Sveiki visi!
Prasau, padekite man. Nes nezinau kas man yra...
Taigi, viskas prasidejo nuo sirdies sutrikimo. Tai yra: jauciau maudima, kazkoki diskomforta sirdies plote, del sito susinervindavau, prakaituodavo delnai, todel apsilankiau pas seimos daktare, padare kardiograma-viskas gerai, tad nusiunte tirtis skydliauke (striuma), skydliaukes atsakymas- viskas normoje.
Na, atrodo siektiek viskas praejo. Bet neuzilgo vel prasidejo nemalonumai, greitas ir stiprus sirdies plakimas ir aisku baime, baime kas man yra, kodel taip greitai plaka sirdis, pergyvenimas kas gali buti.Tad apsilankiau vel pas seimos daktare ir ji pasake, kad tai tikriausiai nuo nervu ir parase raminanciu bromezapam tableciu isgerti viena tableta pries miega, nors miegu as puikiai.
Bet nieko geriau as nesijutau, tik pergyvenau kas man gali buti, sirdis muse iki 120 kartu per minute. Viena vakara vaziavau i greitaja, nes sirdis plake labai greitai ir stipriai, tai liepe pasikonsultuoti su kardiologu. Tad vaziavau pas kardiologe, ji man padare issamius kraujo tyrimus, kardiogama ir sirdies echoskopija ir pasake, kad man tachikardija (greitas sirdies plakimas), bet kas ja sukelia ji nezino, nes sirdies ligos jokios ji nemato. Tad parase man metropolol vaistu (jie retina sirdies plakima, bet tuo paciu ir mazina kraujo spaudima). Gerdama juos jauciausi siektiek geriau nes nebeplake taip greitai sirdis, bet prasidejo kiti nemalonumai, eme svaigti galva, silpnumas, greitas sirdies plakimas, jauciau pulsacija visame kune, atsigulusi ausyse girdedavau kaip pulsuoja sirdis, ir prasidejo ausu cypimas, kaires rankos tirpimas.
Apsilankiau vel pas daktara ir jis sako, kad man tikriausiai viskas yra nuo nervu...
Jauciuosi nekaip.. Kiekviena diena jauciuosi blogai.. Jis man parase raminanciu Xanax, geriu juos du kartus dienoj. Bet... Sirdis gal ir kiek geriau... bet erzina tai, kad mano ausys uzia 24valandas per para... diena nelabai uzimo girdziu, bet vakare atsigulusi ir ryte pabudusi girdziu jas labai gerai, ir desine galvos puse kazkokia keista, sunki, kartais toks suduriantis skausmas buna, jis trunka tik sekunde ar dvi, bet suduria. Ir toks sunkumas uz desinies ausies, buna kad truputi ji uztrenta, toks pilnumo jausmas.
Ir aisku baime baime baime... baime kas man gali buti, kodel man taip.. gaila, kad nebegaliu gyventi normalaus gyvenimo, nes galva skauda, jauciuosi blogai...
O man tik 20metu.
Mielosios mamytes ir nemamytes, patarkit kas tai?
Tai gali buti nuo nervu?
Atrodo, kad nervintis as priezasties kaip ir neturiu..na, dabar del sveikatos tik.
O perdetas jautrumas pas mane visada buvo.
Ar tai galima buti nervai?
O gal tai IS man yra?!
Jus patyrusios, kaip Jums atrodo kuo tai labiau kvepia?
Laukiu Jusu, aciu.
Na mes cia ne gydytojos, bet nuomones galime isreiksti, man asmeniskai nepanasu i IS. Sakyciau kad reiktu vaistu spaudimui mazinti, jei pakiles, be to turetumete kreiptis privaciai kur nors jeigu seimos gydytoja nelabai ka padeda.... IS visiskai nesusijusi su sirdimi...
Sekmes jums ir maziau jaudinkites del savijautos, anksciau ar veliau viskas isaiskes.