QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 21, 16:31)
serpentine,o kaip jūsų būklė? parodyk ir savajį pupilį
nefotografuoju aš jo, kai baisiai atrodo.
O būklė...Hmm...2 kart dienoj geriam fenkaroli. Kažkiek niežulį nuima. Linkius 2 kartus per dieną tepu elideliu, bet vis tiek nesugydau. Visur kitur bėrimas nurimo, raudonumas dingo, liko tik sausa odytė. Bet ko tie linkiai taip negyna? Gal kažkas alergizuoja ir permuša net per vaistus? O kaip žinoti kas, kai jam kraujas iš viso jokios alergijos nerodo?
Gal yra mūsų tarpe kam nealerginės kilmės AD?
Beviltiškumas ima. Kraujas nerodo greitų reakcijų, bet pati nemažai produktų esu atsekusi, jog alergizuoja. O gal tik sutapimas?
Visiškai pasimetusi esu. Iš tikrųjų nebežinau nei ką pačiai valgyti, nei ką jam duoti...
QUOTE(vaidem @ 2012 05 21, 16:38)
Bioturm losjonas su sidabru ir yra dar ir kremas su sidabru. Bet kremo tai labai mazas kiekis tai gaunasi kaina nezmoniska... o losjonas yra Nr 36 mes naudojam jau ilgai jį, mums jis nuima tą raudonumą, bet graužia irgi... kadangi nuima paraudimą mums tai kad ir graužia vis tiek tepu ... Kad būtų super drekinantis tai nežinau
Mūsų kaip tik pasibaigęs, pažiūriu vis, bet dar neskubu užsakineti, gal sulauksiu nuolaidų
kai užsakysiu tai galesiu duot pabandymui
tik mes Panevėžietės
O kur perkat?
Mums a-derma exomega laaabai gerai drėkino, bet kad netinka, alergizuoja. Spėju dėl avižų. Gal kurios išbandėt ką nors panašaus drėkinamojo poveikio tik be avižų?