Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 17, 10:16)
sveikos,dar paklausiu karta kokie tinkami skalbimo milteliai butu?Neutral tinka? g.gif

Sveikos,
mes iš pradžių skalbėm su Neutral, o dabar su skalbimo riešutais..
Atsakyti
Labas rytas,

klausykit, užsidegiau aš su tom klasėm... nors alergologė nieko nesakė, gal reikėtų nuvažiuoti ir mums pasidaryti kraujo tyrimus privačiai? Gal neužtenka vien to lopo tyrimo?
Gal žinote kur Kaune gerai ir nebrangiai daro? ar visur vienodai, tik pagal kainą reikia rinktis.
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 16, 18:31)
reikia mamytes jusu patarimu.vyras mane grauzia, kad didziausias alergenas vaikui yra musu suniukas  verysad.gif  sakau juk pasireiksdavo nezymiai kai jo dar neturejome, bet, kai jos nemyli tai ir rado ko prisikabint  doh.gif  laikome ir DK triusi apie ji jis tyli, bet taip pat vienodai gali but ir nuo jo.gal net ir labiau nuo jo nes tada mes ji jau turejom nuo pat pradziu.vyras sako kad triusis nelaksto tad nelabai ..bet is dalies ar skirtuma sudaro kad laksto ar ne?dar kitas reikalas, minejot, kad nuo katino ..katino mes neturim bet sitame bute jis ryskiai gyveno nes mes cia atsikraustem, minejot kad ilgai lieka nuo katinu tai vat ir nebezinau ka ir mastyt.zinoma net nera klausimo kas man svarbiau suo ar vaikas , bet negaliu lengva ranka "atsikratyti" gyvuno nezinodama ar jis kaltas doh.gif

Abu jie yra plaukuoti, tad gali abu alergizuoti.

QUOTE(LiloSun @ 2012 05 16, 19:06)
nieko po biski ismoksite  4u.gif
Papildyta:
Merginos, ka duodat savo alergiukams nuo temperaturos? Nes greit mum nebepades zvakutes, o visi vaistai kiek maciau ar su laktoze, ar bulviu krakmolu o apie sirupus nesvajoju net  doh.gif

Mazylei padeda paracetamolio zvakutes, ibufeno sirupas,bet jis apelsinu skonio.
Bet labai gerai numusa tempa,ypac kai ji auksta. Aisku nera gerai ji duoti, bet keleta sirgimu daviau.

QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 17, 10:16)
sveikos,dar paklausiu karta kokie tinkami skalbimo milteliai butu?Neutral tinka? g.gif

As skalbiu su Neutral.
Atsakyti
sakykit koki galit pasiulyt drekinanti krema?essexa jau baigiam, o kol atsius aveeno tai ilgai laukt, o odyte siurksti reik drekint
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 17, 12:13)
sakykit koki galit pasiulyt drekinanti krema?essexa jau baigiam, o kol atsius aveeno tai ilgai laukt, o odyte siurksti reik drekint

Esexx man vienas is silpniausiai drekinanciu kremu.

As tepu Emolium, aveenu.

Vakar su vyru, pakalbejom, kad mamos daugiau zino apie AD, odos ligas, nei jas gyd gydytojai. Aciu, jums visoms, kad jus dalinates tokia vertinga patirtimi. wub.gif
Atsakyti
temperaturai musti - iki 38.5 temperaturos nemusam visai. Zinoma su salyga kad vaikas jauciasi normaliai (nera traukuliu). Jei kyla auksciau - musam, bet irgi individualiai. As iki 39 nemusu.
Kol vaika krecia saltis, galunes - rankos kojos ir blauzdos yra vesios - temperatura kyla ir dar kils. Kai temperatura pasiekia maximuma - rankos kojos susyla, temperatura nebekils. Tuomet galima vaika vesinti - ant blauzdu deti vesius sudrekintus ranksluoscius ar kt skudurelius, vaika aprengti kuo lengviau, ant kaktos deti vesu kompresiuka. Visai neblogai nusimusa be jokiu priemoniu ir vaistu. Sitaip vesinti negalima kol temperatura dar kyla - vesios galunes. Jei matom kad temperatura jau 39 o rankos kojos vis dar saltos - tada jau musam vaistais.
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 17, 09:16)

mano zioga neutral labai alergizuoja. Skalbiau tik su eko rutuliais, po to su muilo riešutais, o dabar kai jau didesnis ir pilna dėmių, tai su sonet skalbiu (taip pat ir savo, vyro drabužius, patalynę) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 05 17, 12:20)
Esexx man vienas is silpniausiai drekinanciu kremu.

As tepu Emolium, aveenu.

Vakar su vyru, pakalbejom, kad mamos daugiau zino apie AD, odos ligas, nei jas gyd gydytojai. Aciu, jums visoms, kad jus dalinates tokia vertinga patirtimi.  wub.gif

as ta pati senai sakau savo vyrui.tik jis sako gaila, kad neuzeina cia isgije ir nepasipasakoja kaip isgijo.
Atsakyti
skaitytas straipsnis, bet manau nepakenks ypac tam, kad susidure su alergija neseniai
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 17, 13:29)
as ta pati senai sakau savo vyrui.tik jis sako gaila, kad neuzeina cia isgije ir nepasipasakoja kaip isgijo.

uzeina uzeina. O kazkieno isgijimo istorija jums gali visiskai netikti...
As galiu papasakot ka darem mes, bet jusu rodikliai ir liga yra visai kitokia nei musu, todel net nebandau sakyt - va ziurekit as saunuole, ilgai maitinu, grindis plaunu, neskiepiju vaiko, darzoves pati auginu ir va neberia. Bet suprantat, musu IgE yra 30, ka as galiu pasakyti mamai kurios vaiko IgE 3000? Daryk kaip[ as ir tavo vaiko nebers? Nu ne. As nieko negaliu pasakyt tai mamai.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 17, 11:27)
temperaturai musti - iki 38.5 temperaturos nemusam visai. Zinoma su salyga kad vaikas jauciasi normaliai (nera traukuliu). Jei kyla auksciau - musam, bet irgi individualiai. As iki 39 nemusu.
Kol vaika krecia saltis, galunes - rankos kojos ir blauzdos yra vesios - temperatura kyla ir dar kils. Kai temperatura pasiekia maximuma - rankos kojos susyla, temperatura nebekils. Tuomet galima vaika vesinti - ant blauzdu deti vesius sudrekintus ranksluoscius ar kt skudurelius, vaika aprengti kuo lengviau, ant kaktos deti vesu kompresiuka. Visai neblogai nusimusa be jokiu priemoniu ir vaistu. Sitaip vesinti negalima kol temperatura dar kyla - vesios galunes. Jei matom kad temperatura jau 39 o rankos kojos vis dar saltos - tada jau musam vaistais.

vava norėjau parašyt ir pamiršau...
šiaip man net gydytoja šeimos rekomendavo, kai temperatūra nebekyla prileist vonią šalto vandens, kekliom skeundėm įmerkti ten vaiką, po to suvyniot šlapią į paklodę ir į šiltą antkoldę. arba jei labai drastiškai atrodo šitas variantas tada bent kas kelias minutes su šaltu vandeniu patapšonti per rankytes, kojytes, veiduką, kai nugaruoja vėl kartot... bet TIK TADA kai temperatura nebekyla

o dėl to, kas padėjo mano vaikui ar padės ar nepadės kitam tai taip... bet bandyt juk verta 4u.gif kuo daugiau visko išbandysi, tuo lengvaiu bus atsirinkti kas tinka kas ne
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2012 05 17, 09:16)

mes mėginom neutral.,bet mano skalbimo mašina senesnė,todėl nelabai man juos išskalaudavo,todėl db perku iš anglijos pagalvėlias ariel-tinka 4u.gif
Atsakyti