Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(sypsena000 @ 2012 08 01, 22:56)

Sveiki, mane nuo nuovargio gelbsti skystas L-karnitinas, geriu kartu su alfa lipoine rugstimi.
Siaip pastebejau idomu dalyka, kuo labiau judu, lakstau, tuo daugiau turiu energijos, o kai sedziu be veiklos, tai kaip lapas bunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 08 03, 02:04)
Sveiki, mane nuo nuovargio gelbsti skystas L-karnitinas, geriu kartu su alfa lipoine rugstimi.
Siaip pastebejau idomu dalyka, kuo labiau judu, lakstau, tuo daugiau turiu energijos, o kai sedziu be veiklos, tai kaip lapas bunu  biggrin.gif

mano vyras irgi tai pastebejo
Atsakyti
QUOTE(sypsena000 @ 2012 08 01, 23:56)
sveiki visi!  smile.gif  vasarele lekia bega- tiesiog reaktyviniu greiciu  doh.gif

as dirbau be iseiginiu, tai tokia nusikalusi jauciuosi.. dar ta "Kerepla" pasiskaiciau tai jau pradedu galvoti kad gal nepavargau, gal cia lenda IS..

merginos, o jei pavargstat, ka jus darot? beto, kad aisku einat miegoti doh.gif  ta prasme gal kokius vitaminus stebuklingus kuri atrado nuo nuovargio?

As tai siulyciau nepervargti. g.gif aisku, pasiulyti lengviausia... verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiteirauti kiek laiko geriate minėtus papildus ir koks poveikis. Ar konsultavotės su gydytoju?
Internete paskaičiau ir norėčiau pabandyt jų veiksmingumą.
Iš anksto dėkoju už info.
4u.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2012 08 03, 02:04)
Siaip pastebejau idomu dalyka, kuo labiau judu, lakstau, tuo daugiau turiu energijos, o kai sedziu be veiklos, tai kaip lapas bunu  biggrin.gif

Atsakyti
Sveiki, su gydytoju nesikonsultavau, nes dar jokio gydymo negaunu. Geriu apie 3 savaites, poveiki pajutau gana greitai, turiu daugiau energijos, apmazejo simptomai. Man vienintelis trukumas, kad isgerus lipoine su karnitinu kazkiek pagrauzia skrandi, nes juos reikia su maistu vartoti, o as pusryciu nelabai valgau ax.gif bet mano ir siaip skrandis silpnokas. lipoine geriu ryte ir vakare po kapsule, o karnitina 1 karta per diena po sriubini sauksta.
Dar prie visko butu gerai kofermento Q10 kapsules, bet ju kaina man didoka, tai dar nepirkau.
As esu anksciau si derini vartojus, kai persidirbdavau ir truko energijos, tai man ir tada padejo.
Dar prie visko vartoju omega rugstis
user posted image
geriu tris kapsules per diena 4u.gif
Atsakyti
Pasiskaitymui
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti kas darėtės ir galvos ir nugaros magnetus - ar visur yra židinių ar tik pvz. galvoj? Pas mane rado ir stuburo smegenyse verysad.gif .
Kaip besilaikot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apart @ 2012 08 09, 08:41)
Sveiki, norėjau paklausti kas darėtės ir galvos ir nugaros magnetus - ar visur yra židinių ar tik pvz. galvoj? Pas mane rado ir stuburo smegenyse  verysad.gif .
Kaip besilaikot? 4u.gif

Na man kai diagnozavo IS, dare ir galvos, ir nugaros smile.gif tai tada, pries metus, rado tik galvoj smile.gif idomu butu db galvos vel paziuret, bet kartu ir bijau, kad zidiniu gali buti ir daugiau schmoll.gif o tai jums tik db pirma karta po diagnozavimo dare nugaros?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteleee26: 09 rugpjūčio 2012 - 11:04
Sveiki wink.gif man dare magnetinius rado ir stubure ir galvoje ..
Kaip laikotes ? kaip sveikatos pas visus? cool.gif
Atsakyti
Labukas,

kiek zinau, mano vyrui stuburo magneto nedare g.gif

maniskis sake, kad siuo metu jauciasi labai nekaip...
Atsakyti
Aš tai paskutinę savaitę itin prastai, pavargus, kojų pirštai aptirpę, nugarą skauda- o dabar antra diena galvą skauda, jau senai beskaudėjo, ech kaip nors gal smile.gif
Savaitgalį dar plaukiam su baidarėm Minija, sakė bus relaksas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 08 09, 12:03)
o tai jums tik db pirma karta po diagnozavimo dare nugaros?

Jo, sergu aštunti metai.
Atsakyti
Dar norėjau paklaust - ar nejaučiat šleikštulio, pykinimo? Aš manau, kad man nuo IS taip yra, dabar ypač jaučiu.
Atsakyti