QUOTE(LiloSun @ 2012 05 18, 21:07)
Patikrinkit kokioj patalynei miega vaikas, gal ten kokia pukine pagalve ar sovietiniu laiku ciuzinys, gal darzelio skalbiklis netinka, gal verta savo pataline atsinest
Kodel geriat budet Aerius?
Cia juk sirupas jis pats savaime gali alergizuot. O darzelio sriuba nepasisitikeciau, tikrai ten koki kubeli ar vegetos deda. Nors bulve gali irgi but didelis alergenas, tikrai pasidarykit palete, jei nerodys tai nerodys, bet gal parodys ir bus nors kokios nors gaires, nei taip speliot
pūkinę pagalvę pakeitė į sintetinę. Nenoriu visoskaltės suversti patalynei, nes juk kitaip mums nebūtų pagerėjimo visai. O dabar dvi dienas geriau ir šuolis vėl žemyn... atrodo viskas kaip iš pradžių.
Gydytoja tiesą sakant prirašę Aerus tabletes, bet man vaistininkė užprotestavo ir pardavė sirupą, nes anot jos tablečių 2,8 metų vaikui negalima, plius aš jos per pusę nepadalinsiu. kažkaip "pasidaviau" vaistininkei ir nusipirkau sirupą. Bet vėlgi... jeigu alergizuotų jis, nebūtų pagerėjimo...
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 18, 21:09)
aš nutraukčiau vaistus ir pasidaryčiau paletę
nes jūsų atveju atrodo kad reakcija yra greita
arba kad ir su vaistais,bet pasidaryčiau
o kiek minimum dienų reikia negerti vaistų? 5 ?
Dar galvoju, gal tikrai imtis siuntimą ir į Antakalnį važiuoti... pas dar vieną gydytojos konsultacijai?