smile.gif tokiu neesu girdejusi smile.gif aha reiks pabandyti, Kazkaip norisi ko nors naujo, atsibodo B D ir zuvies taukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buenita87 @ 2012 05 10, 21:53)
O cia naujiena smile.gif tokiu neesu girdejusi smile.gif aha reiks pabandyti, Kazkaip norisi ko nors naujo, atsibodo B D ir zuvies taukai  doh.gif

Flax oil daug geresni nei zuvies taukai, net ir patys medikai taip atsiliepia 4u.gif
Galite pasiskaityt cia wink.gif
Atsakyti
Ar ka buvo nugaros skausmai nuo IS?MB nuo uzvakar ziauriai nugara skauda... doh.gif .Net masazai ir vazinejimas dviraciu nepadeda. unsure.gif .Sunkaus nieko per daug nekele.
Atsakyti
Labuka, man tai ne schmoll.gif tik kai jau taip is sirdies visa diena gelynus patvarkau, dar namus visus sutvarkau, tai buna kaip radikulitas..bet praeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prie dubysos @ 2012 05 14, 16:24)
Ar ka  buvo nugaros skausmai nuo IS?MB nuo uzvakar ziauriai nugara skauda... doh.gif .Net masazai ir vazinejimas dviraciu nepadeda. unsure.gif .Sunkaus nieko per daug nekele.

Siaip raso, kad prie IS gali buti nugaros skausmai g.gif. Bet gali buti ir kitos priezastys pvz patempimas, radikulitas, isvarza ir t.t. Pabandykit pagert ibuprofeno keleta dienu ir tepalai kartais padeda pvz diclac, ketoprofen ir t.t 4u.gif
Atsakyti