Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 18, 20:46)
o gal daržovių sriuba? g.gif kas į ją įėjo? kokie priekoniai?

sriuba iš šaldytų daržovių, nuvirta kiauliena, kokios konkrečiai daržovės nežinau, bet manau bus bulvė, morka, kalafijoras, žirneliai. Nebalinta. Darželis gamino... sakė sultinių kubelių nededa.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 05 18, 20:49)
sriuba iš šaldytų daržovių, nuvirta kiauliena, kokios konkrečiai daržovės nežinau, bet manau bus bulvė, morka, kalafijoras, žirneliai. Nebalinta. Darželis gamino... sakė sultinių kubelių nededa.

g.gif arba bulvė,arba kažkas sriuboje netiko g.gif bet kaip atsegti kas doh.gif morkai neturit alergijos?
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 18, 20:43)
tai va,kad lt nieko negali pasiulyti,o dar kai cia padeda-tai isvis super thumbup.gif
Papildyta:
http://www.schar.com...-free-products/

gal kam pravers-maistas alergiukams-yra didmieščiuose rimi kai kas mirksiukas.gif gal ir iki užsiveža,reikia pašniukštinėti mirksiukas.gif

o kurioje vietoje jie Rimi buna sudėti? ar tiesiog reikia eiti ir šios firmos ieskoti tarp įvairių produktų? Nes aš per tikraibe parduotuvę tuojau bankrotą gausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 05 18, 20:54)
o kurioje vietoje jie Rimi buna sudėti? ar tiesiog reikia eiti ir šios firmos ieskoti tarp įvairių produktų? Nes aš per tikraibe parduotuvę tuojau bankrotą gausiu unsure.gif

turėtų būti prie sausainiu sudėta.aš ne iš didmieščio,sunku ką ir pasakyti man smile.gif makaronai prie makaronu būna,tai ir sausainiai prie sausainiu turėtų būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 18, 20:51)
g.gif arba bulvė,arba kažkas sriuboje netiko g.gif bet kaip atsegti kas doh.gif morkai neturit alergijos?

nzn., viskas ką mums darė tai klijavo lopą. Kokius konkrečiai produktus rašė nelabai žinau. Žinau, kad soja ir avižos buvo... Lopas parodė turbūt kviečius, bet liepė tuo pačiu neduot miežių ir rugių, ir pieno produktam parodė, ką ten konkrečiai klijavo irgi nežinau. Kiaušinio neklijavo, nes kai pasakiau, kad viskas čia mums prasidėjo 2-trą Velykų dieną po 3 kiaušinių, tai tik uždėjo kažką ant odos ir iš karto nedidelė reakcija buvo...
Maisto paletės nesiūlė darytis. Numykė, kad neefektyvu, nes geriam vaistus.
Tai eiti dabar pačiai į Sorpo ir darytis 36 produktų paletę, nors ir geriam vaistus?
Aš suprantu, kad pas ją organizmas dabar taip "įsiaudrinęs", kad nežinia į ką reaguoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 18 gegužės 2012 - 21:06
QUOTE(Laimė @ 2012 05 18, 20:43)
Mamos, aš ne į temą, bet vaiką vėl pasiėmiau iš darželio nubertais lopais verysad.gif auklėtojos dievagojasi, kad vaikas valgė tik mano maistą ir šitas bėrimas jai visada atsiranda po pietų miego.
Šiandien valgė bulvinius kukulius, kuriuos viriau vandenyje su bulvių krakmolu, kad neišsileistų jie man. Tai gal visdėlto jai ne pomidoras, o bulvių krakmolas alergizuoja? Dar avižų košę su razinomis valgė ir daržovių sriubą.
Nu pasakykit ką mums daryti? svarbiausia, kad nepaklausiau alergologės kokius 7 produktus mums klijavo ir ar tarp jų buvo bulvė. Eiti vėl birželio pradžioje (nes sakė ateiti jeigu negerės). pas mus sakyčiau kreivė: tai pagerėja- atrodo oda tvarkosi, tai vėl viskas šuniui ant uodegos...
Jau bus mėnuo kai diena iš dienos geriam Aerius doh.gif ir net pro jį "pramuša"... verysad.gif Kasosi, tai einant miegoti ir Advantan kremu patepiau.

Patikrinkit kokioj patalynei miega vaikas, gal ten kokia pukine pagalve ar sovietiniu laiku ciuzinys, gal darzelio skalbiklis netinka, gal verta savo pataline atsinest g.gif
Kodel geriat budet Aerius? g.gif Cia juk sirupas jis pats savaime gali alergizuot. O darzelio sriuba nepasisitikeciau, tikrai ten koki kubeli ar vegetos deda. Nors bulve gali irgi but didelis alergenas, tikrai pasidarykit palete, jei nerodys tai nerodys, bet gal parodys ir bus nors kokios nors gaires, nei taip speliot
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 05 18, 21:00)
nzn., viskas ką mums darė tai klijavo lopą. Kokius konkrečiai produktus rašė nelabai žinau. Žinau, kad soja ir avižos buvo... Lopas parodė turbūt kviečius, bet liepė tuo pačiu neduot miežių ir rugių, ir pieno produktam parodė, ką ten konkrečiai klijavo irgi nežinau. Kiaušinio neklijavo, nes kai pasakiau, kad viskas čia mums prasidėjo 2-trą Velykų dieną po 3 kiaušinių, tai tik uždėjo kažką ant odos ir iš karto nedidelė reakcija buvo...
Maisto paletės nesiūlė darytis. Numykė, kad neefektyvu, nes geriam vaistus.
Tai eiti dabar pačiai į Sorpo ir darytis 36 produktų paletę, nors ir geriam vaistus?
Aš suprantu, kad pas ją organizmas dabar taip "įsiaudrinęs", kad nežinia į ką reaguoja.

aš nutraukčiau vaistus ir pasidaryčiau paletę g.gif nes jūsų atveju atrodo kad reakcija yra greita g.gif arba kad ir su vaistais,bet pasidaryčiau g.gif

mamytės,patarkit,jei antakalnį mums liepė gryžti po poros mėnesių,o būklė gera,ar važiuoti,ar visgi temti,žiūrėti,kai pablogės tik važiuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 05 18, 21:43)
Mamos, aš ne į temą, bet vaiką vėl pasiėmiau iš darželio nubertais lopais verysad.gif auklėtojos dievagojasi, kad vaikas valgė tik mano maistą ir šitas bėrimas jai visada atsiranda po pietų miego.
Šiandien valgė bulvinius kukulius, kuriuos viriau vandenyje su bulvių krakmolu, kad neišsileistų jie man. Tai gal visdėlto jai ne pomidoras, o bulvių krakmolas alergizuoja? Dar avižų košę su razinomis valgė ir daržovių sriubą.
Nu pasakykit ką mums daryti? svarbiausia, kad nepaklausiau alergologės kokius 7 produktus mums klijavo ir ar tarp jų buvo bulvė. Eiti vėl birželio pradžioje (nes sakė ateiti jeigu negerės). pas mus sakyčiau kreivė: tai pagerėja- atrodo oda tvarkosi, tai vėl viskas šuniui ant uodegos...
Jau bus mėnuo kai diena iš dienos geriam Aerius doh.gif ir net pro jį "pramuša"... verysad.gif Kasosi, tai einant miegoti ir Advantan kremu patepiau.

man iskarto mintis apie patalus kilo kaip ir LiloSun g.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 18, 21:13)
man iskarto mintis apie patalus kilo kaip ir LiloSun  g.gif

darželyje tai kažin ar nebus kad rusiški,vatiniai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 05 18, 21:07)
Patikrinkit kokioj patalynei miega vaikas, gal ten kokia pukine pagalve ar sovietiniu laiku ciuzinys, gal darzelio skalbiklis netinka, gal verta savo pataline atsinest  g.gif
Kodel geriat budet Aerius?  g.gif Cia juk sirupas jis pats savaime gali alergizuot. O darzelio sriuba nepasisitikeciau, tikrai ten koki kubeli ar vegetos deda. Nors bulve gali irgi but didelis alergenas, tikrai pasidarykit palete, jei nerodys tai nerodys, bet gal parodys ir bus nors kokios nors gaires, nei taip speliot

pūkinę pagalvę pakeitė į sintetinę. Nenoriu visoskaltės suversti patalynei, nes juk kitaip mums nebūtų pagerėjimo visai. O dabar dvi dienas geriau ir šuolis vėl žemyn... atrodo viskas kaip iš pradžių.

Gydytoja tiesą sakant prirašę Aerus tabletes, bet man vaistininkė užprotestavo ir pardavė sirupą, nes anot jos tablečių 2,8 metų vaikui negalima, plius aš jos per pusę nepadalinsiu. kažkaip "pasidaviau" vaistininkei ir nusipirkau sirupą. Bet vėlgi... jeigu alergizuotų jis, nebūtų pagerėjimo...

QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 18, 21:09)
aš nutraukčiau vaistus ir pasidaryčiau paletę g.gif nes jūsų atveju atrodo kad reakcija yra greita g.gif arba kad ir su vaistais,bet pasidaryčiau g.gif

o kiek minimum dienų reikia negerti vaistų? 5 ?
Dar galvoju, gal tikrai imtis siuntimą ir į Antakalnį važiuoti... pas dar vieną gydytojos konsultacijai?
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 05 18, 21:15)

Dar galvoju, gal tikrai imtis siuntimą ir į Antakalnį važiuoti... pas dar vieną gydytojos konsultacijai?

o net nžn,čia reikėtų klausti labiau jau turinčių patirties g.gif
Atsakyti
pūkinę pagalvę pakeitė į sintetinę. Nenoriu visoskaltės suversti patalynei, nes juk kitaip mums nebūtų pagerėjimo visai. O dabar dvi dienas geriau ir šuolis vėl žemyn... atrodo viskas kaip iš pradžių.

veskite dienorasti, ka valge, kur miegojo, kur buvo, tada bus aisku kodel viena diena geriau kita blogiau
Papildyta:

Gydytoja tiesą sakant prirašę Aerus tabletes, bet man vaistininkė užprotestavo ir pardavė sirupą, nes anot jos tablečių 2,8 metų vaikui negalima, plius aš jos per pusę nepadalinsiu. kažkaip "pasidaviau" vaistininkei ir nusipirkau sirupą. Bet vėlgi... jeigu alergizuotų jis, nebūtų pagerėjimo...

antakalnyje nemokamai padarys tyrimus, paziuresit kaip ten ta bukle ar geres, nes matysit ka valgo.
Vaistininke nusikledejo doh.gif Niekad sirupu negerem.
Atsakyti