Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

nu man vistiek mistika kuo tept jei oda dar nesiurksi bet jau matosi kad atsiranda spuogeliai kol kas tik vidiniai tokie, zandas raudonuoja.negi db visa meliu tepliot g.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 07, 15:33)
nu man vistiek mistika kuo tept jei oda dar nesiurksi bet jau matosi kad atsiranda spuogeliai kol kas tik vidiniai tokie, zandas raudonuoja.negi db visa meliu tepliot g.gif

mums nuo tokio berimo padeda losjonas su sidabru Bioturm. po keliu tepimu pranyksta, ypac kol dar nera siurkstumo. jei jau atsiranda siurkstumas tada jau nebelabai, tad reik gero emoliento. brangus jis labai, bet ir skalsus.
Atsakyti

mėliu arba kremu paprastu drėkinamuoju 4u.gif tik ne hormonais,steroidais ir pn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 07 gegužės 2012 - 16:24

na aš laikausi tokios politikos, jei nešlapiuoja, tai drėkint ar riebint, kad neišsausėtų, kad ir n kartų per dieną ir geriausiaia ant drėgno... tada tą drėgmę užrakina kad ir paprastas kremukas ir ilgiau išlieka nešiurkšti oda... o ar jau tai labai jums trukdo kad vaikas išbertas? jei nesikaso manau kad nedidelė bėda aišku gal man lengviau šnekėt, kai maniškės bėrimus jau sunku įžiūrėt, bet jau geriau matyt tikrą vaizdą, nei hormonais sutvarkytą (užmaskuotą) neva švarią odą 4u.gif
Atsakyti

Ar kas naudojat DEXERYL? kokie atsiliepimai?
ka tik nusipirkom...
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 05 07, 17:27)
na aš laikausi tokios politikos, jei nešlapiuoja, tai drėkint ar riebint, kad neišsausėtų, kad ir n kartų per dieną ir geriausiaia ant drėgno... tada tą drėgmę užrakina kad ir paprastas kremukas ir ilgiau išlieka nešiurkšti oda... o ar jau tai labai jums trukdo kad vaikas išbertas? jei nesikaso manau kad nedidelė bėda aišku gal man lengviau šnekėt, kai maniškės bėrimus jau sunku įžiūrėt, bet jau geriau matyt tikrą vaizdą, nei hormonais sutvarkytą (užmaskuotą) neva švarią odą  4u.gif

ar trugdo?ne, tik tiek kad jam iskarto ims luptis oda doh.gif oir apie hormonus cia niekas nekalba as tik paklausiau kuo tept nes tiesiog kazi ar toks essexas mazins ax.gif
Atsakyti
O ka dryt jei odele ne sausa, bet ziauriai raudona ir niezti vaikui (mums rankos ir kojytes taip ).....????Tepam aveeno kremukais, o niezuli su kuo nuimt????
Atsakyti
QUOTE(davule @ 2012 05 07, 13:13)
ar galima tept ta amerikoniska krema AVEEN, jeigu alergiskas vaikas avizoms? o gal yra to kremo sudeties ir be avizu?

man atrodo visa ju serija su avizom, bet jei valgant avizas pasireiskia alergija nebutinai turi netikti aveeno, kaip ir viska reik bandyt
Papildyta:
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 07, 17:15)
ar trugdo?ne, tik tiek kad jam iskarto ims luptis oda doh.gif oir apie hormonus cia niekas nekalba as tik paklausiau kuo tept nes tiesiog kazi ar toks essexas mazins ax.gif

Esex nelabai koks drekiklis g.gif pameginkit koki krema drekinanti, aveeno, a-derma, ar koki kitoki tinkanti. Elidelis irgi sausina odyte. O nebandet maudaut ideti juros druskos i vonia?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 05 07, 19:34)
man atrodo visa ju serija su avizom, bet jei valgant avizas pasireiskia alergija nebutinai turi netikti aveeno, kaip ir viska reik bandyt
Papildyta:

Esex nelabai koks drekiklis  g.gif pameginkit koki krema drekinanti, aveeno, a-derma, ar koki kitoki tinkanti. Elidelis irgi sausina odyte. O nebandet maudaut ideti juros druskos i vonia?

tai kad neturim nieko tinkamo kol kas doh.gif ne druskos nedejom.reikes nusipirkt bet niekad nesu to praktikavusi tai net nezinau kokia pirkt ar kokiose spec. parduotuvese ieskot ar ir paprastoj Maximoj butu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 07, 18:48)
tai kad neturim nieko tinkamo kol kas  doh.gif  ne druskos nedejom.reikes nusipirkt bet niekad nesu to praktikavusi tai net nezinau kokia pirkt ar kokiose spec. parduotuvese ieskot ar ir paprastoj Maximoj butu? blush2.gif

juodosios arba negyvosios juros druska. Gal spec parduotuvese kiek kokybiskesne ta druska. Tokios voneles apramina ir dezinfekuoja odele, minkstina vandeni.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 05 07, 19:34)

reikes bandyt...
pirma diena pradejau skaitinet tema, tai tiek klausimu visokiu kyla.. net nezinau gal dar pas alergologe vaziuot konsultuotis ar mamytes kankint...

pasidarem kraujo tyrima maisto alergenam, tai rodo zema reakcija 1/0 gal 10-ciai produktu - pienui (kazeinui ne g.gif ), avizoms, pomidorams, bananams, kiaulienai, kepimo mielems, sojai ir dar kazkam
Atsakyti

gal kas bandet sita???
user posted image

amerikieciu atsiliepimai nerealus - best ever, works magic, miracle cream ir pan
Atsakyti