Sveikos,
visas sveikinu su praėjusia mamos diena
Klausinėjau, klausinėjau ir dingau... ogi tvarkiausi mitybos reikalus su darželiu. Gerumas tas, kad leido neštis sako maistą, kurį šildys šeimininkutė mikrobanginėje. Aišku tas nedžiugina, bet...
Kokia kvaiša, buvau, kai ankčiau skūsdavausi, kad nesugalvoju ką pagaminti Va, dabar tai kaip reikalas reikia smegeninę pasukti... aišku gaila laiko, nes grįžusi iš darbo, pusvalandį pabendrauju su vaikais, o paskui jau sukuosi virtuvėje.
Mes jau taip stipriai nesikasom, tai paskaičiusi Jūsų postus, nutraukiau harmoninį tepalą. Dzin, ta paberta oda.... Mano vaikai man vistiek gražiausi
Gal reikėtų nutraukti ir Aerius vartojimą. Bėrimas neplinta, netgi sakyčiau nežymiai mažėja. Ar geriau pavartoti, kas "nurimtų" organizmas. Nors alergologė sakė, kad vaistus skiriu tol kol susireguliuosite dietą.
Užsisakiau per tarpininkes tiek avižų kremą, tiek miltelius į vonią.
QUOTE(Laimė @ 2012 05 07, 21:30)
Sveikos,
Klausinėjau, klausinėjau ir dingau... ogi tvarkiausi mitybos reikalus su darželiu. Gerumas tas, kad leido neštis sako maistą, kurį šildys šeimininkutė mikrobanginėje. Aišku tas nedžiugina, bet...
Kokia kvaiša, buvau, kai ankčiau skūsdavausi, kad nesugalvoju ką pagaminti Va, dabar tai kaip reikalas reikia smegeninę pasukti... aišku gaila laiko, nes grįžusi iš darbo, pusvalandį pabendrauju su vaikais, o paskui jau sukuosi virtuvėje.
Mes jau taip stipriai nesikasom, tai paskaičiusi Jūsų postus, nutraukiau harmoninį tepalą. Dzin, ta paberta oda.... Mano vaikai man vistiek gražiausi
Gal reikėtų nutraukti ir Aerius vartojimą. Bėrimas neplinta, netgi sakyčiau nežymiai mažėja. Ar geriau pavartoti, kas "nurimtų" organizmas. Nors alergologė sakė, kad vaistus skiriu tol kol susireguliuosite dietą.
per kokia uzsakinejai?blyn o man kol kas nesigauna nes reik avanso, o pinigo nera tai teks laukt
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 07, 21:54)
per kokia uzsakinejai?blyn o man kol kas nesigauna nes reik avanso, o pinigo nera tai teks laukt
siandien uzsakiau per Laureta, is drugstore, nemokamas vietinis shipingas gaunas, gali pabandyt nusiust, suma maza, gal neprasys avanso
QUOTE(davule @ 2012 05 07, 22:12)
siandien uzsakiau per Laureta, is drugstore, nemokamas vietinis shipingas gaunas, gali pabandyt nusiust, suma maza, gal neprasys avanso
na ne tokia ir maza nes as imsiu tris daiktus. viena siule per sav,. atsiust bet per PayPol moket o as apie tai nelabai nusimanau tik zinau kad neturiu to , nieko palauksiu gal kaip nors
QUOTE(davule @ 2012 05 07, 21:30)
gal kas bandet sita???
amerikieciu atsiliepimai nerealus - best ever, works magic, miracle cream ir pan
amerikieciu atsiliepimai nerealus - best ever, works magic, miracle cream ir pan
turim sita jau senokai drekina kaip ir visi aveeno gerai na man jis labai patinka,aveeno ruda aveeno melyna ir aveeno dermexa dar turime aveeno hormonini hidrikortizonu visu kokybe ir nauda galiu atsiliepti tik teigiamai labiausiai padeda sausom demem niezinciom sausom mums bentjau aveeno dermexa,deja jau baigeme reiks uzsisakytii bet jis labiausiai mums padejo kuneliuj o veiduka tepk kuo tu nori toks vaizdas kada pats nores tada ir pagrazes....na va jau 3 para vargstam su sloga vaikas nemiega nei pietu miegelio nei naktim klykia nes nosyte trugdo kvepuot piktas tikiuosi sloga nenueis i plautukus nes mums vos ne kas kart virusiukas slogyte ir komplikuojasi...zandai baisiniai zaizdeles nes naktim juk nemiegam beveik tai pasikasom daug daugiau
Papildyta:
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 08, 08:17)
o tu dieve sen reikia vaziuot del to neigalumo tai ir vemia ir viduriuoja
o PayPal tas tiesiog el. bankininkyste pasirodo?
o PayPal tas tiesiog el. bankininkyste pasirodo?
gali vaiko nesivezti jei i komisija.sveikatytes
ar matet vakar laida kodel? kai mirusio vaikelio tevas nori kersto....mane sukrete ta tema
Sveikutes, gal galetumet rekomenduoti gera alergologa Kauno klinikuose, is anksto dekoju.
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 07, 18:48)
tai kad neturim nieko tinkamo kol kas ne druskos nedejom.reikes nusipirkt bet niekad nesu to praktikavusi tai net nezinau kokia pirkt ar kokiose spec. parduotuvese ieskot ar ir paprastoj Maximoj butu?
druskos galima rasti vaistinėse, mamos thomas philips parduotuvėj buvo užėję, patariama taip: įdėtį druskos kad sūrstelėjęs vanduo būtų ir 10-15 min leist pasimaudyt, o paskui perliet vandenuku ir per 3 minutes ištept visą kūnelį emolientais.
patartina daryti 10 procedūrų, paskui pertrauka. jei per didelė koncentracija druskos gali neigiamai paveikti, o šiaip druskos poveikis ne tik gydantis (dezinfekuoja), bet ir raminantis
QUOTE(sirdukele @ 2012 05 08, 07:21)
o veiduka tepk kuo tu nori toks vaizdas kada pats nores tada ir pagrazes....na va jau 3 para vargstam su sloga vaikas nemiega nei pietu miegelio nei naktim klykia nes nosyte trugdo kvepuot piktas tikiuosi sloga nenueis i plautukus nes mums vos ne kas kart virusiukas slogyte ir komplikuojasi...zandai baisiniai zaizdeles nes naktim juk nemiegam beveik tai pasikasom daug daugiau
pagražės pagražės garinkit jei tik galit kad ir virš kokio puodo su bulvėm pastovėkit, kai jos verda rankšluosčiu užsidenge kartu pakvėpuokit... druskos vonelės taip pat labai gerai veikia ir slogytes, ne tik odą ar nervus, jei tik įmanoma tai bent kojas palaikykit bliūde su daug druskos ir vis po truputį dapilkit karšto vandens paskui į šiltas kojines ir į lovą... (jei tai peršalimas, o ne alerginė sloga)
aš galiu tik pasidžiaugti, kad teptis žandus (problematiškiausia likusi vieta) jau tepam tik kartą per porą dienų linkiu ir jum visom to paties
aš galiu tik pasidžiaugti, kad teptis žandus (problematiškiausia likusi vieta) jau tepam tik kartą per porą dienų linkiu ir jum visom to paties
oi, kad tavo žodžiai Dievui į ausį ...
oi, kad tavo žodžiai Dievui į ausį ...
sveikutes
kazkuri mamyte klause del druskos i vonia, tai mums tiko Poltavos Bishofito druska maudymui.. Esu davus kelioms mamytems pabandyti - idomu ar joms kazkiek ji pasiteisino? ar tik mums vieniems? Jeigu cia kuri esate is Vilniaus- tai dar turiu kibirelyje ant dugno jos - kokiems 2 maudymams pakaktu - galeciau atiduoti nes mums jau kaip ir nereikia.
kazkuri mamyte klause del druskos i vonia, tai mums tiko Poltavos Bishofito druska maudymui.. Esu davus kelioms mamytems pabandyti - idomu ar joms kazkiek ji pasiteisino? ar tik mums vieniems? Jeigu cia kuri esate is Vilniaus- tai dar turiu kibirelyje ant dugno jos - kokiems 2 maudymams pakaktu - galeciau atiduoti nes mums jau kaip ir nereikia.
Labas, maciau anonsa. Si vakara 18.50 ar 55 min rodys laida Negaliu tylet. Kalbes apie alergijas.
beatka, mes isbandem tavo dovanota druska. Maziukas uzraudo stipriai. Daugiau nemeginau. Gal per daug idejau? Kiek reikia deti i vaikiska vonele?