Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Su mamyciu diena. Bukime stiprios ir ismintingos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Su mamyciu diena mielos mamos 4u.gif

vyras siulo tept vakarais maziuko veida Elidel tepalu, galite pasakyti kokia funkcija jis atlieka?skaiciau, kad gydo dermatita.ir atseit nekenkia.bet ar verta ji tept bet pagalvojus jei israse tai kada daugiau ji tept g.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 06, 19:34)
Su mamyciu diena mielos mamos  4u.gif

vyras siulo tept vakarais maziuko veida Elidel tepalu, galite pasakyti kokia funkcija jis atlieka?skaiciau, kad gydo dermatita.ir atseit nekenkia.bet ar verta ji tept bet pagalvojus jei israse tai kada daugiau ji tept  g.gif

SIulau pasiskaityti musu temute pries tai, anoj temoj buvo ir straipsniu ideta apie elidel ir protopic. Bei buvo diskutuota siuo klausimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2012 05 07, 08:46)
SIulau pasiskaityti musu temute pries tai, anoj temoj buvo ir straipsniu ideta apie elidel ir protopic. Bei buvo diskutuota siuo klausimu wink.gif

Kas svarbiausia juk ir skaiciau ta aprasyma ir pati komentavau doh.gif sklerotike totali, nieko keisto su atmintim pas mane db tikrai beda lotuliukas.gif
nezinau ..bet kuo toliau tuo blogiau, del sios bedos su vyru pykstames vis dazniau.sen vel apsizodziavom doh.gif nesutampa musu "gydymai" ir nors tu ka.jis mano kad vat patepus turi dingt ir viskas, as aiskinu, kad taip nebus, kad taip ir kovosim po truputi apmazindami ir vel islys ir vel tepliosi, juk nieks siaip grupes nesiulytu jei butu taip lengva patepus atsisveikint su liga... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 05 06, 08:25)
Su mamyciu diena. Bukime stiprios ir ismintingos smile.gif
user posted image

wub.gif

sveikutės,
su praėjusia mūsų švente wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 07, 09:19)
Kas svarbiausia juk ir skaiciau ta aprasyma ir pati komentavau  doh.gif sklerotike totali, nieko keisto su atmintim pas mane db tikrai beda  lotuliukas.gif
nezinau ..bet kuo toliau tuo blogiau, del sios bedos su vyru pykstames vis dazniau.sen vel apsizodziavom doh.gif nesutampa musu "gydymai" ir nors tu ka.jis mano kad vat patepus turi dingt ir viskas, as aiskinu, kad taip nebus, kad taip ir kovosim po truputi apmazindami ir vel islys ir vel tepliosi, juk nieks siaip grupes nesiulytu jei butu taip lengva patepus atsisveikint su liga... blush2.gif

o tu paklausk ar atleis tėtukas sau kai bus nepataisomai sugadinta VEIDO oda kuri pastoviai matoma? ar padėkos vaikas už tai kai paaugs? jei saulė išdegins baltas dėmes?
tai gali būti laikina, bet patikėk manim man užteko pamatyt ant savo dukrytės įdegusių kojyčių baltus plėmus (kur buvo tepta hormonais, nors tik kelis kartus ir prieš metus laiko) kad pasakyčiau griežta NE ir dar primygtinai visiems nemačiusiems hormonų žalos ir kaltinusiems mane, kad jais nenoriu vaiko tepti, jas parodydama, kad užčiaupčiau ilgam
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 05 07, 11:31)
o tu paklausk ar atleis tėtukas sau kai bus nepataisomai sugadinta VEIDO oda kuri pastoviai matoma? ar padėkos vaikas už tai kai paaugs? jei saulė išdegins baltas dėmes?
tai gali būti laikina, bet patikėk manim man užteko pamatyt ant savo dukrytės įdegusių kojyčių baltus plėmus (kur buvo tepta hormonais, nors tik kelis kartus ir prieš metus laiko) kad pasakyčiau griežta NE ir dar primygtinai  visiems nemačiusiems hormonų žalos  ir kaltinusiems mane, kad jais nenoriu vaiko tepti, jas parodydama, kad užčiaupčiau ilgam

oi as jam zinok visaip aiskinu, bet jis uzsispyre tuo Elidel tept bent vakarais doh.gif
Papildyta:
matyt man paranoja bet maziausiajai irgi siurkstus pasidare butent kairysis zandukas, kaip ir sunui , jam ir kaire ranka ir kairysis zndukas visad labiau buna pazeistas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 07, 11:20)
oi as jam zinok visaip aiskinu, bet jis uzsispyre tuo Elidel tept  bent vakarais doh.gif
Papildyta:
matyt man paranoja bet maziausiajai irgi siurkstus pasidare butent kairysis zandukas, kaip ir sunui , jam ir kaire ranka ir kairysis zndukas visad labiau buna pazeistas  doh.gif

Jei vaikas nesikaso, o tik raudonuoja zandukai, tai ir nereikia tepti Elideliu, o jei visa laika trina raudonas vietas, tai geriau patepti, kad neatsirastu slapiavimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2012 05 07, 12:36)
Jei vaikas nesikaso, o tik raudonuoja zandukai, tai ir nereikia tepti Elideliu, o jei visa laika trina raudonas vietas, tai geriau patepti, kad neatsirastu slapiavimu cool.gif

nu ne, nesikaso, tik atsiranda vis nauju spuogeliu, tuomet iskart tepu violetiniu skysciu doh.gif ir i darza neinam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2012 05 07, 08:46)

gal galit nuoroda ikelt? arba apie kuria vieta daugmaz? skaiciau kokiu 10psl nuo galo neradau nieko doh.gif o mums kaip tiks toks israsytas

ar galima tept ta amerikoniska krema AVEEN, jeigu alergiskas vaikas avizoms? o gal yra to kremo sudeties ir be avizu?
Atsakyti
QUOTE(davule @ 2012 05 07, 14:13)
gal galit nuoroda ikelt? arba apie kuria vieta daugmaz? skaiciau kokiu 10psl nuo galo neradau nieko doh.gif o mums kaip tiks toks israsytas

ar galima tept ta amerikoniska krema AVEEN, jeigu alergiskas vaikas avizoms? o gal yra to kremo sudeties ir be avizu?

http://www.supermama...?...0275&st=336

LiloSun zinuteje yra kaip tik nuorodele apie ta vaistuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 07, 14:24)
http://www.supermama...?...0275&st=336

LiloSun zinuteje yra kaip tik nuorodele apie ta vaistuka  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif galvojau kad bus saugesnis negu hormoninis verysad.gif
Atsakyti