Laba diena,
cia rasete, kad kaikurios geriate L-Karnitina, bet ten raso, kad naudojamas svoriui mazinti mano vyrui ir taip to svorio truksta, kaip manote - ar tiktu?
QUOTE(ČIČI @ 2012 08 27, 09:36)
Laba diena,
cia rasete, kad kaikurios geriate L-Karnitina, bet ten raso, kad naudojamas svoriui mazinti mano vyrui ir taip to svorio truksta, kaip manote - ar tiktu?
Karnitinas degina riebala ir tik tada kai sportuoji, bet jei nesportuojat tai didelio poveikio nebus, duos daugiau energijos, svorio jis tokio kaip kilogramus ar raumenu leasteliu nejudina Manau tiktu as pati geriu bet ir daug sportuoju tai man labai patinka, tikrai energijos turiu per akis pabandytkite menesi jei nepatiks galite nustoti
Ar yra kuri Kaune konsiliume buvus? Parasykit i az
QUOTE(buenita87 @ 2012 08 27, 15:27)
Karnitinas degina riebala ir tik tada kai sportuoji, bet jei nesportuojat tai didelio poveikio nebus, duos daugiau energijos, svorio jis tokio kaip kilogramus ar raumenu leasteliu nejudina Manau tiktu as pati geriu bet ir daug sportuoju tai man labai patinka, tikrai energijos turiu per akis pabandytkite menesi jei nepatiks galite nustoti
O Jus is kur perkat? Lt vaistinese paziurejau, sako kad vien L-karnitino neturi, tik misini su kuo nors...
QUOTE(ČIČI @ 2012 08 28, 06:06)
O Jus is kur perkat? Lt vaistinese paziurejau, sako kad vien L-karnitino neturi, tik misini su kuo nors...
As gyvenu Uzsienyje tad nesunku issigyti gryno. Bet siulau internete paziureti, manau rasite ka nors. Siaip turetu buti gryno sporto papildu parduotuvese
As pirkau Maistas sportui ar pan. parduotuveje. Mokejau 54 lt. uz 90 tableciu. Tik pradejau naudoti, tai koks bus poveikis dar nezinau
QUOTE(ČIČI @ 2012 08 28, 09:06)
As skysta L karnitina vartoju http://www.produktai...ine-Liquid-1500
QUOTE(juratema @ 2012 08 27, 14:47)
Ar yra kuri Kaune konsiliume buvus? Parasykit i az
Parasysiu tuoj
Sveikos, kaip gyvenate? As vakar sugebejau vonioj didiji kojos pirsta taip susidauzti, kad siandien kaip sasyska istines, nepaeinu, o lauke kaip tycia saulute
Nuobodziaujam abu su katinu
Nuobodziaujam abu su katinu
Labas, kaip sveikateles? kaip nuotaikos paskutine vasaros dena? norejau pasiteiraut ar yra kam nors buve kad atrodo jog kazkas tempia veido oda lyg aptirpus tokia, ir nosis bei lupa uztirpsta gal patartumete ka pagerti profilaktiskai ?
QUOTE(deimante88 @ 2012 08 31, 12:01)
Labas, kaip sveikateles? kaip nuotaikos paskutine vasaros dena? norejau pasiteiraut ar yra kam nors buve kad atrodo jog kazkas tempia veido oda lyg aptirpus tokia, ir nosis bei lupa uztirpsta gal patartumete ka pagerti profilaktiskai ?
Sveiki, man apatinis zandikaulis taip pakvailiojo, dabar sonas po krutim aptirpineja, tai daktaras liepe Trental nusipirkti, po viena tabletele du kartus i diena, parduoda be recepto, sako, kad gerina smegenu kraujotaka ir maitinima tai turetu simptomai greiciau praeiti.
Dar buna gabapentina israso, bet sis jau receptinis, manau skiriamas labiau tada, kai prie aptirpimo dar yra kazkoks deginimas ar skausmas Man ji skyre kai desineje rankoje skausmus jauciau ir oda degino.
Man paumejimas Vakar nakti pabudau is didelio veriancio skausmo, speju trisaki nerva uzkabino, prablioviau uz veido susiemus, vemiau... Siandien nebeskauda, tik gomurys nutirpes ir veidu saltukas vaiksto. Nezinau ka daryt, neturiu savo neurologo, nes eiles dideles, dar nespejau iki Balnytes prieiti, gal pas seimos pirmadieni eiti? Bet ka jis pades, tik siuntima duos ir vel kokia pusantro menesio laukt... nezinau...
Nusipirkau plecianciu, neurorubino, ziuresiu kas toliau, bijau baisiai...
Nusipirkau plecianciu, neurorubino, ziuresiu kas toliau, bijau baisiai...