QUOTE(voriukai @ 2012 08 25, 07:12)
Panirau į " vandenį" ne tiesiogine prasme, bet niekad to nebuvo. Galvoje užia , užgulo ausys. Jausmas iš ties toks, kaip įkišus galvą į vandenį.
Jau kokią savaitę taip. Ar kaip taip yra buvę? Niekad nepatyriau tokio jausmo.
Nutirpimai svaigulys tai aišku, o čia kas dabar? Gal as žino ką daryt, gal kokių vaistukų pagert. Nenoriu aš pas gydytojus lakstyt- jau taip paėdė.
Pasidalinkit patirtimi.
Gretutelka, kodėl grėžti prie vaistukų ir ką reiškia duos?
Ir dar prie to pačio kas vartoja vaistukus. Vieni vartoja Capaxsone, Avonex kiti Rebif. Ar jie čia kuom labai skirias?
o spaudimas nepakiles?
nes man jei uzia ausyse buna problemos su spaudimu.
as nusimusu su cinamonine arbata, nors vaistinej maciau yra ir arbata spaudima mazinanti.
griztu, nes juos turejau anksciau. skyre pagal eile. kadangi planavom vaikiuka, vaistu buvau atsisakius. tai dabar jau 3 metai, kaip buvau be ju. kadangi liga nori, nenori siek tiek bande lyst, del savo pacios labo geriau nerizikuot ir test gydyma.
vaistai skiriasi, nes skiria juos pagal likvoro tyrima + magnetini rezonansa. ziuri kiek zidinuku. copaxone yra pats silpniausias is ju, taciau leidziamas kasdien. kiek kalbejau su gydytoja, greiciausiai juos vel ir gausiu, nes man premisija ir liga tik 1 balo.