Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(vaidem @ 2012 05 21, 14:46)
ziurint kas israse is ligonines parasyta... jei parasyta jog po dvieju menesiu i stacionara pakartotiniams tyrimams, tai turetu rasyti be jokiu klausimu.

nieko neparašyta,ji tik sakė gryžti po dviejų mėn pakartotiniems tyrimams g.gif parašyta tik tolimesnis alergologų sekimas g.gif pas mus mieste jų kaip ir nėra smile.gif tai tik vln belieka mums biggrin.gif

QUOTE(Laimė @ 2012 05 21, 14:56)

Ar vitaminas E gali alergizuoti? g.gif  Dar pagalvojau, kad tai buvo vienintelis toks "šalutnis" produktas. Bet daviau tik vieną dieną, kokį trečiadienį g.gif . Bet ketvirtadienį jau buvo stipriau paberta...

o nžn g.gif o kam jį geriat jūs? g.gif ar čia vit D turėjai omeny? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ar tepate savo atopiukus kokia nors apsaugine priemone nuo saules? Man pediatre liepe butinai tepti, rekomendavo Spirig, bet kol kas neperku. Noreciau jusu patarimu is sukauptos patirties.

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(hipokrene @ 2012 05 21, 15:07)
Sveikos  4u.gif

ar tepate savo atopiukus kokia nors apsaugine priemone nuo saules? Man pediatre liepe butinai tepti, rekomendavo Spirig, bet kol kas neperku. Noreciau jusu patarimu is sukauptos patirties.

Aciu!

Mum labai tiko ir patiko Aubrey "Natural Sun SPF 30", unscented, i sudeti ieina beveik tik aliejai.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 05 21, 15:13)
Mum labai tiko ir patiko Aubrey "Natural Sun SPF 30", unscented, i sudeti ieina beveik tik aliejai.

apie jį girdėjau gerų atsiliepimų irgi bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 21, 15:01)
o nžn g.gif o kam jį geriat jūs? g.gif ar čia vit D turėjai omeny? smile.gif

oj, D biggrin.gif doh.gif pradėjo aplink nagučius odelės šerpetoti, tai pagalvojau gal trūksta g.gif visą žiemą negėrėme.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 05 21, 15:45)
oj, D  biggrin.gif  doh.gif pradėjo aplink nagučius odelės šerpetoti, tai pagalvojau gal trūksta g.gif visą žiemą negėrėme.

smile.gif pas mus irgi serpetoja,irgi nereriam,tik žiemą gėrė. bet šiaip gali ir nuo jo būti.pvz mums nuo jo kietėja pilvas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 05 21, 11:51)
Jeigu taip sakė gydytoja, tai tikrai galima. Beto, aš irgi iš savo pusės manau, kad galima, nes kai pati turėjau baisinę alergiją vaikystėje, mama man liepdavo sugerti dimedrolio  kai ji būdavo darbe ir negalėdavo man suleisti vaistų.

Dexamethason ant ampuliu parasyta, bet kazi ar poveikis toks pat isgerus kaip ir suleidus?O jeigu leisti tai i uzpakaliuka reikia?(cia vaikui)

Beje kazkada rasiau kad darysimies tyrimus is plauko alergenams nustatyt, tai pasidarem ir galiu sakyt kad tai nesamone visiska, pinigu ismetimas, tuo labiau kad patys parase po atsakymu jog pakartojant tyrima rezultatai gali buti skirtingi del kintamu maisto ir aplinkos budu...
Atsakyti
QUOTE(sraiges @ 2012 05 21, 15:58)
Dexamethason ant ampuliu parasyta, bet kazi ar poveikis toks pat isgerus kaip ir suleidus?O jeigu leisti tai i uzpakaliuka reikia?(cia vaikui)

Beje kazkada rasiau kad darysimies tyrimus is plauko alergenams nustatyt, tai pasidarem ir galiu sakyt kad tai nesamone visiska, pinigu ismetimas, tuo labiau kad patys parase po atsakymu jog pakartojant tyrima rezultatai gali buti skirtingi del kintamu maisto ir aplinkos budu...

į raimenį svarbu,nesvarbu kur 4u.gif

pirmą kartą girdžiu apie tokį tyrimą g.gif
Atsakyti
Mes nuo saules eucerin naudojame. Tinka thumbup.gif Kas labai keista, nes siaip beveik jokie kremai netinka, niekaip nerandu gero drekiklio, kuris nealergizuotu.

Priminkit, koks kremo pavadinimas su sidabru? Gal kuri galetu pameginimui siek tiek parduoti?

Jei kam reikia, turiu nenaudojamus vitela vitaminini, vitela su cinku, biodermos su cinku, emu tauku, oilatum alieju i vonia.
Atsakyti
serpentine,o kaip jūsų būklė? parodyk ir savajį pupilį 4u.gif
Atsakyti
Bioturm losjonas su sidabru ir yra dar ir kremas su sidabru. Bet kremo tai labai mazas kiekis tai gaunasi kaina nezmoniska... o losjonas yra Nr 36 mes naudojam jau ilgai jį, mums jis nuima tą raudonumą, bet graužia irgi... kadangi nuima paraudimą mums tai kad ir graužia vis tiek tepu ... Kad būtų super drekinantis tai nežinau g.gif Mūsų kaip tik pasibaigęs, pažiūriu vis, bet dar neskubu užsakineti, gal sulauksiu nuolaidų ax.gif kai užsakysiu tai galesiu duot pabandymui 4u.gif tik mes Panevėžietės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 21, 16:31)
serpentine,o kaip jūsų būklė? parodyk ir savajį pupilį 4u.gif

nefotografuoju aš jo, kai baisiai atrodo.
O būklė...Hmm...2 kart dienoj geriam fenkaroli. Kažkiek niežulį nuima. Linkius 2 kartus per dieną tepu elideliu, bet vis tiek nesugydau. Visur kitur bėrimas nurimo, raudonumas dingo, liko tik sausa odytė. Bet ko tie linkiai taip negyna? Gal kažkas alergizuoja ir permuša net per vaistus? O kaip žinoti kas, kai jam kraujas iš viso jokios alergijos nerodo? verysad.gif
Gal yra mūsų tarpe kam nealerginės kilmės AD? g.gif
Beviltiškumas ima. Kraujas nerodo greitų reakcijų, bet pati nemažai produktų esu atsekusi, jog alergizuoja. O gal tik sutapimas? g.gif Visiškai pasimetusi esu. Iš tikrųjų nebežinau nei ką pačiai valgyti, nei ką jam duoti...

QUOTE(vaidem @ 2012 05 21, 16:38)
Bioturm losjonas su sidabru ir yra dar ir kremas su sidabru. Bet kremo tai labai mazas kiekis tai gaunasi kaina nezmoniska... o losjonas yra Nr 36 mes naudojam jau ilgai jį, mums jis  nuima tą raudonumą, bet graužia irgi... kadangi nuima paraudimą mums tai kad ir graužia vis tiek tepu ... Kad būtų super drekinantis tai nežinau  g.gif  Mūsų kaip tik pasibaigęs, pažiūriu vis, bet dar neskubu užsakineti, gal sulauksiu nuolaidų  ax.gif  kai užsakysiu tai galesiu duot pabandymui  4u.gif  tik mes Panevėžietės smile.gif

O kur perkat?

Mums a-derma exomega laaabai gerai drėkino, bet kad netinka, alergizuoja. Spėju dėl avižų. Gal kurios išbandėt ką nors panašaus drėkinamojo poveikio tik be avižų?
Atsakyti