Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(vaidem @ 2012 05 21, 13:45)
išsėtinis išplitęs

4u.gif

QUOTE(Laimė @ 2012 05 21, 13:48)

nemoku kitaip ikelti, cia mes ryte geros bukles
My Webpage
My Webpage
bet tada kaip, mes jau turime vaziuoti su gydytojos siuntimu gultis i ligonine? ar vistiek pirma konsultacijai i poliklinika?

čia geros kabutėse? 4u.gif ar visgi čia jūsų gera būklė tikrąja ta žodžio prasme? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 21, 13:51)
4u.gif
čia geros kabutėse? 4u.gif ar visgi čia jūsų gera būklė tikrąja ta žodžio prasme? g.gif

čia gera būklė, ta kuri būna ryte. Po pietų miego bėrimas būna ryškesnis, raudonesnis...
Iki šio penktadienio, laikantis dietos po lopo tyrimo, veidas buvo švarus... buvo pabertos tik rankos, bet ne ryškiai raudonai ir nesikasė jų. Na, būdavo dienų, kai veide atsirasdavo nedidelis plotelis bėrimo, bet tikrai ne taip.
Šitaip mes atrodėme pačioje pradžioje, prieš kreipiantis pas Staikūnienę.
Todėl ir rašau, kad nesuprantu kas VĖL nutiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 21 gegužės 2012 - 13:57
QUOTE(Laimė @ 2012 05 21, 13:55)
čia gera būklė, ta kuri būna ryte. Po pietų miego bėrimas būna ryškesnis, raudonesnis...
Iki šio penktadienio, laikantis dietos po lopo tyrimo, veidas buvo švarus... buvo pabertos tik rankos, bet ne ryškiai raudonai ir nesikasė jų. Na, būdavo dienų, kai veide atsirasdavo nedidelis plotelis bėrimo, bet tikrai ne taip.
Šitaip mes atrodėme pačioje pradžioje, prieš kreipiantis pas Staikūnienę.
Todėl ir rašau, kad nesuprantu kas VĖL nutiko?

nžn,aš vietoj jūsų važiuočiau i vln antakalnio alergologinį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 21, 14:58)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tik vat kazi ka padarys jie?drauge grizo su vaiku tai su vyru bendravp kol manes nebuvo, nesuzinojau niekoo tik tiek kad jiems 2men. hormonu paskyre verysad.gif
Laime labai gaila vaikucio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 21, 14:23)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  tik vat kazi ka padarys jie?drauge grizo su vaiku tai su vyru bendravp kol manes nebuvo, nesuzinojau niekoo tik tiek kad jiems 2men. hormonu paskyre verysad.gif
Laime labai gaila vaikucio  verysad.gif

na bet blogiau nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 21, 13:58)

į polikliniką konsultacijai (greičiausia data butu 06.13d.) ar į stacionarą su siuntimu iš šeimos gydytojos (tik abejoju, kad lengva ranka jį mums rašys, sakys eikite taip konsultuotis)??
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 21, 14:28)
na bet blogiau nebus g.gif

blogiau nebus, vienam nerado nieko, kitam gal rado, ar bent ant kelio užvedė... mum pavyzdžiui konkrečiai irgi nepasakė, dėl ko, bet sužinojau, kad auga auksinis stefilokokas. pradėjau virint drabužėlius, teptis su sidabro losjonu, daug laiko reikėjo, bet situacija pagerėjo. padarė tyrimą, sužinojau, jog kalcio turi pakankamai, dėl to ramiau paliko... pakomentavo tyrimus dėl alergenų (buvom pasidarę už savo pinigus), padarė papildomai, supratau, kad mums ne tik to kas išvardinta reikia vengti, bet kad mums netinka ankštinės kultūros, ko aš būčiau šiaip nesupratus... Naudos duoda... Jei jums nepatiks tai ką pasakys gydytojai antakalnyje, galų gale su tais tyrimais galėsit nueit pas kitą gydytoją 4u.gif nes tiek tyrimų kol pasidarysit patys, tai tikrai reikės ir krūvos pinigų ir baisiai daug laiko...
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 05 21, 14:32)
į polikliniką konsultacijai (greičiausia data butu 06.13d.) ar į stacionarą su siuntimu iš šeimos gydytojos (tik abejoju, kad lengva ranka jį mums rašys, sakys eikite taip konsultuotis)??

mėgink,gal rašys g.gif
mūsiškė nerašė,todėl db irgi galvoju,ar gausim tiesiai i stacionarą antram kartui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 21, 14:38)
mėgink,gal rašys g.gif
mūsiškė nerašė,todėl db irgi galvoju,ar gausim tiesiai i stacionarą antram kartui g.gif

Mums siuntė pirma pas alergologą, o ten kai parodžiau mūsų alergenų atsakymus, bei pamatė vaiką, tai parašė net neklausdama nieko...
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2012 05 21, 14:41)
Mums siuntė pirma pas alergologą, o ten kai parodžiau mūsų alergenų atsakymus, bei pamatė vaiką, tai parašė net neklausdama nieko...

na mes kaip iš kito miesto,tai mums nerašė.sakė aš negaliu taip imti ir siūsti be priežasties.tai siuntė konsultacijai.užsiregistravau pas astrauskaitę ir ji mus pasiguldė g.gif liepė db po dviejų mėn atvažiuoti tyrimams vėl,bet galvoju duos mums siuntimą į stacionarą ar ne.gal duos visgi jau ne be iš lempos užsimojom važiuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 21 gegužės 2012 - 14:44
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 21, 14:44)
na mes kaip iš kito miesto,tai mums nerašė.sakė aš negaliu taip imti ir siūsti be priežasties.tai siuntė konsultacijai.užsiregistravau pas astrauskaitę ir ji mus pasiguldė g.gif liepė db po dviejų mėn atvažiuoti tyrimams vėl,bet galvoju duos mums siuntimą į stacionarą ar ne.gal duos visgi jau ne be iš lempos užsimojom važiuoti  biggrin.gif

ziurint kas israse is ligonines parasyta... jei parasyta jog po dvieju menesiu i stacionara pakartotiniams tyrimams, tai turetu rasyti be jokiu klausimu.
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2012 05 21, 14:41)

QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 21, 14:44)
na mes kaip iš kito miesto,tai mums nerašė.sakė aš negaliu taip imti ir siūsti be priežasties.tai siuntė konsultacijai.užsiregistravau pas astrauskaitę ir ji mus pasiguldė g.gif liepė db po dviejų mėn atvažiuoti tyrimams vėl,bet galvoju duos mums siuntimą į stacionarą ar ne.gal duos visgi jau ne be iš lempos užsimojom važiuoti  biggrin.gif

tai vadinasi gerai, kad aš užsigeristravau 06.13d. pas Astrauskaitę, reikia pirma važiuoti konsultacijai.
Rytoj be talonėlio eisim pas Stankūnienę, pasižiūrėsiu ką ji pasakys g.gif
Papildyta:
Ar vitaminas E gali alergizuoti? g.gif Dar pagalvojau, kad tai buvo vienintelis toks "šalutnis" produktas. Bet daviau tik vieną dieną, kokį trečiadienį g.gif . Bet ketvirtadienį jau buvo stipriau paberta...
Atsakyti