QUOTE(sirdukele @ 2012 05 08, 08:21)
turim sita jau senokai drekina kaip ir visi aveeno gerai na man jis labai patinka,aveeno ruda aveeno melyna ir aveeno dermexa dar turime aveeno hormonini hidrikortizonu visu kokybe ir nauda galiu atsiliepti tik teigiamai labiausiai padeda sausom demem niezinciom sausom mums bentjau aveeno dermexa,deja jau baigeme reiks uzsisakytii bet jis labiausiai mums padejo kuneliuj o veiduka tepk kuo tu nori toks vaizdas kada pats nores tada ir pagrazes....na va jau 3 para vargstam su sloga vaikas nemiega nei pietu miegelio nei naktim klykia nes nosyte trugdo kvepuot piktas tikiuosi sloga nenueis i plautukus nes mums vos ne kas kart virusiukas slogyte ir komplikuojasi...zandai baisiniai zaizdeles nes naktim juk nemiegam beveik tai pasikasom daug daugiau
Papildyta:
gali vaiko nesivezti jei i komisija.sveikatytes
ar matet vakar laida kodel? kai mirusio vaikelio tevas nori kersto....mane sukrete ta tema
Papildyta:
gali vaiko nesivezti jei i komisija.sveikatytes
ar matet vakar laida kodel? kai mirusio vaikelio tevas nori kersto....mane sukrete ta tema
nu vat kad ir reikejo vaiko.apziurejo prase parodyt kur dar pabertas. apsisukom per pusvalandi nes su vaiku prieme greiciau.sake pastu atsius dok.kazi per kiek laiko?lengvas neigalumas.
jums sveikatytes
na o man nepatinka maziaus kvapas is burnos